Paturpinot savu iepriekšējo postu: domaju ka tikai man radas tādas pat asociacijas,kaa Arnoldam!Reali bezcerigs varaints-nulle masaza,nulle erotika!Domaju,ka vinai riebjas tas ko vina dara,bet jadara,jo naudu baigi vajag,par to liecina arii takse 96 (pizdec kaa tadu var izdomaat)!
Man ir baigas aizdomas, ka tā ir tā pati "Achtung šmara"(kaut kur bija tada tema, slinkums meklet), kas bazējās Marupē, mainija nummurus, bildes un masāžu taisija priekšnamā un reti sūdīgi. Vienreiz zvaniju, atbilde bija apmēram tāda: "Ko es iedomājos, piezvanot gribu nokļūt tajā pat dienā, viņa esot ļoti pieprasīta masiere un vajagot rindā iestāties un savlaicīgi veikt pierakstus"... viss jau būtu pareizi, ja tonis un pasniegšanas metode būtu nedaudz piezemētāka...karoče, domāju tā pati "šmara" vien ir...
Neliels koments (sorry ,ka daudz kludu,rakstu no telefona)!tatad,esmu bijis vairak par 1x!par masieri: bilde atbilst,sieviete simpatiska,figura smuka ar maksligam krutim!masaza; diezna nekada-maiga glaudisana ko var nosaukt par relaksejosu,ja nezini,kas ir masaza!nobeigums: hj,bet tiesi tik pat nekads,kaa masaza!domaju daudz nekludisos,ja teiksu,ka sis ir stasts no serinas-dzive apmetusi kuleni un nakas kaut ko dariit,taa kaa darit neko nemak,tad nakas maseet,ko ari darit nemak!pats vairs neiesu,jo zeme izmesta nauda,bet sieviete visumaa pozitiva,kas kadam var patikt,jo tirgu vispar nekaa nav:)
Sen nebiju dalījies ar iespaidiem, bet te jānokomentē! Kādu laiku atpakaļ iegriezos, bilde varētu atbilst īstenībai, bet par 100% neesmu pārliecināts, jo tur bija tāda neliela pustumsa. Sagaida augstprātīga sieviete - tipa "ko atvilkies". Telpas puslīdz ok, bet aukstas (lai gan stavēja tur vesels kalns ar sildītājiem). Masāža - esmu bijis uz labu un sūdīgu masāžu, bet šo vispār par masāžu grūti nosaukt - bija spaidīšana un glaudīšana 1st30min ilgumā, bez piepūles ...Karoče pilnīgi velti izmesta ne tikai nauda, bet laiks...par nekādu HJ vai BJ pat nevaicāju, jo attieksme bija "augstprātīga - maigi izsakoties". Ejot prom radās sajuta, ka sieviete baudiīusi labu dzīvi jaunībā, bet kaut kādu apstākļu dēļ, nākas dzīvē sākt kaut ko darīt, tā, kā darīt nekā nemāk, tad iet masēt....ko arī protams nemāk.
Es pat esmu aizmirsis kas tur bija vissūdīgākais, bet viss tur bija slikti. Masēja kaut kādā koridorī, masāža nekāda un bāba vulgāri lecīga tante, kas maina telefonus un bildes. Par viņu atsauksmes ir bijušas - visas apm. taadas arii ir..
Baba ir veterāne šajā biznesā, ar oriģinālu bildei nav nekāds sakars (īstas bildes bija pirms gadiem 10 vai vairak - mongoļu ģimis ar krasainiem zimejumiem fonā). Viņa kaut kur izrakusi šis kundzes bildes un liek visos sludinājumos, laikam kāda attāla radiniece no Krievijas. Neiesaku, jau 10 gadus atpakaļ tur nekā laba nebija.
