Jus esat stulbi vai pilnigi stulbi kas pie tadas iet vai vispar apsver iet? Pirmkārt totals krokodils otrkart ta summa? Es domāju ja 60gadi 80kg bāba ieliks masāžu 100eur tāpat kāds pie viņas ies
mans etalons ir juglas masiere par 80e super kvalitativa masāža normali izskatās nu salīdzinot ar šo kroksi totāla princese. Un cena x2 mazak. Jums te visi mājās???
variants 2 masiere veldres ielā 70e
Variants 3 nebus tik smuka bet nav briesmone lubanas iela pie dienvidu tilta 2h par 60e un happy end.
kas vel ir ķengarags 70e bole mene pec izskata masāža average ja baigi vajag tas ir variants. Bet nu pie tada krokodila 150 e atstāt???
Ejiet skatieties ss kam vajag kontaktus visi sludinājumi tagad tur ir
А может дать контакты с кенгаракса?.lubanas iela pie dienvidu tilta ?
Biedri, biju neilgu laiku atpakaļ. Es teiktu, ka šī jau ir "māmuļa" ar stabiliem 60+. Toties, kas par attieksmi un, kas par augumu priekš viņas gadiem. Tieva, slaida, krūtis vēl aizvien, lai arī laika zoba skartas un nedaudz nokarājušās, stabils 2,5 izmērs. Roku masāža pati visnotaļ haotiska un "nekāda", taču to nokompensē ar drosmīgu nuru tipa masāžu, masējot ar visu savu augumu un ļoti daudz eļļas. Jā, māmuļai patīk arī, ka viņu jauni puiši paņem priekšā. To neslēpa Kopumā varu rekomendēt asāku sajūtu cienītājiem. Kaut kas tur ir....no vienas puses smieklīgs pasākumums, jo tur ir gan "flashback" jeb atgriešanās daždesmit gadus atpakaļ attiecībā uz pašu māju un dzīvokļa interjeru... gan tur ir māmuļa, kura ļoti pārdzīvo, kā Влади́мир Влади́мирович Пу́тин tiks galā ar COVID-19, nezinot, kā sauc Latvijas prezidentu....bet, tajā pašā laikā, lai kā negribētos atzīt, ir lieliska masāža ar iespēju atslēgties un baudīt, nevienā brīdī nedomājot, ka Tev virsū sēž omamma...Vēl interesanti ir tas, ka nav nemaz tik viegli arī pie viņas tikt, jo vizīte jāpiesaka "laicīgi" - vismaz 2-3 dienas iepriekš
Привет может скинуть телефон её
22.01.2020 в 07:45, Donlucky сказал:
Atskaite par šo dāmu.
Biju aizdevies, jo vajadzēja tiešām masāžu nevis kaut ko citu. Masiere laipna un atsaucīga, kā arī ir odziņa halātiņš.
Ir padomājusi par siltumu klientam.
Tas kurš vēlas tiešām relaksēties un atslābt šī būs īstā, masējot tiešām atslābu, pat iesnaudos. Fonā mūzika no diska, pēc kuras arī ir mācījusies masēt, bija pamanāms. Kuram gribas stingru masāžu šī nebūs tā. . Bez laika kontroles, jo duša, pilna masāža + kafija , pēc duša un papļāpāšana pēc masāžas bija ap 2 -2,5h pazaudēju laiku.
Tie kuriem nepatīk vecākas sievietes pēc 50+ var droši neiet.
Kuriem ir aizspriedumi pret krievu valodā runājošām var neiet.
Kuriem nepatīk rajons un dzīvoklis standarta piecstāvenē, kura nav īsti hruščovka, bet 10- 15 gadus vēlāk celta var neiet, ja ir pieraduši pie klijānu ielas penthausa.
Ieguvums, tiešām atslēdzos un relaksējos, izmaksas man bija pieci nulle jurīši.
Lokācija kā jau ir minēts ķengarags, pie Daugavas pēdējā māja.
Ierakstīts
Все безумно очень красивая женщина масаж тоже на высоте