Paslēpa Moderator, 13. janvāris - Iemesls nav norādīts
On 12/12/2024 at 9:09 PM, Lav said:
Viņai var būt dažādi motīvi, ja viņas mērķis ir atrast vīrieti ar naudu, tad kādēļ viņai pazemināt cenu, tas nevedīs viņu pie mērķa. Un no kurienes tu ņēmi, ka nav pieprasījuma vai ka šī situācija viņai neapmierina
Lai mainītu situāciju tirgu, jāatved labs masāžas skolotājs no Taizemes, jāizveido skola un jāizsniedz sertifikāti. 😁 Starp citu, Taizemē par 300 USD var iegūt diplomu un zināšanas.
Es par viņu neko nesaku ir ar tādas kas prasa par pasēdēšanu kopā noperkot kokteili pa 50 eur
Es vairāk par idiotiem kas maksā ar naivām ceribam uz kaut ko nezin ko. Piemēram uz supermodeli kas dzīve izskatās so so vai uz hand job un citiem brinumiem. Viņas bizness balstās uz izsalkušu tēviņu naivām cerībām
Ja ir supermodele un ja dzivē tas foto atbilst un tu ej un skaidri zinu ka saņemsi prastu videvēju masāžu bez nekā vairāk un ir kas maksā no problem
Bet tā nav. Visi domā ka samaksās 80 vai 100 eur un dabūs brīnumus. Tā nav.
Viss bizness balstīts uz fake foto un naivām cerībām no tiem kam kule pilna. Ta nodročī un dzīvo tàlāk
vai pa 30 eur aizej uz labu kvalitatīvu masāžu. Esmu bijis pie tiešām simpātiskām masierēm ne modeles gan ap 25g otrai 35g un tiešām kvalitatīvi un super attieksmi
On 12/10/2024 at 11:42 PM, sioux1 said:
Tev nav ienācis prātā, ka ir pulka cilvēku, kam patīk gan vizuālais, gan sniegums? Un kuri VAR atļauties samaksāt, lai tikai paskatītos?
Ko var īdēt. Skauž, ka nevari kā viņa - hujārīt par 80 eiro stundā ? Lai tak strādā kaut pa 380. Tas kaut kā izmainīs tavu nožēlojamo dzīvi ?
Man, piemēram, skauž, ka neviens nepērk manas netīrās zeķes un apenes par simtnieku 😁 es taču nežēlojos un nevainoju nevienu tajā. Klusām sametu veļasmašīnā un samierinos, ka šis biznesa lauciņš tomēr nav priekš manis 😭
Man neskauž ko viņa dara man besī ka ir idioti kas to pērk un pec tam te brīnās kapēc tik hujova situācija šajā nozarē. Lidz ar to viņas dara zilus brinumus. Visi piezvanām un pasakam ka viņa nojugusies ka tādu cenu prasa. Un ja aizej un bildes citas pieprasam kompensāciju par iztereto laiku nevis paliek un vel maksā par huiņu
On 12/9/2024 at 1:07 AM, LeoFeo said:
Sveiks. Tevi citejot -- tirgu vispar nekaa nav:) -- kuras meitenes / damas iesaki no savas pozitivas pieredzes. Runajot par relaksejoso masazu piedavajumiem Riga. Jau ieprleks pateicos par rekomendacijam.
Nu ej uz gribu.lv domāju pa 100 gan jau kā būs bet 100ss.lv masazistei ir par daudz
On 11/21/2024 at 9:51 AM, lamans said:
Ieraudzīju jaunu dāmas sludinājumu un neneocietos uzrakstīt... Es tiešām brīnos par visu šo. Masāža bija ļoti viduvēja, pat zem. Varbūt, kas ir mainījies- biju pirms pusgada, bet šaubos. Cenu jau prasa 80€/h. Neprāts. Tātad ir pieprasījums. Ok... varbūt kungi ir gatavi vienreiz samaksāt, lai Pamela uztaisa kaut parastu masāžu. Bet nav tā Pamela! (Andersone). Manā atmiņā maza auguma apaļīga meitene ar lieko svaru un pumpainu sejas ādu. Simpātiska... bet ne šī supermodele bildēs. Atceros, ka nedēļu pēc masāžas uzskrēju sludinājumam un pie sevis uzjautrinājos, ka šis ir gadījums, kad sieviete instagramā ir pavisam savādāka kā dzīvē. Bet varbūt diēta un sporta zāle šīs nepilnības ir novērsusi.
Ak, nē... jūtu sevī interesi aiziet paskatīties vēlreiz... Bildes ir tiešām super!!
