Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Airina88, masāža TG: @masazapirts
Ierakstīts

Citējot mamma rakstīto: Dažreiz mazās pielaidības un draiskulības ir iespējamas....pie abpusējām simpātijām! Agri vai vēlu šī pakalpojuma sniedzējas, masierītes papildina savu klāstu ar seksu, jo vēlme pēc naudās kļūst lielāka un "abpusējo simpātiju kļūst ar vien vairāk", apetīte rodas ēdot, bet ir arī izņēmumi kad pārtrauc būt par masierītēm un atrod citus veidus kā pelnīt naudu. Pieļauju Arielas gadījums nebūs izņēmums, jācer ka kļūdos, jo apskatot profilu gribu.lv masierītes arodu viņa sākusi salīdzinoši nesen +/-  24.01.2025. un ja atmiņa neviļ, tad darbības pirmsākumos to veica stingri biksītēs, bet nu jau pati reklamē ka masāžu veic kaila, progress uz .......!😉

Ierakstīts
pirms 4 stundām, JānisMik teica:

Precizē, kas tieši šķiet unikāls šajā pakalpojumā, kādi kvalitātes kritēriji. 

Tikko biju uz masāžu (bez ierobežojumiem), piebaroja ar konfektēm, kafiju, ūdeni, stundas vietā sanāca gandrīz divas, ceļā 25 min (abos virzienos kopā), izmaksas 2x zemākas, apstākļi ideāli, meitene super - kā uz tausti, tā uz "parunāt". Sekss ar masierēm mani neinteresē, to dabūt ir vieglāk nekā labu masieri.

Tu tā arī neatbildēji uz jautājumu, kur vēl esi bijis. Uz ko balstās "novērojumi"? Daudz lasi jeb vnk emulators?

Un štrunts par mammu Nāriņu, mani vairāk Maya interesē, kādi tur varianti?

Kas attiecas uz mammu Nāriņu, tad šīs tramvaja gaidītājas ir priekš aļņiem, kuri tiešām tic, ka ir īpaši. Ja tev šķiet, ka tur viss ir super, tad vienīgais iemesls par to parunāt publiski vairākos atkārtojumos ir klientu piesaiste.

Ir jābūt vai nu Auseklim (paldies, ka mums esi) vai alnim, lai brauktu padzert tēju ellē ratā par to ciparu. No šejienes arī piebilde - daži īpašie varēs iegūt abus rezervuārus. Par nelielu piemaksu. Un ja nevarēs, tad viņi nebūs bijuši pietiekami īpaši (lasi - kopti).

Tai pat laikā - info ir objektīva, nosacījumi zināmi, neko nevar pārmest, izņemot apnicīgo reklāmu. 

Super, paldies par zolīdu un objektīvu viedokli. Šajā visā unikāls šķiet pirts un masāžas apvienojums. Par masāžu pašu, tāpat kā par masieres vizuālo izskatu var būt dažādi viedokļi, jo gaumes mēdz būt dažādas. Piekritīšu, Saulkrasti nav tuvākā vieta kurp doties. Ar Mayu variantu nav, jo mēs nesniedzam ne kāda rakstura pakalpojumus, mēs tos baudām apmeklējot šāda tipa iestādes vai vietas.

Ierakstīts

Es biji viens, bez sievas un esmu arī izteicu savu subjektīvo viedokli, tas priekš XTRIS. Šobrīd interesanti būtu dzirdēt arī citus, bet tiešām reālus un objektīvus viedokļus, lai saprastu vai man vienīgajam šķiet ka cena un kvalitāte ir adekvāta. Pēc maniem novērojumiem šādu pakalpojumu citur nepiedāvā.

Ierakstīts

Izskatās ka tu vairāk par pirdienu dīvānā neesi spējīgs ielaist. Šovakar tiekamies, labprāt par šādiem vārdiem tev ierādīšu vietu un tavu priekšas redeli pielabošu. pāris pirkstus salauzīšu, lai nevari savu lielo p...... (pieļauju ka tas tev ir lielākais un varenākais šajā forumā) rokās noturēt, lūgsi savai mamītei lai tevi kā mazu bērnu aizved uz tualeti un patur, lai trāpītu podā.

Ierakstīts

Turpinājums pašreklāmai ;-), kā daži te uzskata. Biju devies vēlreiz kā jau solīju, jo uzskatu ka cena atbilst sniegto pakalpojumu kvalitātei. Par nelielu piemaksu pie esošās pamatsummas izdevās sarunāt arī ko vairāk par masāžu, pirms pirts dušā un uz kušetes īsi pirms masāžas finiša, viņai patīk arī dupsī. 

Ierakstīts
pirms 17 stundām, Zigis1944 teica:

Pastāsti kaut ko vairāk, jo arī ir doma apmeklēt 

Pieņem tiešām Saulkrastos privātmājā, pirs, duša un masāžas telpas no 10/9 

Uzņemšana, atsaucība un tēja pirms pirts no 10/10

Kopīgs pirts apmeklējums un viegls pēriens no 10/9 ( priekš pēršanas pirts telpa ir par mazu)

Masāža uz tam paredzētas kušetes nevis izgulētā gultā, man tas ir liels + tāpēc no 10/10

Pati masāža vairāk velk uz maigu glāstu pusi ar nesteidzīgām beigām no 10/8 (masē biksītēs, bet ļauj pieskarties)

Pēc masāžas var ieiet pirtī un nesteidzīgi baudīt tēju ģērbjoties no 10/10

Īsumā, foršs relakss, patīkamā gaisotnē pavadītas divas stundas ar simpātisku dāmu, noteikti atgriezīšos.

Ja te kādam ir cepiens par naudu (tipa 250 - 300 dārgi), neviens nespiež iet, internets pils ar kailām dāmām un bez maksas, sēdi un kaifo. Mana nauda daru un tērēju kā gribu. Tieši tik vienkārši.

pirms 17 stundām, Zigis1944 teica:

Pastāsti kaut ko vairāk, jo arī ir doma apmeklēt 

Pieņem tiešām Saulkrastos privātmājā, pirs, duša un masāžas telpas no 10/9 

Uzņemšana, atsaucība un tēja pirms pirts no 10/10

Kopīgs pirts apmeklējums un viegls pēriens no 10/9 ( priekš pēršanas pirts telpa ir par mazu)

Masāža uz tam paredzētas kušetes nevis izgulētā gultā, man tas ir liels + tāpēc no 10/10

Pati masāža vairāk velk uz maigu glāstu pusi ar nesteidzīgām beigām no 10/8 (masē biksītēs, bet ļauj pieskarties)

Pēc masāžas var ieiet pirtī un nesteidzīgi baudīt tēju ģērbjoties no 10/10

Īsumā, foršs relakss, patīkamā gaisotnē pavadītas divas stundas ar simpātisku dāmu, noteikti atgriezīšos.

Ja te kādam ir cepiens par naudu (tipa 250 - 300 dārgi), neviens nespiež iet, internets pils ar kailām dāmām un bez maksas, sēdi un kaifo. Mana nauda daru un tērēju kā gribu. Tieši tik vienkārši.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.