Dans, ko nozīmē bez pieklājības robežām? Varēs dot galvā?
Es to izteicu varbūtības formā, pēc manām domām pēc tik garas radošās pauzes būs kāds interesants pārsteigums. Aizbraukšu notestēšu un noteikti uzrakstīšu 😉
pirms 23 stundām, cilindrs teica:
Paldies par padomu, bet es labāk ar PG metodēm, dažādos leņķos, mitriem minčiem......nekā nodarbošos ar pilnīgu huiņu. Jā un Tavā gadījumā loģistika ir pilnīgs sūds un dupsī arī nedod.
Ooo, Tu biji un mēģināji sarunāt, hmmm un nedeva? Par loģistiku varu tev piekrist, tālu no lielā centra.
Šis gan ir viens no līguma punktiem, neizpaust atlīdzības apmēru, bet nedaudz ieskicēšu, maksā ļoti pieklājīgi, principā pakalpojums par brīvu, iesaku arī tev atrast simpātisku dāmu un reklamēt, tas ir to vērts. 😉
Sveiki, draugi un domu biedri!
Mūsu draiskā piejūras Nāriņa ir atgriezusies, šķiet pēc radošās pauzes – ar jaunu sparu, vēl drosmīgāku enerģiju un pavisam svaigu piedāvājumu klāstu. Izskatās, ka atkal būs karsti, skaļi un bez liekām pieklājības robežām. Tuvākajā laikā noteikti iegriezīšos, lai kārtīgi atslēgtu prātu, atsvaidzinātu ķermeni un ļautos visam tam, ko viņa prot vislabāk – likt aizmirst ikdienu un atcerēties, cik labi ir dzīvot uz pilnu jaudu.
Šī ir mana parasta ikdienas uzvedība,ja zinātu obligāti parklātu sarkano paklāju zem jūsu kājām satīkot. Atvainojos par sarkasmu....
Paldies, par patiesu atbildi un atvainoties noteikti nevajag ar šo Jūs skaidri norādāt, kā uztverat klientu. Mans ieteikums Jums, mainiet nodarbošanos.
Man prioritātē bija,ir un joprojām būs pirmkārt masāža!
Tie kuri meklē "Erots show" izklaidi ar bezgalīgu erotiku visa masāžas laikā, tad labāk to meklēt pie citiem meistariem,kas tieši specializējas šajā jomā, kur tāds jēdziens ka "Masāža" jautājums desmitajā vietā....vai pat tālāk.
Vnk lai klientam nebūtu pēc tam jādodas pie psihologa un jātiek galā ar psiholoģisko traumu,jo viņa cerības netika attaisnotas.
Man ir viss. Paldies par uzmanību.
Ok, katram te būs sava taisnība, nestrīdēšos, bet Jūs veicat facecontrol, līdz ar to Jūs izvēlaties kurš var nākt un kurš nē, ar to es gribu pateikt ka klientu sagaidīt un pavadīt vajadzētu cieņpilni.
Draugi, vakar biju pie šīs darbones, un godīgi — sen nebiju piedzīvojis tik nožēlojamu variantu. Sagaidīšana pilnīga nulle: mājas drēbes, sejas izteiksme kā pēc nakts maiņas noliktavā, nekādas dzirksts, nekādas intereses. Jau pirmajā minūtē bija skaidrs, ka labs vakars te nesanāks. Vienīgais reālais pluss — dzīvoklis, viss pārējais zem katras kritikas. Masāža mehāniska un bezjēdzīga, kā pēc YouTube pamācības. Skaidri redzams, ka cerēja uz ātru piecu minūšu šāvienu, tāpēc muguru mīcīja kā mīklu, velkot laiku. Kad pusotras stundas laikā nekas nenotika, attieksme noslīdēja līdz ledus līmenim. Atvadīšanās — vispār pļauka sejā. Sajūta kā būtu iztērējis naudu par sliktu joku. Rezumē: pilnīga huiņa, absolūts laika un naudas izmetiens. Ar ko tādu saskaros pirmo reizi. Morāle vienkārša — labāk samaksāt vairāk un aizbraukt strauji popularitāti ieguvušās pirtnieces Arielas vai aiziet pie Svetiņas ar silikona pupiņiem.
