Alfs29 0 Ierakstīts 2003. gada 4. decembris massaazza@navigators.lv vai ir info? Ierakstīts 2003. gada 4. decembris Vai kaads zin kauko par mineeto jaunkundzi? ========================================== Sveikinni- es piedaavaaju 2 veida masaazzas- muskullu tonizeejosso, jeb aarstniecisko, kas maksaa 10Ls un erotisko-15Ls, masaazzas ilgst mazliet vairaak par stundu, intiimakalpojumus es nepiedaavaaju un neveicu. Varu piebilst, ka par masieri straadaaju arii vienaa no Riigas saloniem, cilveecinnus piennemu arii pie sevis maajaas(dienaas, kad nestraadaaju salonaa), kaadeell maajaas?-jo ssiis cenas par masaazzaam iir gandriiz nekas saliidzinaajumaa, cik taada maasaazza maksaa salonaa, un liidz ar to es saprotu, ka nevisi cilveeki var atlauties izgruust lielas naudas summas par masaazzaam.Mazliet par sevi-esmu 179 cm gara, tumssi blodniem matiem,21 gads. Masaazzu veicu Paardaugavaa, netaalu no Botaaniskaa daarza.Ja Tevi ir ieintereseejis mans piedaavaajums, drosii zvani- 9734280, un sarunaasim Jums un man tiikamaako laiku. Lai Jums jauka diena! as paariet erogeno zonu masaazzaa, un taas rezultataa Juus beidzat, bez nekaadiem intiimpakalpojumiem, tos es nepiedaavaaju! Masaazzu veicu teerpusies apakssvellaa. Ar ciennu, masiere. Link to post
Ierakstīts
Vai kaads zin kauko par mineeto jaunkundzi?
==========================================
Sveikinni- es piedaavaaju 2 veida masaazzas- muskullu
tonizeejosso, jeb aarstniecisko, kas maksaa 10Ls un erotisko-15Ls,
masaazzas
ilgst mazliet vairaak par stundu, intiimakalpojumus es nepiedaavaaju
un neveicu. Varu piebilst, ka par masieri straadaaju arii vienaa
no Riigas saloniem, cilveecinnus piennemu arii pie sevis
maajaas(dienaas, kad nestraadaaju salonaa), kaadeell maajaas?-jo ssiis
cenas
par masaazzaam iir gandriiz nekas saliidzinaajumaa, cik taada
maasaazza maksaa salonaa, un liidz ar to es saprotu, ka nevisi
cilveeki var atlauties izgruust lielas naudas summas par
masaazzaam.Mazliet par sevi-esmu 179 cm gara, tumssi blodniem
matiem,21 gads. Masaazzu veicu Paardaugavaa, netaalu no Botaaniskaa
daarza.Ja Tevi ir ieintereseejis mans piedaavaajums, drosii zvani-
9734280, un
sarunaasim Jums un man tiikamaako laiku.
Lai Jums jauka diena!
as paariet erogeno zonu masaazzaa, un taas rezultataa Juus
beidzat, bez nekaadiem intiimpakalpojumiem, tos es nepiedaavaaju!
Masaazzu veicu teerpusies apakssvellaa.
Ar ciennu, masiere.