Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
263522** Aleksa
Ierakstīts

Nu es kaut ko nesaprotu - vai tur vairākas Aleksas zem viena numura vai arī te dīvaini apraksti.

Tumšā oktobra vakarā nolēmu aizlaist pie Aleksas, balss pa telefonu (26352282) jauka, smalka, blondīniski seksīga, aicina pie sevis uz Matīsa ielas galu pie ūdens torņiem. Sagaidīja mani brīnišķīgā dzīvoklī - tur bija smuki, dizaineriski, ādas dīvāns, matracis uz grīdas, mūzika, sveces, dezinficētas čībiņas - viss kā pienākas. Nu bet uz matrača - sorrīīīī, tas bija nē, nē, nē.

Pirmkārt, par kādām 5.izmēra krūtīm kāds te runā? Varbūt tā kāda cita Aleksa, šitai pat bija kauns novilkt krūšturi, jo nebija, ko rādīt! Glaudīja mani ar krūtīm krūšturī! Muguru tik skrāpēja!

Otrkārt, ieņēma pozu 69 un tāda sajūta, ka gribēja man ar spēku savu vagīnu sejā iestumt. Kaut kas dīvains. Viņa domāja, ka es no tā skata beigšu? (Skats gan labs)

Treškārt, nu ja dāma nevar man pat normāli paraustīt, un saka, ka man būs jāpalīdz!!! Es tajā brīdi pat iesmējos, jo atcerējos, ka te kāds to pašu rakstīja. Vai viņai rociņa lauzta? Masēt tas netraucēja. Tāda sajūta bija, it kā viņa nekad locekli nebūtu redzējusi un nezinātu, no kuras  puses tam pieiet!

Biju ārkārtīgi vīlies.

 

Vērtējums 10 ballēs:
Dzīvoklis 9
Attieksme 7
Klasiskā masāža 7
Erotiskā masāža 3
Seja 7
Ķermenis 6
 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Biju martā. Pagaidām viss minētais atbilst patiesībai. Viens gan komentēja, ka ap 50 gadiem, bet tas no noteikti nav taisnība, ja vien mēs te nejaucam dāmas. Tā, kura zvanīju uz numuru 25136688, ir varbūt ap 40 gadu veca, bet izskatās nevainojami, lai kāds arī būtu viņas vecums. Augumā zem 170 cm.

Masāža pārsvarā bija samērā profesionāla, jo viņa ir sertificēta masiere. Līdz ar to otrā masāžas daļa bija laika ziņā samērā maza daļa no visa. Kā masiere viņa masē ļoti labi, bet viņa bija tāda kautrīga, neveikla tajā erotiskajā daļā. Vispār viņa viegli mulsa, intīmums bija tāds neveikls. Drīzāk ka tiekoties ar viņu vairākas reizes viņa atraisītos.

Esiet arī gatavi runu uzplūdiem, ja viņai būs tāds noskaņojums.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.