Cik saprotu, ja esi pats kopts un forsh vecis un vina pati procesa laikaa uzvelkas ! tad iespeejams ir arii oraalais sex !
vispaar neko nejautaaja, vnk masejot starp pupiem arii peeksni mutee iekshaa ! paarsteiguma briidis labs !
patika ! bet pirms tam par taadu iespeeju neko neteica !
Tas jau baigi forši Cik lieli pupi viņai ir? Kāds te teica ka ne tikai oral, var pēkšņi arī uzsēsties virsū. Erotiskās daļas laikā ļauj sevi aiztikt? Negribās pa seju dabūt ja ieslīdēšu roku viņai biksītēs
Biju pie viņas kādu nedēļu atpakaļ. Pa telefonu nu ļoti pļāpīga, sevi aprakstīja ka vislabāko Rīgā. Piedāvā masāžu un turpinājumu - klasika, oral. Viss ar gumiju pateica uzreiz pa telefonu. Varbūt var sarunāt bez gumijas, bet laikām skatās pēc deguna, nezinu, sarunāt nemēģināju. Viss pakalpojums maksā 20 Ls (masāža 15 + 5 par seksu) Pieņem Stirnu 43 pensionāru dzīvoklī izīrē istabu. Pati izskatās ap 40, augums ~170, lielas skaistās krūtis (pateica ka viņai esot 7 izmērs bet diez vai, ne lielāk par 6 izm) Dibens liels bet ne pārāk formīgs, ir arī riepa. ( Izskats 3/5 bet ja patīk mature ar lieliem čičiem tad var ielikt pat 5/5) Viss tīrs - duša, dvielis. Attieksme diezgan samākslota un viss notiek steidzīgi. Masāža laba, jo esot profesionāla masiere. Tālāk erotiskā daļa - sacēla, ielika starp lielām krūtīm padročīja mazliet Uzvilka gumiju, sāka sūkāt. Minets man nepatika, kaut gan laizīja visu un visur. (Minets 2/5) Tālāk uzprasīja kā kniebsimies uz ko es atbildēju lai kāp virsū - sī pozīcija ļoti patika, īpaši kad piespieža manu seju pie saviem lieliem bumbuļiem. Misionāru pozā man nepatika, jo kājas Ingai kājas vispār nesaliekās.Tālāk doggy - izskats ne pārāk labs, jo dibens kā jau teicu liels un bezformīgs. Tālāk tittyfuck un beidzu uz krūtīm. Kopumā kas patika: krūtis baigi foršas, nav nokarenas. Masāža laba, cena arī. Tittyfuck arī OK, viss tīrs un tikai ar gumiju. Kaut gan viss notiek sasteigti attieksme tomēr ir ļoti laba. Kas nepatika: pensionāri blakus istabā, samākslota attieksme, minets, sekss pārāk pasīvs. No meičas seksa laikā nevienas skaņas nedzirdēju, visu dara ar slēgtām acīm (esmu simpātisks nevis kroplis) Iešu vēl lielu pupu un labas attieksmes dēļ, jo no pupainiem zaķiem tav varētu būt viens no labākiem variantiem.
Ierakstīts
Pazvani un sarunā. Kāda problēma?!