Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
22503777 Ss.lv Lomi Lomi
Ierakstīts

Citāts no sludinājuma:

"Esmu sertificēta masiere ar medicīnisko izglītību (RSU fizioterapija). Lūdzu būt saprotošiem - šī nav erotiskā masāža, dzimumorgānus nemasē un masieri aizskart aizliegts."

Kuru vārdu no šī teksta tavas cāļa smadzenes nav sapratušas? Pamanījies iedirst jau ap 400 postiem un visi 100% stulbi + vēl piecūko ēteru ar jaunām tēmām!

https://www./msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/jxlkb.html

25312977 Ss.lvvv
Ierakstīts

Šis ir smags gadījums! Ja jaunos spermuļus vēl kaut kā var mēģināt nolikt pie vietas, tad šis ir bezcerīgs gadījums! Šim idiotam ir vairāki mājieni doti, bet 0 sajēgas!

Ja nu vienīgi kā mans viens vecs kolēģis teica - sist tik ilgi kamēr apdiršās... un tad vēlreiz par diršanu!

Plavnieku Masieres
Ierakstīts

Iesakat kādu labu masieri Plavniekos

Labu laiku cietos, bet nu šis ir kārtējais šedevrs!

Klausies uzmanīgi un mēģini savā bezsmadzeņu podā sajēgt!

Nav labi ienākt ciemos un pirmais, ko izdarīt - piedirst saimniekiem kādu stūri! Ienāc paciemojies, pajautā kā te kas notiek, palasi kādas instrukcijas, paklausies, ko cilvēki runā utt.

Bet par šo esi pelnījis maksimālu sodu! Gaidam "meiteni"!

Ss.lv 25908303
Ierakstīts

Vai tad neviens nav BJ dabujis?

Atbrauc pie manis! Es tev ar Karcher tādu BJ uztaisīšu, ka izraus tavas dažas atlikušās smadzeņu šūnas caur trubu!

Bet bezsmadzeņu radījumam jau laikam to nesaprast!

Ss.lv 28923547
Ierakstīts

Sveiki. Jauka, komunikabla, profesionala sertificeta masierite piedava

klasisku, relaksejosu masazinju. Mana masaza atbrivos no spriedzes un noguruma Tevi visas dienas garuma. Коммуникабельная, профессиональная массажистка приглашает вас на классический релаксирующий массаж. Stradaju no plkst 11. 00-18. 00 Laipni gaiditi. tel. 28923547

Kads ir ievertejis? Bildes istas?

Centies jau esi - ir bilde un tel.nr.! 1-kārt šis prasās pie atsauksmju pieprasījumiem; 2- kārt, job...ij v rot, nah ir izveidots meklētājs!!!

Es biju maigonis šoreiz, bet moders ir uzvilcies, tāpēc labāk laidies lapās, kamēr viņš tevi nav sarāvis gabalos!!!

Ss 25203514
Ierakstīts

zajebaļi bļaģ!

Cilvēkam 96 posti un ņehuja nav iemācījies tēmu noformēt.

Kā teica Znaroks - sukas bļaģ.

Dzēsīšu nahuj ārā šitādus.

Nu jau pat arī man ir par daudz.

Piedodiet par manu franču valodu.

Nu mīļums Tu esi

224-23-409
Ierakstīts

Hmm atsauksmes, nez man vairaak patiik pirmskaitlji, bet shim ir 3 pirmreizinaataaji.

Bet ja nopietni - tik gruuti ielikt linku vai vismaz noraadiit portaalu?

Izlasiis shito kigas un tad buus ljembasts.

Paldies PTZ par vērību! Bet pēc šāda, šmurguļa "normo" topika, tiešām ir vēlme pateikt dažus apaļus vārdus! 99,5% esmu pārliecināts, ka viņš nav spējīgs piezvanīt kādai masāžistei (nerunājot, ka ierasties klātienē)! Vienīgais, ko tādi pamuļķi spēj - veidot stulbas tēmas forumā!

Protams, ka tādi ir spējīgi tikai rullēt virtuālos kulaciņus, jo finansiālās un pārējās iespējas, ļauj tikai izveidot "tupus" topikus, nevis kaut ko izveidot klātienē!!!

Pipec. Tiešām Nav Nekur Laba Masāža?
Ierakstīts

Domāju, ka šis ir saits, kur palūgt atsauksmes un ieteikumus, lai nebūtu jāstaigā apkārta, bet kā izrādās, šeit tikai visiem ir savi zelta fondi, ar kuriem neviens nedalās, tikai gudri komentē par un par, tikai ne par tēmu!

Paldies, kungi!

