Google Images paraadijaa ka foto feiks, bet pa tel balss bija patiikama. Pa telefonu teica Malpils 2B, 50 par masaazhu. Kad biju un zvaniiju, prasiija vai esmu jau Vaarnu ielaa (sapratu ka galiigi nebuus labi), dziivoklii protams galiigi cita meitene, kas pat latviski nerunaaja, devos prom.
Shodien paraadiijaas intim.lv/puh.lv sludinaajumi ar jaunu nr - 26981068.
Skaista meitene piedava relaksējoši juteklisko masāžu, kas noņems darba dienas nogurumu, manas maigas rokas tevi palutinas! Zvani un brauc ciemos. Billedes 100% mani . Uz sms neatbildu. Красивая девушка пригласит в гости расслабится на приятный эротический массаж. звони. фото мои
Sazvaniiju, atradas zvaigzhnju ielaa, 50 eur par masaazhu, taa kaa tieshi masaazha arii intereseeja, tad aizdevos. Meitene simpaatiska, iisa auguma tumshmate. Maseeja forshi, stingri, nesteidzaas, daudz straadaaja ar kruuutiim, kopumaa paliku apmierinaats un nenozheeloju. Vai ieshu veel? Driizaak jaa nekaa nee. Neko vairaak neprasiiju jo neintereseeja.
Normaals viirs, ja tas, ka sieva kaadam drochii ir ok, bet aoz vaiga jau atkal nee:D
Bet par Capa retoriku, problema nav tajaa, ka kaads kko pasaka, bet tajos, kas izlasa un taadaa formaa arii argumentee:" eu bet Andriitim no xtra tu tachu pasuukaaji!". Vnk jaauzliek iq tests pie regjistraacijas.
Noteikti nee, paskatiijos taa sludinaajuma foto, taa Julja pat izskataas fckng labi, nevis kaa taas linkaa:D Draugs teica ka bilde atbilstot, so noteikti nevar buut tas pats, kaut vai aadas tonja deelj.
Draugs vakar teica, ka esot bijis jaunaa vietaa Chaka 41, tjipa 2/3 meitenes tur iireejot lielu dziivokli. Vairaak detalju nezinu, bet ja jau jauns gan jau driiz buus atsauksmes. Nonaacis tur esot zvanot uz intim.lv ievietotu sludinaajumu ar vaardu Julja.
Jap:D Man katru reizi ieraugot tos Delfu rakstus liekas, nu kur taa sabiedriiba kust (es sarpotu, ka to nelasa visu, bet jopcik - to buutu jaaizliedz ar likumu:D). Plus veel staasti par naivo meiteni no Valmieras, kas ar savu skorptu biznesu ir kljuvusi par sabiedriibas daamu. Vot zheel, ka mana drauga vietaa nebija kaads zhurnaalists:D
Google pati neko nemekelee, Google indeksee lapas un tad ir algoritmi, kas no saindekseetiem datiem atgriezh labaako sakritiibu ar to, ko tu meklee. Teoreetiski, ja kaads kaut kur ievietos linku, kursh kverijos to nr ieksh FB google tam sekos, iekeshos rezultaatu un tad jau pie naakamaas mekleeshanas arii atradiis. Bet shii varbuutiiba ir mikroskopiska:)
Es personiigi nesaprotu, kaapeec visi site owneri (nu intim.lv, puh.lv, gribu.lv) neizdara 2 lietas ko var elementaari automatizeet - bilzhu paarbaudi google image search, kaut kaadu grafu ar to kur shis nr/e-pasts jau ir izmantots un jaa ok, iespeejams numura mekleeshanu fb. To piedaavaatu par naudu, noiets buutu:)
Nu bet tas, ka lieto savu ikdienas nr ir foruma lietotaaju probleema, vai debiilisma indikaacija? Kaapeec liegt jauniem informaacijas avotiem pieeju forumam deelj taa, ka kaada nesaprot ko dara?
Nu tas kaa Sindijas gadiijumaa tika dzeesti posti un topiki (es pareizi atceros, ka bija veel kkaadi posti par draudiem?), driizaal liecina par suudiigu profesionaalaas un personiskaas dziives noshkjirshanu:D
Ja Google neindeksees, tad kaada jega, nenaaks jauni lietotaaji un nevienam shis nepaliidzees:)
Krch nosauc vienu sakariigu darboni, kas ir nogaajusi no trases vai maina nr? Lisa piem reklameejas ar to pashu nr tajaa pashaa Bazniicas ielaa. Ir kaads valiids piemeers?
Epopeja turpinaas. Gribeeju intereses peec tomeer tikt. Zvanu ap 12, saka ka 15 buus. Es peec beediigaas pieredzes prasu, vai tieshaam. Teica, lai zvanu 14:40. Ok, zvanu, necelj. Uzzvaniiju veelaak 16, saka ka dw lai braucu uz 18. Braucu, 17:59 atnaak sms, ka esot aiznjemta. Still amazing wtf.
Kaads ir peedeejaa laikaa bijis? Mani staasti par skaistajaam kruutiim ljoti uzrunaaja, bet sanaaca vesela epopeja.
Zvanu 3dien, momentaali pacelj, saka, ka uz vietas nav, norunaajam 15:00. Aizbraucu, neviens necelj, pagaidiiju 20 min, pa vidu paaris reizhu piezvanot. Nu neko, braucu prom. Zvanu shodien no cita nr, atkal uzreiz pacelj, pasaku ka peec 30 min buushu, vinja - ok gaidu. Peec 15min atnaak sms, ka vinja nevarees (nu vismaz taa). Meegjinu sazvaniit, lai sarunaatu laiku, kas der. Atkal necelj. Slikta karma, vai arii citiem shaadi gaajis? Var jau buut, ka tik daudz pastaaviigo klientu, ka par attieksmi vienalga.
Приглашаю на классический, а также релакс массаж. Находится в Кенгарагсе 10 мин от центра. Хорошие апартаменты и приятная атмосфера. Работаю по раб. дням с 11 до 18. Вторник и четверг до 21 00. желательно по предварительной записи.
Ši kaut kur te ir figurējusi, vismaz foto noteikti redzēts, bet nevaru atrast. Kāds var kaut ko pateikt vai iedot linku uz esošu topiku?
Ierakstīts
Tas buutu skumji. Tajaa postaa sludinaajuma teksts krieviski, so cereeshu, ka kljuudies:D