Zvanīju ~ pirms gada. Sacīja, ka nekāda erotiska nobeiguma nav, pat ne HJ. Varbūt pa šo laiku ir kas mainījies, bet tas jāmēģina pašam. Numurs un epasts tas pats, kas bija pirms gada.
Hmm, man arī neceļ klausuli, uz e-pastu arī nav atbildes - es gan mēģinaju tikai šodiem, btw - kādam ir izdevies kopš 18.08, kad parādījās sludeklis, sakomunicēt?
Pēc telefona nr. foruma meklētājs tiešām neko neatrod, bet izmantojot citus vārdus, atradā šo, domāju - tur viss ir pateikts.
Esmu bijis reizes 4, man patika, pēdējo reizi kaut kad janvārī
Pieņem stomatoloģiskās poliklīnikas rajonā, dzīvoklis ar minimālajām ērtībām, dvieli iedod sausu. Par procesu sīkāku aprakstu sniedz arī e-pastā.
Ilgums ~ 1h 20min
Augšā minētajā linkā bildes uzņemtas pasenāk, bet tā noteikti ir viņa.
Tiešām laba masāža, beigās - HJ. Masē topless, vienreiz pat veica titfuck, bet pamatā strādā ar rokām. Pieskarties gan īpaši neļauj, labāk gulēt un baudīt.
Veicot arī prostatas masāžu, kaut pēdējā reizē uzsvēra, ka pēc pēdējiem zinātniskajiem viedokļiem, tik veselīga tā nemaz nav - galu galā - tā vieta nav iebraukšanai.
Takse - trīs LV mazākie papīra naudas nomināli - pa vienam no katra.
Biju pirms pāris nedēļām. Dzīvē izskatās labāka, slaidāka. Tikai masāža (stipri viduvēja), pati atzina, ka nav speciāli mācījusies. Nobeigums - HJ. Aiztikt krūtis ļāva vienu minūti, pēc tam ne, jo kutot. Citur - nesapņo.
Kā beigās paskaidroja, papildopcijas noteikti nav pirmajā reizē un tur klientu vajagot iepazīt un arī no noskaņas viss atkarīgs. Es to sapratu tā: "Nu ja būs ļoti liela vēlēšanās,... tad kaut kad... varbūt.... arī varētu cerēt uz ko vairāk.
Attieksme - pieklājīga, bet tāda pavēsi lietišķa. Likās priecīga, kad devos prom, bet varbūt mums kaut kas nepasēja.
Ierakstīts
Tāda sajūta, ka notiek diskusijas starp Lienu un Džolliju. 🥳 Kurus klientus nesavāc viena, tos otra.