Te tev pieredzējuša cilvēka padoms:) - ja zvani nezināmai, tad pirmajā reizē nekad neprasi, tas attiecas uz jaunām un arī vecām ...Ja esi adekvāts, vecā arī pirmajā reizē uz vietas visu izdarīs (tadām biežāk vari pateikt, ka nāc ar ieteikumi, tas vel vairāk garantē iznākumu)..Ja ir jauna un tikai nesen tirgū , tad pirmajā reizē var arī nebūt nekas...pēc pirmās reizes var noprast pa 80/90 vai ir verts iet vēlreiz...Parasti jau otrajā reizē ir tas peec kā nacis - viņa jau vairs nešugājas .
talak jau atkariigs no fluidīem..:)....
P.S tas jaunās, kas ienāk tirgū uz īsu brīdi (pameģināt, islaicīgi piepelnities utt) ir pašas labakas - ja paspej iedraudzēties, kļūt par patstavīgo kaut uz to iso brīdi, tad ir ļoti labi - var runaat visko un visur...tici man ir parbaudiits un darbojas..
Te tāda veca tēma panesās, ka jāieliek sava artava;). Biju gadus 3/5 atpakaļ pat divas reizes. Toreiz masiere bija nama sainiece (nu vismaz es tā noprotu, jo bijām tikai divi), simpātiska sieviete un visā citā ziņā viss bija pozitīvi - telpas, dvieļi utt. Telpas drusku interesantas, velk uz tādu izvirtuļu pritonu, bet OK;), katram savas ipatnības.
Abas reizes masāža bija OK, un abas ar HJ, tur pat nebija jautājumu. Man pat tika piedāvāti citi varianti - klātienē vērot seksa orģiju, bez piedalīšanās (bet aizdomas ir, ka varēja runāt arī ar piedalīšanos). Viņa seksa orģijas arī netā kaut kur reklamēj, tā ka tas bija 100%. Cenas un sīkumus neaceros, baigi sen tas bija..
ko jūs domājiet es te sēžu katru dienu un lasu/rakstu atsauksmes, jastrāda un naudu jāpelna arī, lai kvalitatīvai atpūtai pietiktu:)))..
Bilde par 99% viņas, domāju, ka bildēta tikai seja tapēc, jo body ir liels, kas vairumam nepatīk (atvainjojiet, ja aizskāru kāda cēlās jūtas). Sievietes figūra ir liela, ja saprotiet ko nozīmē lielas sievietes - augums apm. 175-185 (ar vai bez papēžiem HVZ) un drukna - plati kauli un daudz miesas.. Nezinu vai resna, bet liela...
Karoče, negribu dāmu aizvainot, bet man patīk slaidās un izsalcis arī neesmu, tapēc nepaliku...
mani arī bilde uzrunāja, tapēc iebraucu, pieņem projektā "jaunā Teika". Atvēra durvis liela auguma sieviete baltā halātā, kas aicināja iekšā un pavaicāja: "masāžu uz galda vai gultā", kas likās drusku nesaprotami (priekš masieres protams). Lai arī bilde viņas, lielais augums mani neuzrunāja, kā ari piebilde, ka var sarunāt daudz ko (cik un ko neprasīju), jo nav mana tipa sieviete..
Tā nu es nepaliku un pārejo darāmo nevaru aprakstīt...
P.S dzivoklis bija normāls, cenu nosauca 30 EUR (par ko nezinu)
Pirms pāris dienām biju, bilde uzrunāja. Sieviete, kā bildē - simpātiska balzaka vecuma sieviete. Sākumā, kad aizgāju venojāmies, ka būs relaksējoša masāža. Masāžas laikā sajūtas bija, ka būs ar nobeigumu (sieviete bija komunikabla un tāda koķeta:), bet beigās bija "OBLOMS". Viņa pateica, ka tādu masāžu vieņa diemžēl neveic, par ko abi pasmīnējām un devos prom.
Masāža pati par sevi normāla - nekas slikts vai labs, vidēji laba. Attieksme no viņas puses pozitīva.
