Šis forums ir lai apspriestu pakalpojumus ko meitenes (un reizēm ne tikai meitenes) publiski piedāvā. Ja meitene pakalpojumu publiski nepiedāvā neredzu jēgu to apspriest. Iespējams ka esi Apolons un vari dabūt to ko citi nevar - nu tad priecājies un turpini izbaudīt. Palielīšanās ka esi izdarbinājis ko citi nedarbina ir tāds skolnieka līmenis kas normālā sabiedrībā tevi nepaaugstina tavu sociālo statusu.
Par postu aizvākšanu - cenšos nodrošināt lai forums joprojām būtu kumulatīvs informācijas avots tai pat laikā jāņem vērā ka šeit apspriežamās tēmas ir sensitīvas un var radīt arī krimināltiesiskus riskus foruma turpmākai darbībai ko neviens no mums laikam nevēlas.
Īsais rezumē - kā saprotu un māku tā moderēju, ja kādam kas nepatīk - mums ir brīva valsts, varat vērsties pie administrācijas ar sūdzībām un ieteikumiem.
Nobeigumā no romiešiem "vērsim nav atļauts tas ko drīkst Jupiters", ievērosim subordināciju.
Modereet gan Tu nemaaki,tas nu ir fakts,Tu jau visus zajebal te konkreeti kopsh paradishanas ,sakot ar savu piekasishanos par temas izveidi+vairs neko nevar atrast kaa agraak,ar tevis paradishanos forums palika nekaads,daudzi pat neko komenteet negrib,tapat bails tev ko pateikt zinot ka izdzeesiisi araa😁
Par lindu,nu man godiigi pohuj,ne es ar vinju tikos,ne arii man vinja intresee,nee arii es vinju kautkadaa veidaa velejos nomelnot,vienkarshi uzrakstiju kaa bija,ka atsaucas uz manu sludinajumu sen atpakalj un pa 100 euro gribeja tikties,linda nav vienigaa kura savaa dzivee bljadanula un pectam stasta kav to darijusi,tadu ir simtiem,saakot no lv woodman kastingiem,beidzot ar lv ministru prezidentu
Linda nu kaa ir?nekad neesi atsaukusues uz sludinajumiem ,?tiksanas par naudu?Nu atbildi jau zinu,nee nesmu,Tu kartejais kuram nestaav,kuram esmu atteikusi utt😄
Ja tullit gadu vai varak vecu vestuli savos daudzajos epastos atradiishu kur tieshi ir vinjas epasta zinja,vispar kas tev jasaprot kas notiek?Pa brivu nodronjija tev?esmu manijis ka vairakas temas esi sledzis vai komentus dzesis!Ja domaa ka man kautkads merkjis vinju nomelnot vai ko citu tad tu kljuudies +te cits cilveks sen atpakalj arii rakstija ka sex var sarunat ar vinju!Tas ja vinja tagad never kajas plati pa euro tas nenoziimee ka to nedarija pirms savas masazhu karjera.Tad vel-ja es arii atradiishu to epastu un skreenu nometiishu tas neko nemainiis,tu pajautaasi vinjai paradot un vinja teiks ka taa nav vinja utt😁
Viss jau būtu labi, ja bebūtu pazuduši daudz pēdējie posti par Linduku un viņas piedāvājumu:)
Nu kadam dod bonusu ka slepj ka Linduks arii sex piedavaa par eurozimem,man piemeram vinja pati rakstija kad biju ielicis sludinajumu ,rakstija ka pa 100 gatava adoties,bus japameklee tas epasts lai nedomaa ka kautko izdomajis esmu
Linda 26665020
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 24. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 24. augusts - Iemesls nav norādīts
pirms 4 stundām, Būlta teica:
Tagad jau arī var.
Tagad nezinu,pec taa ka saka atrunaaties ka neko nezin utt neesmu rakstijis,takaa vinja sezh tajaa svinger grupaa,domaaju pietiek klienti uz masazhu,tapec arii ipashi nereklameejaas
Linda 26665020
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 24. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 24. augusts - Iemesls nav norādīts
Agraak pa 100 vareja nopist vinju,tad kad laikam vel nenodarbojas ar maseshanam,pectam saka maseet,rakstiju un saka atmazkas ljepiit ka neko nezin utt nu kaa lielaakaa dalja mauku,kadreiz nomaukojas,pectam atmet to lietu un ja pec paris gadiem uzraksti tad tupa saak dirst ka neko nezin😂Ar daudzam taa ir bijis,bet vinjas nesaprot ka maukpishi visu atceraas 😂
Ierakstīts
Nee no evikas nav,no tavas maates gan ir