Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Airina88, masāža TG: @masazapirts
Ierakstīts
pirms 17 stundām, Zigis1944 teica:

Pastāsti kaut ko vairāk, jo arī ir doma apmeklēt 

Pieņem tiešām Saulkrastos privātmājā, pirs, duša un masāžas telpas no 10/9 

Uzņemšana, atsaucība un tēja pirms pirts no 10/10

Kopīgs pirts apmeklējums un viegls pēriens no 10/9 ( priekš pēršanas pirts telpa ir par mazu)

Masāža uz tam paredzētas kušetes nevis izgulētā gultā, man tas ir liels + tāpēc no 10/10

Pati masāža vairāk velk uz maigu glāstu pusi ar nesteidzīgām beigām no 10/8 (masē biksītēs, bet ļauj pieskarties)

Pēc masāžas var ieiet pirtī un nesteidzīgi baudīt tēju ģērbjoties no 10/10

Īsumā, foršs relakss, patīkamā gaisotnē pavadītas divas stundas ar simpātisku dāmu, noteikti atgriezīšos.

Ja te kādam ir cepiens par naudu (tipa 250 - 300 dārgi), neviens nespiež iet, internets pils ar kailām dāmām un bez maksas, sēdi un kaifo. Mana nauda daru un tērēju kā gribu. Tieši tik vienkārši.

pirms 17 stundām, Zigis1944 teica:

Pastāsti kaut ko vairāk, jo arī ir doma apmeklēt 

Pieņem tiešām Saulkrastos privātmājā, pirs, duša un masāžas telpas no 10/9 

Uzņemšana, atsaucība un tēja pirms pirts no 10/10

Kopīgs pirts apmeklējums un viegls pēriens no 10/9 ( priekš pēršanas pirts telpa ir par mazu)

Masāža uz tam paredzētas kušetes nevis izgulētā gultā, man tas ir liels + tāpēc no 10/10

Pati masāža vairāk velk uz maigu glāstu pusi ar nesteidzīgām beigām no 10/8 (masē biksītēs, bet ļauj pieskarties)

Pēc masāžas var ieiet pirtī un nesteidzīgi baudīt tēju ģērbjoties no 10/10

Īsumā, foršs relakss, patīkamā gaisotnē pavadītas divas stundas ar simpātisku dāmu, noteikti atgriezīšos.

Ja te kādam ir cepiens par naudu (tipa 250 - 300 dārgi), neviens nespiež iet, internets pils ar kailām dāmām un bez maksas, sēdi un kaifo. Mana nauda daru un tērēju kā gribu. Tieši tik vienkārši.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.