Если серьёзно- вот,вроде по цене близко. Это Самира,или как её. Говорят,вроде норм. Но у меня, лично просто из за одного говора хохольско- деревенсеого не встанет.
Если серьёзно- вот,вроде по цене близко. Это Самира,или как её. Говорят,вроде норм. Но у меня, лично просто из за одного говора хохольско- деревенсеого не встанет.
Lokācija A.Kalniņa iela. Pa labi no intīmpreču ūķa "Labi". Brīnos ka tāds vēl eksistē un kas vispār tur notiek, jo strādā 24/7.
Parkings var būt, var nebūt. Kā paveicās. Uzsitu ziņu, ka esmu klāt. Eju uz "ofisu pie meistara", pretī tāda tumša sieviete. Domāju ka čigānu tautības, bet ņemot vērā tetovējumus ar Ukrainas simboliku, ir skaidrs kas un kā.
Dzīvoklis bja Ok. Viss izskatījās cerīgi. Noliku vienu zaļo uz galda un saku, ka gribu lai viss ir čotka.
Ar to "čotka" bija tā ka pēc dušas uz masāžas galda. Maigi pieskārieni, pārlaida nagus pāri. Fonā youtube ar reklāmām, galīgi nenomierinoša Popmūzika. Pati arī dungoja līdzi Casablanku. Diezgan ātri bija apkārt griezties. Domāju nu viss.. nauda vējā.
Skatos meičuks attaisa čaukstošu iepakojumu un mutē paņem gumiju. Uzlīda virsū, diezgan profesionāli uzģērba man gumiju un sāka sūkāt. Novilka augšu. Rāmis tīri Ok. Pati uz gadiem.. nu es nezinu.. sieviete labākajos gados. Seja na ļubiteļa kā pie mums tautā pieņemts teikt. Bildes reklāmā varbūt arī ir viņas, tikai senāk fočētas.
Neprasot ieštepselēja pirkstu man dirsā un tā pamatīgi. Ar to viņai kompleksi nav. Vienīgi tas ka to darīja ar cimdu, bet šajā gadījumā tā varbūt bija labāk.
Džinsas nost nevilka. Pārējo varēja čamdīt kā grib.
Kopumā es teiktu, ka varbūt viss nebija tik slikti. Aptuveni iedomājos kāda kontingenta klienti tur apgrozās. Nav man īsti piemērots.
Es noteikti vairāk neiešu tīri dēļ youtubes un salīdzinoši īsā seansa.
No mašīnas līdz mašīnai ar divām dušām ieskaitot bija 40minūtes.
Стоямба тебе все нравилось и ты хотел чтобы тебе зунули палец в зад 😂 и недавно ты сам мне дал голосовое что прийдеш но только чтобы я была без джынсов и без трусиков!!! Я тебе сказал тебе денег не хватает!Ты сечас в описании делаешь себя нежным и пушыстым!
Ierakstīts
Такое ощущение что тебе уже кто-то содился на лицо 😂😂😂😂