Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
27297702 Anna
Ierakstīts

Sveiki, kolēgas!

šo darboni esmu apciemojis. Atrodas visiem zināmajā adresē Dzirnavu un Elejas stūrī... tas jau pats par sevi visu izsaka, bet man tomēr gribas vēl pakomentēt !!! kad šī pa telefonu pateica adresi, es uzreiz pateicu, ka turp nebraukšu, jo ir slikta pieredze, un mums ir dažādas izpratnes par to kas ir klasiskā, un kas ir reklaksējošā masāža. Šī man piedziedāja pilnas ausis, ka tik superīgu relaksu es nekad nebūšu izbaudījis, un man noteikti jāatbrauc, lai par to pārliecinātos pats... es, muļķis, noticēju. Protams, ka pats vainīgs, tādēļ nevienu citu savā idiotismā vainot nevaru. Ģīimis viņai visu senasu bija tik pat mīļš un smaidošs, kā bildē augšā redzams. Atsaucības nekādas. Attieksme pilnīgi vienladzīga, lai neteiktu, ka pat robežojas ar nepatiku pret savu darbu un klientu, kurš viņai neko sliktu nav nodarījis. Naudu ņem uz priekšu, kā jau visas pārējās kazas no tā briesmīgā ūķa. Stāstīt par "relaksu" laikam nav jēgas - paši visu zināt. Masāža vāja (gan spēka, gan kvalitātes ziņā). Par blūzītes novilkšanu paprasīja papildus 20 jevrikus. Uz lūgumu veikt "visa ķermeņa masāžu", kā bija rakstīts reklāmā, šī izbolīja acis, un izlikās, ka nesaprot par ko ir runa. Rezultātā samaksāju 50 naudas, sabojāju sev noskaņojumu, un pat pautus izšaut nesanāca. Nevienam neiesaku šo "masieri" un protams, iesaku visiem turēties pa gabalu no Dzirnavu 132 nama (vai 123, precīzii neatceros).

Gluži mans story 1:1. Laikam biežāk jāčeko blacklisti. Interesanti vai kāds viņu drebinājis ir vai viņa tikai mūs te p_s ?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.