Kad būsi iztērējis n-tas stundas un n-to summu ar naudu experimentiem, tad tu sapratīsi mūsu pozīciju! Pasaki man kaut vienu jēdzīgu iemeslu, kāpēc man kaut kādam jaunam gurķim būtu jādod sūri grūti izfiltrēti kontakti, lai gurķis aizietu un sačakarētu to kas vēl ir palicis lietojams!

Pipec. Tiešām Nav Nekur Laba Masāža?
Ierakstīts

Pa lielām šaibām ir taisnība - lielākā daļa masieres ir totāli izlaidušās (vai drīzāk veči izlaiduši)! Bet esmu pārliecināts, ka katram pieredzējušam masāžas cienītājam ir savs "zelta fonds", par kuru info netiek sniegta. Pēc pieredzes varu teikt, ka "fonda" izveide ir gan laikietilpīgs, gan finansiāli smags process! Un tāpēc neredzu motivāciju baigi dalīties!

Tā kā jauniņie - krājat naudu un pieredzi (kas vismaz 80% būs sūdīga)!!!

Rebeka Tel.num 25992685
Ierakstīts

Gudrs tu riktīgi esi...pats paprovēji atrast viņu caur search

No results found for '25992685'.

Nu nevajag te visiem izrādīt savu impotenci! Klusiņām pacenties un tad jau sanāks!

Search Results
Your search for the term 25992685 returned 3 results

Rebeka Tel.num 25992685
Ierakstīts (rediģēts)

Obligāti jauna tēma bija vajadzīga? Sevišķi dumjiem atkārtojums - augšā, labajā stūrī ir lodziņš search (tas nozīmē - meklēt)! Ieraksti tel.nr.un - bingo atrodi visu info par šo masieri!!!

Rediģēja kigas
Pata
Ierakstīts

Asmens ierunājās, nu gudriniek, nesēžu šitajā saitā caurām dienām kā tu to dari. piedod, bet nezinu kur par viņu var atrast informāciju, vai atsauksmes. 

Varbūt ir vērts te mazliet pasēdēt, lai saprastu kā kaut ko atrast vai izlasīt! VESELAS 30 sek aizņēma, lai atrastu kaut vai šo

http://www.xtra.lv/topic/16011-patricija28224414-i-25348604/?hl=25348604

Un tici man - tam nevajag divas augstākās izglītības! Pietiek ar "google", "search" utt!

p.s.Laikam palieku vecs, ka esmu tik mierīgs:)

Pata
Ierakstīts

kigas ir mūsu cenzūra, ko mēs esam ieviesuši pret "pumpainajiem":)....

Galvenai,s nedot viņam iespēju banot un rediģēt - tad parietu mazgadīgajiem tā pāri, ka maz neliekas:)

Pata
Ierakstīts

ks var kaut ko pateikt par pata.pata2@inbox.lv????

Varu pateikt, ka esi pilnīgs bezsmadzeņu radījums!!! Un, ja nejēdz ar savām līkajām ekstremitātēm atrast info par sen apspriestu miesu, tad paņem savu "penali" līkajā roķelē un fantazē tālāk!!!

P.S. Biju varen laipns šoreiz:)

26219790
Ierakstīts

Būtu forši,ja tu aizietu un ieliktu atsauksmi,mani arī interesē!izskats,masāža,cena,papildus iespējas...

Būtu forši, ja tu arī būtu kādreiz kaut ko sakarīgu pateicis! Atradies kings, lai visi tikai piegādā info!

Imanta 28862592
Ierakstīts

visticikamak,ka meitene piedava intimpakalpojumus,nevis masazu!uztaisija tev masazu bez velmes!bet sudigi gan,ka brauc un tur tada podstava!

Vēl tikai aizmirsi piebilst, lai obligāti meklē rokā "sweetreal" no 4sex! Jo tur viss būs super:))))

Masažas Saloni - Pedējas Ziņas
Ierakstīts

nu i labi būtu nofilmējis un youtube ielicis lai visa LV redz  kas mums pa mentiem :)

Tiešām stulbs, vai tikai izliecies? 99% no šādu iestāžu apmeklētājiem, pilnīgi noteikti neko negribētu filmēt un publicēt! Vienkārši lielākā daļa ir pārāk slinki, lai atrastu kādu drošu un patīkamu iespēju izšauties!

Jābūt pilnīgam "roberto82", lai kaut ko publicētu yuotubā! 

Bet lai notiek - Tu būsi foruma varonis un visas savas neveiksmes publicēsi video! 

Erotiskā Masāža
Ierakstīts

Kur konkrēti atrodas Piņķos?Varbūt var adresīti,vēl labāk tel.numuru.Doma pirmdien braukt uz to pusi.

Vecīt pačukstēšu Tev baigo noslēpumu, tikai apsoli, ka nevienam neteiksi! Iepriekšējie komentāri ir joks!!!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.