Tikai tādu lohu dēl viņām bizness iet
Tas tak skaidrāks par dienu ka bizness balstīts uz fočenēm un no masāzas tur mazs sakars
Drīz sāks likt sludinājumu tu vari uz mani paskatīties stundu pa 50 eur
On 11/15/2024 at 10:02 AM, oskars223322 said:
Tiku pie šīs masieres laiku atpakaļ. Pa telefonu it kā centos ar mājieniem pateikt, ka interesētu masāža atsevišķai ķermeņa zonai uz ko tā netieši apstiprināja. Aizejot uz vietas bija glaudīšanas pasākums 40 minūtes un pēc grieziena uz muguras masēja kājas un locekļa virzienā pat baigi neko. Uz atkārtotiem mājieniem norādīja, ka viņa jau nav tāda, ir sertificēta masiere bla bla bla, bet beigās zuti arī pamasēja.
Kopumā pret iztērēto naudu 0.7/1, bet bildēs noteikti izskatās labāk kā dzīvē. Gurni ir masīvi, bet tas arī viss kas tur ir.
Diez vai ietu vēl.
Dzīve ir šausmas tā ir veca tante kurš pie tādām iet? Nafig tādu herņu pirkt?
29702154 Milking Table
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 13. janvāris - Iemesls nav norādīts
On 10/2/2024 at 12:04 PM, Esesmudzivnieks said:
Pilnīgi galīgi garām variants. Masāža vispār tur nekāda nav, staigā apkārt un glauda. Kkāda iedzērusi pusmūza vecene ar saplēstām zeķubiksēm un nodrupušiem manikīriem pedikīriem... Par otru daļu vispār nav ko teikt, tupa dročīšana, nekādu interesantu elementu. Aizgāju, jo cerēju uz interesantu masāžu uz īpašā masāžas galda. Viņa tur apakšā padarbojās labi ja 5min un tad viņai palika tā neērti, prasīja lai griežos riņķī. Pēc 25 min ar to bābu sapratu, ka viss tā besī, ka nospļāvos, piecēlos saģērbos un neatvadījies devos prom. Lielākais aplauziens šijā jomā kāds bijis... ja neskaita to sīko psiheni lolu. Riktīgi nožēloju, ka samaksāju uzreiz. Neiesaku nevienam uz turieni braukt.
Nekad nemaksā uz priekšu
Uz priekšu prasa tās kas huiņu tausa jo zin ka nemaksās, visas normālas masāžas ir bijis ar pēcmaksu
On 9/17/2024 at 4:53 PM, Arnolds said:
Nr1?
Jā, nu interesanti tad kads bijs klātienē
7 hours ago, dzintarsss said:
Biju pie Nr 1 .
Piekrītu, uz tjuningota simpātiska meitene , bet vairāk pa massažu nedabūsi neko .
Tad tu uzrāvies cerēji ka dafiga bablo noliksi un noraustīs, viss par ko samaksāji naiva cerība
5 hours ago, janis123456 said:
Biju pašos pirmsākumos kad cena bija 5 sarkanie un pieņēma mežciemā. Radīja profesionālas masieres pieeju , bija jaizpilda anketa par veselibas stāvokli izmērija asins spiedienu pirms un pēc masāžas, tas nu gan man bija jauninājums, pieeja diezgan formāla , nebija īsto vēlme kko jautāt par izmaiņām procesa gaitā !😁 Rezumē klasiskā masāža ,labos apstākļos ar profesionālāku pieeju !
50 vel tā būtu ar dievu uz pusēm bet 80 tas ir lielākais bezpriģels no visām masāžām
29702154 Milking Table
Ierakstīts
On 8/15/2024 at 6:41 PM, Dimkeen said:
Masāžas tur vispar nav :))
Nav masāžas nav naudas
Tikmēr kamēr bus dalbajobi kas maksā uz priekšu tā būs.
Tikai pēc tam un par attiecigajam minutem
On 8/27/2024 at 4:55 PM, juicycock said:
Nu i nahuj. Ejiet šim pakalpojumam ar tādu līkumu, ka jāiet caur Daugavpili! Sliktākā masāža kopš laPerla laikiem. Atvēra siventiņš, paglaudīja 3.min viegli ar eļlainiem pirkstiem, palīda zem galda, kko paraustīja saki apgriezies, minets - kāds minets - siventins pirmo reizi peni redz paņēma mutē veselu 1 cm, kko pazelēja. Es vienk piecēlos un aizgāju. Lielāku ārprātu es nebiju redzējis, un bļe es esmu redzējis šausmas !!! Vērtējums - da nu i nah 0/10
26085513
Ierakstīts
On 7/22/2024 at 11:13 AM, Valdis55 said:
Был у неё. Принимает на Baznicas. Вообще-то не плохо, потому что минет тоже делает и ануслинг. Говарит что и простату делает тоже. Вообшем не плохо. Хоть что-то новое на рынки поевилось. По разику можно попробуаать
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 13. janvāris - Iemesls nav norādīts
70 eur hj huina karoč veca govs