Paldies @Kaamis par ieteikumu — izrādās, ka tas “režisors” nemaz tik gudri neprot slēpties, kā pašam šķiet. Jo vairāk paskatos, jo vairāk sāk birt ārā tās “mazās detaļas” — stāsti nesakrīt, fakti klibo, un bilde paliek arvien skaidrāka. Par K.S. arī sāk uzpeldēt visai “interesanta” informācija — tāda, kas liek paskatīties uz visu no pavisam cita leņķa. Bet nu, šī noteikti nav tā vieta, kur visu to izklāt pa punktiem un mest galdā katru niansi. Katrā ziņā, jo dziļāk roku, jo vairāk saprotu, ka tur viss nav tik tīrs, kā mēģina pasniegt. Tālāk jau skatīšos — gan ar rituālu dokumentēšanu, gan ar pārējo. Dažreiz pietiek tikai sākt likt faktus kopā, lai maskas pašas sāk krist.
Godīgi sakot, nākas atzīt savu kļūdu — sākums radīja cerības, bet fināls tās pilnībā sagrāva. Tas, kas sākumā šķita dzīvs un autentisks, pārvērtās par mehānisku procesu. Rituāli? Drīzāk konveijers. Vienveidība, atkārtošanās un pilnīgs autentiskuma trūkums. Pats pat trāpīju situācijās, kur viss notiek pēc principa “nākamais rindā” un tas pasaka visu. Īstā vilšanās bija brīdī, kad atklājās aizkulises, tas pilnībā sagrāva uzticību. Grūti saprast, kā var nonākt līdz tik apšaubāmai rīcībai un vēl cerēt, ka tas paliks nepamanīts. Ir sajūta, ka "Režisors" no savas "Aktrises" 50+ grib izspiest maksimumu līdz pēdējam pilienam, ignorējot kvalitāti un cieņu pret klientu. Tāpēc kopējais iespaids beigās ir ļoti skumjš.
Klau, tad cik sērijās varēs redzēt Tavus piedzīvojumus pie lauku tantes? Iedod mums arī linku, ievērtēsim Tavas izklaides, pirkstu ieslidināsanu, pirts ainiņas un tā....
Tas jāprasa viņam, bet ir informācija ka to dara kopš sāka piedāvā savu sievu-draudzeni.
Uzmanību – pirms došanās pie darbones Arielas-Nāriņas noteikti noskaidro, kā tiek nodrošināts privātums. Man radās aizdomas par iespējamu rituālu dokumentēšanu, tāpēc iesaku visu precizēt iepriekš.
Uhhh, paldies par informāciju, tas tikai vēl vairāk pierāda, ka manas aizdomas bija pamatotas. Cik lielā mērā pati Ariela tur ir iesaistīta, vēl var diskutēt, bet ir acīmredzams, ka viņas draugs zina un redz daudz vairāk, nekā izliekas. Esmu saņēmis vairākas ļoti interesantas ziņas, un pēc MAMMAS komentāru izlasīšanas vairs nav nekādu šaubu, kurš patiesībā aiz tā visa stāv un to vada.
Divas stundas tur pabiju un noliku 250 dālderi — un, godīgi sakot, ne mirkli to nenožēloju. Jāatzīst, uz lāvas šoreiz Nāriņu vēl nemēģināju izdarbināt — ne tas brīdis, ne tā diena. Bet potenciāls tur ir jūtams, tas ir tikai laika jautājums, kad viss saslēgsies un notiks.
Pēc ilgākas pauzes šovakar aizbraucu uz Saulkrastiem. Bez liekas domāšanas. Un jā — tas bija tieši tas, kas bija vajadzīgs. Divas stundas, kurās pazūd viss pārējais. Tikai sajūta, spriedze un tas īpašais “klikšķis”, kas tevi ievelk. Ariela arī nebija vairs tā pati mierīgā — viņā bija kaut kas asāks, nevaldāmāks. Viņa pati teica, ka bija noilgojusies… un to varēja just katrā kustībā. Par sagaidīšanu, dvieļiem, dušu un pirti — tas viss jau sen ir perfekts, tur pat nav ko piebilst. Bet šoreiz galvenais nebija tas. Process bija cits. Brīvāks, drosmīgāks, bez robežām. Vairs ne tikai pieredze — drīzāk kā spēle uz robežas, kur viss notiek intensīvāk, tuvāk un reālāk. Un tieši tas iedod to sajūtu, ka tu tur neesi pēdējo reizi.
Paldies par komentāru! Tomēr jāatzīst, ka vispārīgs apgalvojums par “meliem” pats par sevi neko daudz neizskaidro un nepalīdz saprast, kas tieši tiek apšaubīts. Atklāti sakot, kopš janvāra neesmu bijis uz rituālu – "krāju naudu" nākamajam apmeklējumam. Taču man nav pamata uzskatīt, ka situācija būtu pasliktinājusies; tieši pretēji, gribas domāt, ka tā kļuvusi vēl brīvāka un atvērtāka, nevis mazāk pieejama. Mans mērķis nav kādu pārliecināt vai maldināt, bet gan dalīties ar informāciju par iespējām, ko piedāvā Arielas pirts rituāls. Jā, apraksti vietām ir veidoti saistošākā un vieglāk uztveramā stilā, taču to pamatā ir mana personīgā pieredze un sajūtas. Protams, katram var būt savs viedoklis un tas ir pilnīgi normāli.
Mamma, ja šķiet, ka forumā trūkst saturīgas diskusijas, tad visvienkāršākais veids to uzlabot ir pašai-pašam rakstīt par tēmu. Diskusijas kvalitāti nosaka dalībnieku argumenti, nevis personiski apvainojumi. Ja ir viedoklis par tēmu, būtu interesanti to dzirdēt.
