Paslēpa Moderator, 4. maijs - Iemesls nav norādīts
On 2/5/2025 at 12:42 PM, Trīs said:
Te lielākā daļa komentāru spekulē par to, kas viņa tāda varētu būt. Sievišķis regulāri sludinās un tikai viena sūdīga atsauksme no visiem komentāriem.
Pieņemsim, ka man vajag trīs. 😄
Es varu 2x iepostēt, es tev zvēru ka tevi sagaidīs dzīves sagruzita 60g matemātikas skolotāja resna ar pretīgu feisu un attieksmi. Jaunsaules iela no sākuma sauc citu mājas nr. Tad vaza riņķi tevi uz Iecavas ielu. Mos nopēta pieraksta auto nr. Uzreiz prasīja naudu apdirsusies no bailēm ka nemaksās, skaidrs ka nemaksās bildes sludinājuma kad vēl varbūt 40g bija
Pieprasīja 60eur sludinajuma 45
Juglas masiere mans benchmark nu top variants kas no ss.lv tikai 10eur vairak
Smuka pēc sejas un augums un topless, brīnišķīga attieksme ka pie draudzenes atnācis. A te ka pie skolotājas kad mājās darbu neesi izpildījis
Jā tev nepietiek vēl ar šo brauc uzmet aci tik mentāli sagatavojies nepalikt, naudu nekāda ziņā nedod uz priekšu
On 12/29/2024 at 10:47 AM, trust said:
Man ir baigas aizdomas, ka tā ir tā pati "Achtung šmara"(kaut kur bija tada tema, slinkums meklet), kas bazējās Marupē, mainija nummurus, bildes un masāžu taisija priekšnamā un reti sūdīgi. Vienreiz zvaniju, atbilde bija apmēram tāda: "Ko es iedomājos, piezvanot gribu nokļūt tajā pat dienā, viņa esot ļoti pieprasīta masiere un vajagot rindā iestāties un savlaicīgi veikt pierakstus"... viss jau būtu pareizi, ja tonis un pasniegšanas metode būtu nedaudz piezemētāka...karoče, domāju tā pati "šmara" vien ir...
On 4/28/2025 at 2:25 PM, Buvnieks2020 said:
Te var kads skaidribu ieviest? Sludinas regulari. Bet kas tad tur galu gala ir ? Masaza laba un bet masee vecaka dama nekaa bildes?
Es ieviesīs, biju2023g vecā kraņa, bildes pirms 15g nav drausmīga tante bet 50g toc nu tiešām tos 20e žēl pie citas lai aizietu??? Tad pie Juglas masierites labāk, smuka vismaz un attieksme super, maksā pēc masāžas vai skaties gribu tur ir Elva vēl neesmu gan bijis
Karoc apmans bilde cita prasa naudu uz priekšu galīgi nesmuka veca resna. Pilnīgi neatbilst. Nepaliku tinos prom, vēl bija tā kā 15.30 bija sarunāts, 15.min pirms raksta ka kavē, tad iegāju kad minstinajos pavēlēja max ātri tīties prom jo redz stāvot jau nākamais
Ka tu blin sarunāji nākamo ja tev ar mani sarunāts tajā pašā laikā, Karoc saruna ar 3 tikties tajā pašā laikā kurš pirmais tiek tas tiek apcakarets pārējie pagalmā paliek drocit 😂
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 4. maijs - Iemesls nav norādīts
Nu tāpēc ka visi ar mazo galvu domā kad kule pilna