Kopš pēdējā ieraksta šai tēmā 6 gadi pagājuši, bet ss.com ir viņas sludinājums šobrīd. Kas jauns - vai dzīvoklis joprojām smird pēc pelējuma un vai šī masāžiste jau nav sasniegusi ļoti cienījamus gadus?
Nu ja 2013 gadaa mutisko dalju pa 20 LVL, tad nu tagad tuvu pensijas gadiem varetu buut
Liekas, kad katra no darbonēm ir ar GURU diplomu un SENSEJA iemaņām tādā līmenī, ka saikne ar kosmosu garantēta.
Tak nē, attieksme lielākoties konveijers, pēc sejas ar so..so, par prasmēm - youtube pāris video redzējums.
Nekādā ziņā nelienu kādas makā, bet 100 stundā ir pa daudz (pat ar rokdarbiem un pūtēju orķestri)
Pareiz jau tu saki, klienti paši izlutina pirmkārt ar naudu, otrkārt ar palikšanu ķekša pēc pie visiem zirga ģīmjiem, treškārt ar to ka pieļaujam paši sevi muļķot. Te stāsts, kad pērkot kg gaļas iesver tikai 300 g
Nestrīdos ir augstais gals, VIP un t.t...te doma par labu kvalitāti, profesionālu pieeju, kur stundas likmei nevajadzētu būt lielākai par 40-50 eināri, bez papildus ekstrām.
Te stāsts, kad pērkot kg gaļas iesver tikai 300 g
parasti jau ar vienu iesmu saslika pietiek. No 200-300gr 😆😆😆😆
Divas stundas tur pabiju un noliku 250 dālderi — un, godīgi sakot, ne mirkli to nenožēloju. Jāatzīst, uz lāvas šoreiz Nāriņu vēl nemēģināju izdarbināt — ne tas brīdis, ne tā diena. Bet potenciāls tur ir jūtams, tas ir tikai laika jautājums, kad viss saslēgsies un notiks.
Nu pareizi, noskaiti piecus simtus dalderus un liec uz laavas vinju😂😂😂
Pirmais moments ☝Katram meistaram ir sava pieeja darbam un izpildījuma tehnika un ja tas neiekļaujas kāda vispārpieņemtajām standartos nu atvainojiet piedodiet 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Otrais moments ☝Ja man vajag tā saucamo filtrēšanu (kādu savu iemeslu dēļ) tad tā arī būs! Ja cilvēks kaut kam nepiekrīt-neviens nevienu ar varu šeit nevelk. Dzimtbūšana jau sen ir atcelta!
Lasu in priecaajos, erudiita un ar labu vardu kraajumu esi, kaa izradaas😘
Cienījamais moderator,tas taču viss skaidrs,kas tur ir rakstīts. Bet doma bija sekojoša, ka man pirmajā vietā tomēr ir masāža,uz erotiku netiek likts milzīgs uzsvars, varbūt tā,kā citi sagaida klasiskajā izpratnē. Ir citas prioritātes.
Nu tak tur ta lieta ka viens tāds prikols un džeki uzreiz zvanā,rakstā un sāk terorizēt prasīt kaut kādus piedāvājumus,kuri pat nav piedāvāts. Un pēc tām katram ir jāskaidro...
Ierakstīts
es ar tevi milu