Dans, ko nozīmē bez pieklājības robežām? Varēs dot galvā?
Es to izteicu varbūtības formā, pēc manām domām pēc tik garas radošās pauzes būs kāds interesants pārsteigums. Aizbraukšu notestēšu un noteikti uzrakstīšu 😉
pirms 23 stundām, cilindrs teica:
Paldies par padomu, bet es labāk ar PG metodēm, dažādos leņķos, mitriem minčiem......nekā nodarbošos ar pilnīgu huiņu. Jā un Tavā gadījumā loģistika ir pilnīgs sūds un dupsī arī nedod.
Ooo, Tu biji un mēģināji sarunāt, hmmm un nedeva? Par loģistiku varu tev piekrist, tālu no lielā centra.
Šis gan ir viens no līguma punktiem, neizpaust atlīdzības apmēru, bet nedaudz ieskicēšu, maksā ļoti pieklājīgi, principā pakalpojums par brīvu, iesaku arī tev atrast simpātisku dāmu un reklamēt, tas ir to vērts. 😉
Sveiki, draugi un domu biedri!
Mūsu draiskā piejūras Nāriņa ir atgriezusies, šķiet pēc radošās pauzes – ar jaunu sparu, vēl drosmīgāku enerģiju un pavisam svaigu piedāvājumu klāstu. Izskatās, ka atkal būs karsti, skaļi un bez liekām pieklājības robežām. Tuvākajā laikā noteikti iegriezīšos, lai kārtīgi atslēgtu prātu, atsvaidzinātu ķermeni un ļautos visam tam, ko viņa prot vislabāk – likt aizmirst ikdienu un atcerēties, cik labi ir dzīvot uz pilnu jaudu.
Šī ir mana parasta ikdienas uzvedība,ja zinātu obligāti parklātu sarkano paklāju zem jūsu kājām satīkot. Atvainojos par sarkasmu....
Paldies, par patiesu atbildi un atvainoties noteikti nevajag ar šo Jūs skaidri norādāt, kā uztverat klientu. Mans ieteikums Jums, mainiet nodarbošanos.
Man prioritātē bija,ir un joprojām būs pirmkārt masāža!
Tie kuri meklē "Erots show" izklaidi ar bezgalīgu erotiku visa masāžas laikā, tad labāk to meklēt pie citiem meistariem,kas tieši specializējas šajā jomā, kur tāds jēdziens ka "Masāža" jautājums desmitajā vietā....vai pat tālāk.
Vnk lai klientam nebūtu pēc tam jādodas pie psihologa un jātiek galā ar psiholoģisko traumu,jo viņa cerības netika attaisnotas.
Man ir viss. Paldies par uzmanību.
Ok, katram te būs sava taisnība, nestrīdēšos, bet Jūs veicat facecontrol, līdz ar to Jūs izvēlaties kurš var nākt un kurš nē, ar to es gribu pateikt ka klientu sagaidīt un pavadīt vajadzētu cieņpilni.
Draugi, vakar biju pie šīs darbones, un godīgi — sen nebiju piedzīvojis tik nožēlojamu variantu. Sagaidīšana pilnīga nulle: mājas drēbes, sejas izteiksme kā pēc nakts maiņas noliktavā, nekādas dzirksts, nekādas intereses. Jau pirmajā minūtē bija skaidrs, ka labs vakars te nesanāks. Vienīgais reālais pluss — dzīvoklis, viss pārējais zem katras kritikas. Masāža mehāniska un bezjēdzīga, kā pēc YouTube pamācības. Skaidri redzams, ka cerēja uz ātru piecu minūšu šāvienu, tāpēc muguru mīcīja kā mīklu, velkot laiku. Kad pusotras stundas laikā nekas nenotika, attieksme noslīdēja līdz ledus līmenim. Atvadīšanās — vispār pļauka sejā. Sajūta kā būtu iztērējis naudu par sliktu joku. Rezumē: pilnīga huiņa, absolūts laika un naudas izmetiens. Ar ko tādu saskaros pirmo reizi. Morāle vienkārša — labāk samaksāt vairāk un aizbraukt strauji popularitāti ieguvušās pirtnieces Arielas vai aiziet pie Svetiņas ar silikona pupiņiem.
Kā jau iepriekš minēts, lai pierakstītos tiešām nepieciešams izturēt Facecontrol, vecuma limitu utt 😉 Uhhh, sen nebiju tādai pārbaudei gājis cauri principā kā lidostā 😉, man paveicās un rītvakar turp došos pirmo reiz.
Ierakstīts
Paldies @Kaamis par ieteikumu — izrādās, ka tas “režisors” nemaz tik gudri neprot slēpties, kā pašam šķiet. Jo vairāk paskatos, jo vairāk sāk birt ārā tās “mazās detaļas” — stāsti nesakrīt, fakti klibo, un bilde paliek arvien skaidrāka. Par K.S. arī sāk uzpeldēt visai “interesanta” informācija — tāda, kas liek paskatīties uz visu no pavisam cita leņķa. Bet nu, šī noteikti nav tā vieta, kur visu to izklāt pa punktiem un mest galdā katru niansi. Katrā ziņā, jo dziļāk roku, jo vairāk saprotu, ka tur viss nav tik tīrs, kā mēģina pasniegt. Tālāk jau skatīšos — gan ar rituālu dokumentēšanu, gan ar pārējo. Dažreiz pietiek tikai sākt likt faktus kopā, lai maskas pašas sāk krist.