Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Body to body Masāža
Ierakstīts

Re kur vēl stipri analogas. un šie sludinājumi parādījās gandrīz vienlaicīgi un kaut kas visām ir kopīgs.

Nu - ja @Īstais2016 nekādu atsauksmi nerakstīs - tad viņam būs paveicies ar kādu jauku dārgumu, kas jāpasargā no šeit mītošajiem tēviņiem  😂 , 

Ja rakstīs - liekas, ka nekā jauka tajā nebūs. 🤣 

P.S. Es neesmu bijis ne pie vienas no viņām, tāpēc sorry, ja kļūdos

Capture1.JPG

Capture2.JPG

22378610
Ierakstīts

Sveiki, biedri.

Pēc telefona nr. foruma meklētājs tiešām neko neatrod, bet izmantojot citus vārdus, atradā šo, domāju - tur viss ir pateikts.

Esmu bijis reizes 4, man patika, pēdējo reizi kaut kad janvārī

Pieņem stomatoloģiskās poliklīnikas rajonā, dzīvoklis ar minimālajām ērtībām, dvieli iedod sausu. Par procesu sīkāku aprakstu sniedz arī e-pastā.

Ilgums ~ 1h 20min

Augšā minētajā linkā bildes uzņemtas pasenāk, bet tā noteikti ir viņa.

Tiešām laba masāža, beigās - HJ. Masē topless, vienreiz pat veica titfuck, bet pamatā strādā ar rokām. Pieskarties gan īpaši neļauj, labāk gulēt un baudīt.

Veicot arī prostatas masāžu, kaut pēdējā reizē uzsvēra, ka pēc pēdējiem zinātniskajiem viedokļiem, tik veselīga tā nemaz nav - galu galā - tā vieta nav iebraukšanai. :)

Takse - trīs LV mazākie papīra naudas nomināli - pa vienam no katra.

Marija (30) 28936914
Ierakstīts

Biju pirms pāris nedēļām. Dzīvē izskatās labāka, slaidāka. Tikai masāža (stipri viduvēja), pati atzina, ka nav speciāli mācījusies. Nobeigums - HJ. Aiztikt krūtis ļāva vienu minūti, pēc tam ne, jo kutot. Citur - nesapņo.

Kā beigās paskaidroja, papildopcijas noteikti nav pirmajā reizē un tur klientu vajagot iepazīt un arī no noskaņas viss atkarīgs. Es to sapratu tā: "Nu ja būs ļoti liela vēlēšanās,... tad kaut kad... varbūt.... arī varētu cerēt uz ko vairāk.

Attieksme - pieklājīga, bet tāda pavēsi lietišķa. Likās priecīga, kad devos prom, bet varbūt mums kaut kas nepasēja.

Ilgums ap 40 - 50 min., skāde - 1 oranžais

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.