Laikam nesaprati par ko runāju, ja nesaprati tad nav ko tālāk runāt. Es tiešām aizdomājos par tās sievietes veselību, jūsu uzjautrināšanās nav vietā, tie kuri saprata manu domu, tie saprata par ko runāju...
Šeit nebija stāsts par citām, tās meklē citās sadaļās, šis stāsts ir par Lienni... bet lai tev veicās...
Smieklīgi liekas.
Viss ir kārtībā ar veselību nav konizdomāt visāda muļķibas un ieciklēties.
Intersanta uzvere par intīmpakalpoju darbinieču atalgojumu. Es saprotu, ka daudzi savu darbu un kvalifikāciju savā darbā vērtē zemāk kā šo daboņu viņu. 30eiro 1/2 stundā vai pat stundā tas ir maz? Vai ir daudz šeit tādu, kas pelna vismaz 30eiro stundā un ap 5000mēnesī? Bet masāžas maksa 30 eiro tas, jau nekas, tā taču mūsdienās nav pat nekāda nauda. Vajag maksāt 70 un 100+ stundā.
Pareizi pateici, jo pa kapeikām visi stāvēs pie durvīm uzreiz😅
Labāk paņemt mazāk par normālu naudu neviss kapeiniekus😅
Sagaida ārkārtīgi laipni, teikšu pat pārāk. Priekš saviem gadiem labi saglabājusies, bet man savos 38, noteikti par ātru šādas apciemot. Vannas istabā uz dvieļa uzlikts zieds, utt., parūpējas, lai būtu gaidīts. Ieejot telpā pirmais, kas nāca atmiņā ir perifērijas kultūras nama disenes. Zilas gaismas ar disko bumbām, utt. stroboskops pilnai laimei pietrūka ar “Benny Benassi - Satisfaction”. Izslēdzot šo visu laukā, jau palika mājīgāk. Masāža uz kušetes manā izpratnē vien tāda paglaudīšana bija. Katram savs. Pēc apkārt griešanās mutiskais un uz dušu. Rokas var palaist, manuprāt kā strādā fantāzija.
Tēriņi - 1x, 6nulle,
2x, 7nulle.
Piekrītu!
Laba atmosfēra.
Spoguļos visu var novērot😋
pirms 3 stundām, Heaven-Seven teica:
Sanāca apciemot šo kundzi.
Sagaida ārkārtīgi laipni, teikšu pat pārāk. Priekš saviem gadiem labi saglabājusies, bet man savos 38, noteikti par ātru šādas apciemot. Vannas istabā uz dvieļa uzlikts zieds, utt., parūpējas, lai būtu gaidīts. Ieejot telpā pirmais, kas nāca atmiņā ir perifērijas kultūras nama disenes. Zilas gaismas ar disko bumbām, utt. stroboskops pilnai laimei pietrūka ar “Benny Benassi - Satisfaction”. Izslēdzot šo visu laukā, jau palika mājīgāk. Masāža uz kušetes manā izpratnē vien tāda paglaudīšana bija. Katram savs. Pēc apkārt griešanās mutiskais un uz dušu. Rokas var palaist, manuprāt kā strādā fantāzija.
Nu neticu, ar Mani vispār uz seksu neparakstījās, beigās mutiski (ar gumiju) muļļāja, bet es tā nevaru beigt, nācās pašam piepalidzēt sev ar roku, lai apšļāktu viņai pupus.
Biju ciemos. Pēc apgriešanās uzvilka gumiju un mutiskais. Es neko nejautāju. Piecēlos no kušetes un tur pat bez liekiem vārdiem uz kušetes paņēmu. Nebija nekādu iebildumu no viņas puses.
Ierakstīts
Smieklīgi liekas.
Viss ir kārtībā ar veselību nav konizdomāt visāda muļķibas un ieciklēties.
Daži labi šeit ir slimāki un vajag palīdzību.