Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
On 3/20/2024 at 9:33 PM, bearboots said:
  • 25923157
  •  Komunikācija normāla izmanto WhatsApp piedāvā vairākus dopus Komunikācija ru.
  • Biju kādreiz pagājušo mēnesi, norunājot laiku sarunājām masāžu uz stundu un seksu par 15 sarkanajiem.

    Lokācija - 8. Bruņinieku iela, prom no cilvēku acīm. Parkings par maksu, bet ir. Dzīvoklis labi remontēts studio, labierīcības, dvielis, čības viss labi.

    Izskats - ķermenis - 7. Atbilst bildēm, bet ar nelielu riepu, labas smukas C/D krūtis, gluda āda, dibens liels, smuks, nekarājas. Mazliet nepatika kā izskatījās peža. Seja - 7. Satika bez makiāža un izskatījās labāk kā bildēs. Nekā īpaša unn nekā slikta arī nebija. Satika apakšveļā un peņuārā.

  • Process - Masāža - 10. Viena no labākajām body to body/ nuru masāža kāda bija, karsta eļla, erotiska noskaņa, erotiskā mūzika, kvalitatīva masāža, nav paglaudīšana. Sekss 7. Padarbojos pāris pozās un viss.

    Attieksme - 8. Laba attieksme pret klientiem. Nav GFE. Tāda sajūta it kā vienkārši atnāci pie darbinieces, kas labi dara savu darbu.

    Vai ieteiktu - masāžas cienītājiem noteikti. Vai iešu vēl - ja nebūs citu jaunu labu variantu.

Untitled.png

Biju pie šīs darbones Decembrī,  piekritīšu augstāk minētajam,  masāža tiešām ir vien tā vērta. Tikai uz vietas varēja sarunāt ko vairāk,  jo pati feja atzina, ka piekrīt  tam tikai uz pašas vēlmes.  Bakstienu gan tai momentā  dabūt nevarēju dēļ laikapstākļiem , bet uztaisīja labu aizvaidzi. 

Vai ietu vēl - laikam jā, jo masāža un nobeigums pilnībā apmierināja. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.