Kā jau iepriekš minēts, lai pierakstītos tiešām nepieciešams izturēt Facecontrol, vecuma limitu utt 😉 Uhhh, sen nebiju tādai pārbaudei gājis cauri principā kā lidostā 😉, man paveicās un rītvakar turp došos pirmo reiz.
Nu, draugi, nenocietos. Aizbraucu vēlreiz. Otrais piegājiens šogad, bet sajūta tāda, ka es tur jau skaitos savējais. Ne jau tāpēc, ka būtu īpaši pieklājīgs klients — drīzāk tāpēc, ka abi saprotam, kā šī spēle strādā. Neslēpšu — viņas figūra kopumā mani uzrunā, bet viņas pupi, pabružāti, laiks un vīrieši kuri tos spaidījuši, raustījuši utt., ir savu izdarījuši (prasītos pēc silikona kā Svetlanai). Bet tieši tur arī ir āķis. Viņa pati zina, kur ir viņas vājā vieta un prot to pārdot un ja māk tos spaidīt, raustīt un virpināt, var dabūt vairāk, kā sludinājumā teikts. Sākums — kā lielākajai daļai šī aroda darbonēm uz kušetes, atšķirība tikai tanī ka viņa to dara jau startā pa pliko, kas atvieglo piekļuvi caurumiem. Labākais brīdis sākās, kad bija jāapgriežas. Tur viss arī sāk mainīties. Pauze. Sekunde par ilgu. Skatiens, kas pasaka vairāk nekā vajadzētu. Pieskārieni vairs nav tikai “procedūra”, tie kļūst spiedīgāki, nekaunīgāki. Viņa pagriež dibenu, it kā nejauši, bet pietiekami skaidri. Dod iespēju manām rokām un pirkstiem darboties ap viņas caurumiem. Spriedze krājas, ķermenis reaģē ātrāk par galvu, un iekšā jau ir — “nu, cik tālu iesim?” Tad sajutu viņas lūpas apņemot manu locekli un ar mēli virpinot pa galviņu. Apstājamies. Tieši tad, kad kļūst pārāk karsti un šķiet kad tūlīt beigšu viņai mutē. Ne jau morāles dēļ. Vienkārši tāpēc, ka nākamreiz varēs aiziet vēl soli tālāk. Atvadu tēja. Es pajautāju bez aplinkiem — kas būtu bijis, ja nebūtu apstājusies. Viņa pasmaida tā, ka kļūst skaidrs: atbilde ir, bet par velti to nedabūsi. “Nākamreiz.” Izskatās, ka februārī man atkal būs jāapciemo.
Labdien Jaunajā gadā un mans pirmais piedzīvojums šajā gadā bija pie .........
Braucu tur ar diezgan sūdīgām gaidām, jo pirms tam biju salasījies visādus brīnumus. Godīgi sakot, biju gatavs uz kaut kādu šķūni ar puspajukušu pirti un dīvainiem tipiem, bet realitāte izrādījās normālāka, nekā biju domājis. Pie vārtiem iznāca saimniece – kopumā izskatījās normāli, bet ne gluži manā gaumē. Ielaida iekšā, telpas tīras, pirts sakārtota, duša arī normāla, dvieļi bija. Nekādas nolaistas miskastes sajūtas. Šī vieta nav domāta tiem, kas meklē pa lēto. Ja gribi kaut ko lētu un bez prasībām, tad šis nav tas variants. Te ir vairāk tāds “atbrauc, atpūties, samaksā un brauc prom” bez lieka bardaka. Kopumā tur biju kādas divas stundas, viss mierīgi, bez stresa. Īsumā par masāžu – normāla, nekas īpašs, masāžas laikā kustas pārliecinoši ļāva arī ieslidināt pirkstus sevī, sajutu ka viņa ir mitra un patīkami uzvilkusies, savu darbu izdarīja un beidzu vienreiz, ja gribētu otro reiz, tad jāpiemaksā. Par pašu saimnieci - augums tievs un stingrs, bet krūtis gan mazas, jau nolietotas un nošļukušas, tāpēc tur nekādas sajūsmas nebija. Nekādu papildus ekstru nebija, esot jākļūst par patstāvīgo klientu tad var runāt. Kopumā – ne sūds, bet arī ne brīnums. Vienkārši normāla vieta, bez liekas pompozitātes.
Ierakstīts
Jā arī to var sarunāt