Ir labs variants. Simpatiska meitene. Masaza laba bet protams viegla un erotiska. Bet neteiktu ka variants ir loti labs, nevar precizi pateikt kas pietrukst, varbut tomer trauce konveijera sajuta. Man perosnigi tomer labak patik masieres kuras netaisa erorisko masazu bet gan klasisko un labiem klientiem uztaisa hj.
Tas protams ir baigais laika un naudas ieguldijums atrast tadas, jo jaiet pie tadam kas nesludinas ss jeb sludinas pie klasiskas masazas, un pirmajas 3-4 reizes hj nebus 99%. Bet mana pieredze rada ka vismaz 1 no 10 masierem kas taisa tikai klasisko masazu, ja iepatiksies uztaisis ari hj ja busi patstavigais klients. Pielauju ka dazam tas pasam sava veida piedzivojums, ja sajutas drosas un saprot ka tas paliks noslepums, tad izlemj paspēlēties.
Un runajot par izmaksam. Par cik tas te bija mineeets. Summari man beigas sanak leti ja ej regylari uz masazu. Jo kas izdevigak. Maksat par svaku masazu ar raustisanu 60, 70, 80 par 30 minutem jeb samaksat 4-5 reizes par klasisko bez hj bet pec tam dabut par 40-50 eur labu klasisko 1 h masazu kas beigas ieklauj nepavisam sliktu hj....
1 no 10 tik problēma tada ka nav 10 smukas pie kurām aiziet no ss.lv klasiskās masāžas. Veca ragana virs 50 ja droši vien nodročīs kaut kad
Sajūsminos par šo bomzisko čīkstēšanu. Es uz masāžas salonu staigāju, masāža bez dročkas 65, nedēļas ietvaros pierakstīties grūti, pat neskatoties uz to, ka šancē 4-5 masieres. Pieprasījums liels.
A te tev i npdročī, i pupus ļauj paspaidīt.
Masāžas salons ir tualetē nomesta nauda jo pusi paņem īpašnieks
Ja privāti iet tad normāli šobrid 35-40 un ne ar ko sliktāk tas nav.
Par tiem 60e par pusstundu tik tad ja tiešām smuka un tiešām kvalitatīvi taisa
Bet pec atsauksmem izskatās tur tomer ir kādi kompromisi.
On 8/21/2023 at 11:30 AM, sioux1 said:
Esi prastāks, ieguglē.
Iespējams, ar pensionāra atlaidi poliklīnikā tev ir lētāk.
Nav nekadas poliklīnikas ir labu labās masieres privati no ss.lv pa 35-40 zināmas. Un 1h un bišķi plus tieši masāža nevis no durvim lidz durvīm
Biju aizgājis, atieksme ļoti patīkama, masāža ar laba, kājstarpi labi izmasēja. Pie mīnusiem neprot latviski, vecāka, resnāka kā bildēs. Būtu reālās bildes nebūtu gājis, patīk tik slaidās, bet priekš citiem gan jau ok.
Par 70e var pie juglas masieres veldres ielā vai pie alfas vel viena ar lieliem pupiem. Nevares vienigi paspaidit tik daudz. Bet attieksme super izskatas labi. Topless abas. Ja 100e ar kompromisiem nav vèrts
Biju pirms laiciņa. Netālu no Ģertrūdes baznīcas. Dzīvoklis pašaurs, pati simpātiska. Septiņi zerro par masāžu ar happy end. Silicone, smuks. Milking table interesants. Pirms un pēc manis kāpņu telpā bolt kurjeri. Vainu kāds sūta suši jeb klienti nāk rindām. Kamēr masēja centās atbildēt kādam kurš iztaujāja lauzītā angļu valosā. Dvielis no radiatora. Ja nebūtu tik smags converters ietu vēl, bet tagad tikvien kā pimpi rūpīgi nomazgāju.
Šaubos ka pipeļu raustīšana ir sapņu darbs kādam 😂
Reti bet ir nimfomànes sievietes kam crazy raksturs un sex patik, par pipeļu raustìšanu nezinu teorētiski varbut ar kādai tā ir sirdslieta, atkartošos ka pie juglas masierītes nebija tās sajūtas ka jātinās prom. Vai ka viņai kas nepatīk. Protams to var notēlot, Bet pa lielam ar visām citām tā ir, un ja rausta un skatās garām tad vispār jocīgi paliek.
Isuma ir tā šī ir īsts dārgums uz visa fona, es pie fejām eju pusgadu un šī ir top
Tik reti var tikt. Sagaidija skaista kleita smuka dzivokli sajutos ka pie pazinas atnacis, uzreiz nu patīkami. Nevis borziga druma seja, davaj dengi.
Mazliet parunājām uz dušu tad uz kušetes
Uzreiz izmetas topless, ļoti smuka ap 30g
Masāža nav nekas ekstravegants bet bija ok. Visu izmasēja, ar ķermeni ari. Kopuma 8 no 10 . Pec masāžas parunājām ka ar senu paziņu. Nu kopuma viegla forša attieksme kas ir puse no masāžas vismaz man. HJ bija ok nesteidzīgi un rotaļīgi
Ierakstīts