Jā, var pamasēt starp krūtīm. Atsauksmes šeit ir pietiekami.
Uzsēdināt var visādi, gan kājas uz pleciem. Bet protams viss foršāk bija matracis, bet tā ir vēsture.
Vari paprasīt lai uzreiz virtuvē uzsēžas uz galdiņa atnākot.
Tur jau vairāk tieši pastāvīgajiem klientiem tādas ekstras ne ?
Vai ar otru reizi aizejot uzreiz pilnais komplekts? Uz virtuvi mani pat neaicināja .
Biju uz 90min pie viņas. Citreiz gan bija tā, ka nevarēju sagaidīt, kad beigsies 60 min masāža, bet ņēmu 90, lai būtu divi šāvieni. Sākumā un beigās. Mazliet gan sāk slinkot ar pašu masāžu. Esmu bijis vairākas reizes, bet nu šoreiz bija relaxējoša paglaudīšana nevis masāža, līdz ar to, arī šoreiz bija brīži, kad nevarēju sagaidīt, kad beigsies “masāžas” daļa. Iepriekš esmu prasījis, lai stipri izspaida muguru, bet vai nu viņai šoreiz nebija spēka vai kas, jo eļļu arī nežēloja un lika vairāk, gandriz vai lai viņai vieglāk būtu masēt. Laikam, ka būs kādu brīdi ar viņu jāiepauzē. Viņai laiki arī vairs nepildās tik ātri, kā kādreiz. Laikam, ka daudzi saprot, ka pieslinko. Par erotisko daļu un Hj gan nevar sūdzēties. Pēc dušas uz kušetes, labs HJ, vēlreiz noskaloties, atpakaļ uz kušetes un nobeigumā starp krūtīm.
Lai nebūtu tā, ka tikai muļķības vien forumā rakstu, tad jāieliek arī kāda atsauksme.
Pirms kāda laika sanāca apciemot šo dāmu. Reizi pa reizei sludinās gribu.lv
Saziņa caur Whatsapp, comunikācija krievu valodā, pieņem Grīziņkalnā tuvumā, samērā labā, īrētā (t.i.- "darba") dzīvoklītī.
Par procesu:
Sarakstē iedeva adresi, kad biju klāt- arī durvju kodu, dzīvokļa numuru. Nebija problēmu atrast. Pēc bildēm likās, ka dāma būs garāka auguma. Tāpat realitātē lielāks vēders kā bildēs.
Paprasīja naudiņus uzreiz (tiem, kam šis ir svarīgi). Paprasīja, vai došos uz dušu. Svarīgākā lieta- dvielis- ne pārāk liels.
Iznākot no dušas, dāma jau kaila sagaida istabā. Sākumā kārtīgi izmasēja kājas- burtiski no pēdām līdz pat dibenam. Pēc tam KĀRTĪGA body-to-body masāža, t.i.- ar visu svaru kārtīgi izbraukājās, izslidinājās pa muguru. Tad "apkārt griezties!". Sākumā mazliet vairāk akcent uz galvenā varoņa MASĀŽU, pēc tam jau tuvāk noraustīšanai. Pēc nobeiguma uzreiz nedzina prom.
Kopumā "pasākums" diezgan patīkams. Izmaksāja 10 sarkanos papīrīšus. Nebija vilšanās sajūtas, kopumā savu darbu atstrādāja. Pasākuma ilgums- stunda (no druvīm līdz durvīm tā arī bija).
Vienkārša noraustīšana vai tomēr ar izdomu? Pieskarties var ? Kā figūra, krūtis ?
Man arī neatbildēja - mēģīnāju divas reizes uzrakstīt, dienās kad sludinājums bija aktīvs, bet klusums...
Pašcieņa ņēma virsroku - izmetu no šo variantu no galvas un sameklēju citus variantus.
Ierakstīts
Varbūt kāds var ieteikt labu lāzerepilāciju? Līdz šim esmu gājis kur jāguļ mini stringos, bet gribētu pa pliko lai visu apstrādā ar lāzeru.