"Esmu sertificēta masiere ar medicīnisko izglītību (RSU fizioterapija). Lūdzu būt saprotošiem - šī nav erotiskā masāža, dzimumorgānus nemasē un masieri aizskart aizliegts."
Kuru vārdu no šī teksta tavas cāļa smadzenes nav sapratušas? Pamanījies iedirst jau ap 400 postiem un visi 100% stulbi + vēl piecūko ēteru ar jaunām tēmām!
Šis ir smags gadījums! Ja jaunos spermuļus vēl kaut kā var mēģināt nolikt pie vietas, tad šis ir bezcerīgs gadījums! Šim idiotam ir vairāki mājieni doti, bet 0 sajēgas!
Ja nu vienīgi kā mans viens vecs kolēģis teica - sist tik ilgi kamēr apdiršās... un tad vēlreiz par diršanu!
Labu laiku cietos, bet nu šis ir kārtējais šedevrs!
Klausies uzmanīgi un mēģini savā bezsmadzeņu podā sajēgt!
Nav labi ienākt ciemos un pirmais, ko izdarīt - piedirst saimniekiem kādu stūri! Ienāc paciemojies, pajautā kā te kas notiek, palasi kādas instrukcijas, paklausies, ko cilvēki runā utt.
Bet par šo esi pelnījis maksimālu sodu! Gaidam "meiteni"!
klasisku, relaksejosu masazinju. Mana masaza atbrivos no spriedzes un noguruma Tevi visas dienas garuma. Коммуникабельная, профессиональная массажистка приглашает вас на классический релаксирующий массаж. Stradaju no plkst 11. 00-18. 00 Laipni gaiditi. tel. 28923547
Kads ir ievertejis? Bildes istas?
Centies jau esi - ir bilde un tel.nr.! 1-kārt šis prasās pie atsauksmju pieprasījumiem; 2- kārt, job...ij v rot, nah ir izveidots meklētājs!!!
Es biju maigonis šoreiz, bet moders ir uzvilcies, tāpēc labāk laidies lapās, kamēr viņš tevi nav sarāvis gabalos!!!
Hmm atsauksmes, nez man vairaak patiik pirmskaitlji, bet shim ir 3 pirmreizinaataaji.
Bet ja nopietni - tik gruuti ielikt linku vai vismaz noraadiit portaalu?
Izlasiis shito kigas un tad buus ljembasts.
Paldies PTZ par vērību! Bet pēc šāda, šmurguļa "normo" topika, tiešām ir vēlme pateikt dažus apaļus vārdus! 99,5% esmu pārliecināts, ka viņš nav spējīgs piezvanīt kādai masāžistei (nerunājot, ka ierasties klātienē)! Vienīgais, ko tādi pamuļķi spēj - veidot stulbas tēmas forumā!
Protams, ka tādi ir spējīgi tikai rullēt virtuālos kulaciņus, jo finansiālās un pārējās iespējas, ļauj tikai izveidot "tupus" topikus, nevis kaut ko izveidot klātienē!!!
Jāsaka - "mī šokā"! Šim esot "opit boļšoj", bet ienāk prātā zvanīt šādam "eksemplāram"! Varu iedomāties, ko tāds ir apciemojis, kamēr bija "opit maļeņkij"!
Domāju, ka šis ir saits, kur palūgt atsauksmes un ieteikumus, lai nebūtu jāstaigā apkārta, bet kā izrādās, šeit tikai visiem ir savi zelta fondi, ar kuriem neviens nedalās, tikai gudri komentē par un par, tikai ne par tēmu!
Paldies, kungi!
Kad būsi iztērējis n-tas stundas un n-to summu ar naudu experimentiem, tad tu sapratīsi mūsu pozīciju! Pasaki man kaut vienu jēdzīgu iemeslu, kāpēc man kaut kādam jaunam gurķim būtu jādod sūri grūti izfiltrēti kontakti, lai gurķis aizietu un sačakarētu to kas vēl ir palicis lietojams!
Pa lielām šaibām ir taisnība - lielākā daļa masieres ir totāli izlaidušās (vai drīzāk veči izlaiduši)! Bet esmu pārliecināts, ka katram pieredzējušam masāžas cienītājam ir savs "zelta fonds", par kuru info netiek sniegta. Pēc pieredzes varu teikt, ka "fonda" izveide ir gan laikietilpīgs, gan finansiāli smags process! Un tāpēc neredzu motivāciju baigi dalīties!
Tā kā jauniņie - krājat naudu un pieredzi (kas vismaz 80% būs sūdīga)!!!
Obligāti jauna tēma bija vajadzīga? Sevišķi dumjiem atkārtojums - augšā, labajā stūrī ir lodziņš search (tas nozīmē - meklēt)! Ieraksti tel.nr.un - bingo atrodi visu info par šo masieri!!!
Asmens ierunājās, nu gudriniek, nesēžu šitajā saitā caurām dienām kā tu to dari. piedod, bet nezinu kur par viņu var atrast informāciju, vai atsauksmes.
Varbūt ir vērts te mazliet pasēdēt, lai saprastu kā kaut ko atrast vai izlasīt! VESELAS 30 sek aizņēma, lai atrastu kaut vai šo
ks var kaut ko pateikt par pata.pata2@inbox.lv????
Varu pateikt, ka esi pilnīgs bezsmadzeņu radījums!!! Un, ja nejēdz ar savām līkajām ekstremitātēm atrast info par sen apspriestu miesu, tad paņem savu "penali" līkajā roķelē un fantazē tālāk!!!
nu i labi būtu nofilmējis un youtube ielicis lai visa LV redz kas mums pa mentiem
Tiešām stulbs, vai tikai izliecies? 99% no šādu iestāžu apmeklētājiem, pilnīgi noteikti neko negribētu filmēt un publicēt! Vienkārši lielākā daļa ir pārāk slinki, lai atrastu kādu drošu un patīkamu iespēju izšauties!
Jābūt pilnīgam "roberto82", lai kaut ko publicētu yuotubā!
Bet lai notiek - Tu būsi foruma varonis un visas savas neveiksmes publicēsi video!
Ierakstīts
Nošaujies idiot!