Man ari bija tada interese, gribeju savu girlfriend palutinat. Isteniba atradu tikai vienu pienemamo variantu - Adelina Fareira. Vinja taisa masazhu sievietem. Tema par vinju foruma ir. Atsauksmes it ka labas, bet ka ir ar meitenem nevaru pateikt, vel netestejam.
Biju pie Lauras septembrii. Sanaca ta vispirms sarunajos ar vinas draudzeni Veroniku uz masazhu un seksu - paprasija 70-80€. Atbraucu laikaa un ta suta sms ka jau aiznemta(fail). Paprasiju vai ir draudzene iedeva shis Lauras nr un pateica ka visu sarunas... Kadus 15 min pagaidiju un jau biju iekshaa. Uzreiz aprunaju ka gribu seksu un masazhu unpateicu ka kolege nosauca ciparu 70€. Vina it ka negaidija ko tadu bet piekrita... Ta ka laikam nosauc to ciparu ko grib, ka austrumtirgu. Piekritu meitene ir slaida un skaista(man tievinas patik) bet nu process tads neka ipasha gan masazha gan sekss. Bet nu ir atsauciga ir tas tiesham
Не, сам был где то месяц назад все понравилось. Сначала конечно массаж был так себе - поглаживания, но вот эротическая часть отлично и финал не руками как обычно. Массирует голая всем телом, можно трогать и ласкать, а если ей что то не нравится (хотя ничего грубого и не делал, но мало ли) то просто примет такую позу, что дальше продолжать не сможешь, а не просто по рукам и нельзя . Так что 50 € не жалко, пойду еще
Ierakstīts
Man ari bija tada interese, gribeju savu girlfriend palutinat. Isteniba atradu tikai vienu pienemamo variantu - Adelina Fareira. Vinja taisa masazhu sievietem. Tema par vinju foruma ir. Atsauksmes it ka labas, bet ka ir ar meitenem nevaru pateikt, vel netestejam.