Arī esmu bijis! Masāža visnotaļ laba, ar erotisko pusi bija interesanti:) - sāka masēt un pat nedomāja neko nomest, pēc mana uzaicinājuma to izdarīt paprasīja liekus 20 EUR un novilka blūzi, bet ne krūsturi:)))....uz manu uzaicinājumu to izdarīt, paprasīja vēl 20EUR:))...tajaa brīdī es sapratu, ka tas ir tipisks "LOHATRONS" un pateicos par pavadīto laiku un devos prom...
PTZ par kādu STS tu runā? Te iet runa par masierēm:), kur nozīme vārdam "sadirsts" ir sekojoša:
1) tiek iemests posts ar labām atsauksmēm un momentāli uzrodas "dolbojobi", kas sāk izpausties ar savām slimajām un izgudrotajām fantāzijām...., kas automātiski nogalina meitenes reputāciju netā....
2) meitene tiek "nomočīta" ar neadekvātiem un perversiem piedāvājumiem, jau nedeļas laikā...
Galarezultāts - meitene arī ar labiem klientiem paliek "strjomīga", labakajā gadijumā, bet sliktakajā, pasaka: "ejiet Jūs visi dirst" un nomaina profesiju.
laikam šoreiz piekritīši Kigasam - es jau sen dalos ar vērtīgu informāciju, tikai, un vienīgi ar "adekvātiem kadriem" PM. Es pat zinu variantus, kur pēc apspriedes publiskajā telpā, "variants" tiek sadirst līdz nepazīšanai...Te taks pilns ar durakiem-pieckapeiku drāzējiem..
P.S a laba masāža ir pieejama (protams ne pa 15 un 20 EUR, ko te puse pieprasa)...
Man kaut kā šī būtne vedina uz domām par sekojošo: baigi gribas piepelnīties, masāžu neprotu, bet pipeli raustīt arī negribas.....tad nu lūk reklamēšu savus silikonus visās bildēs, nākiet uz nekādu masāžu un siekalojieties.....
Dieva dēļ uz Sofiju neejiet....tur jūs " pupainā administratore/masiere/iekšā vedēja/ārā metēja" apvārdos un pierunās plikam skraidīt pa koridoru, kur izkārta veļa un vēl masieres pie stūriem lūr, un iespējams sanāks mazgāties kopā ar vēl kādu klientu....un ja paveiksies ,beigās dabūsiet pašu sūdīgāko masāžu...
Ko Jūs tur "IRŠAT" un atceraties senos labos laikus. 1jā kursā māca, piedāvājumu un cenas nosaka pieprasījums, līdzīgi, kā tagad Krievijā - veikalā pārdod nekvalitatīvu krievu preci pa 3x lielāku naudu, kā tā maksāja pirms mēneša (nu i čto, krievi pērk šo preci un ēd šmakstinādami).
Vienam gan varu piekrist, ka kvalitātei ar cenu 70 vai 300 EUR nav nekāda sakara, jo visu izsaka konkrētais cilvēks. Ir dzirdēti gadījumi, ka paņem zaķi pa 500 EUR, bet viņa ierodas novazātās apenēs no CUBUS.
man nepatika..kaut kad biju Cēsu ielā, nelielā ūķī, berniņos. Jau pašas telpas bija tizlas un atgādināja ritīgu pritonu..Meitene arī nav tik laba, kā bildēs un vulgāra...Masāža garlaicīga ar HJ. Pats vairs neiešu, jo nav neviena plus punkta, kas likās uzmanības vērts..
Ierakstīts
Paturpinot savu iepriekšējo postu: domaju ka tikai man radas tādas pat asociacijas,kaa Arnoldam!Reali bezcerigs varaints-nulle masaza,nulle erotika!Domaju,ka vinai riebjas tas ko vina dara,bet jadara,jo naudu baigi vajag,par to liecina arii takse 96 (pizdec kaa tadu var izdomaat)!