Hey, kovid laikā man bija pilnīgi cits darbs, un masāžu es varēju veikt vienu nedēļā, priekam. Papļāpāt un nesteigties)) Kā uz ko tādu var orientēties un salīdzināt?
Jebkurš kvalitatīvs pakalpojums agri vai vēlu kļūst par skaistu konvejieri, tiek izstrādāta sava tehnika un iekļaušanās laikā.
Par soc tīkliem, es varu publicēt, ka man patīk sado mazo, bet tas nenozīmē, ka klientus masāžas laikā pieslēdzu ar roku dzelžiem un situ🤣
Tas piesaistītu vairāk "interesantus" cilvēkus,labāk nevajag. Tagad gan jau ir ko darīt face kontroli.
Jocīgi, atceros kad biju pie viņas mierīgi taisīja titfuck.
Esmu bijis trīs reizes kā minimums,vispār nekā tāda,stāsta ka brauca atpūsties,laikam bija modele,tikai nezinu kādā jomā. Nē strīdos par titfuck,nebušu tips kam kaut kādas extras piedāvas,drīzāk par mani priecājas ka esmu prom.
Публикую ссылку на свой канал , где можно ознакомиться с моими услугами по массажам и свободными окошками ! Дорогие мужчины , заходите, подписывайтесь , следите ! 👇
Публикую ссылку на свой канал , где можно ознакомиться с моими услугами по массажам и свободными окошками ! Дорогие мужчины , заходите, подписывайтесь , следите ! 👇
Nu nezinu vai tu groziji viņu kā gribi, jo kad es biju uz masāžu pie viņas mājās seansa laikā pirtī ienāca viņas vīrs pēc mantām. Šaubos vai viņš būtu priecīgs redzēt kā tu grozi viņa sievu visādās pozās.😅
Ierakstīts
Tas piesaistītu vairāk "interesantus" cilvēkus,labāk nevajag. Tagad gan jau ir ko darīt face kontroli.