25 gada martā, baigi viss bēdigi tagad ar masāžistēm, nezinu vai menti taisa čšmonus biežāk, vai kas, citreiz pat no 2 rezerves nummuriem nevar darbones sazvanit.
Ir būts pāris reizes. Otrajā reizē sarunāju, divus finišus. Pirmais kopīgā dušā. Kolosāli! Kaut kā pavelk šī padarīšana. Tad gultā uz vēdera, masāža. Nu nebija sūdīgi, tā uz 7, bet skuķēns laikam garastāvokļa cilvēks, pirmajā reizē bija lustīgāks, atvērtāks. Varbūt tāpēc, ka stundai biku gāja pāri. Pieskarties ļauj visur, bet to arī čeko. Uz doto brīdi otrajā vietā no Rīgas dāmām.
Visiem ir vārda brīvība, līdz tā neaizskar cilvēku, kā personību!
Neesmu komentētājs liels šajā portālā, bet, atsaucoties no pieredzes ne tikai Latvijā, un lasot šos komentārus, nespēju noturēties!
Šī lieliskā būtne, ir cilvēks, CILVĒKS, kurš dāvā lieliskas emocijas, gan fiziskas, gan morālas! Sajūta, ka neesi darbs, bet personība,viņas ķermenis ir burvīgs, bet katram ir savs viedoklis, man pieņemts, ka vīrietis saka labu, vai komentē kā pilnvērtīgs sabiedrības loceklis, kā sevis cienoš vīrietis, nevis ,,cenzūra,, kas zemiskos komentārus, spēj izteikt tikai interneta vidē, jo realitātē ir tikai blāva ēna!
Ingrīda, paldies Tev, par to, ka dāvā laimi un neaizmirstamas emocijas, kas uzlādē un liek smaidīt!
Tu esi lieliska un iekārojama, viss pārējais nav uzmanības vērts!
Nu nez nez. Ja feja tev dāvā laimi, tad kaut ko dzīvē tu dari nepareizi. Es saprastu, ja dāvātas tiek sajūtas, pozitīvas emocijas, ilūzija, ka esi vienīgais deļ kura viņa vispār strādā. Bet nu laimi. Tas pat skan pēc izmisuma
KAS VISPAR Juusu unikaalaa dzolija? Vinai ir vispaar ir kaads diploms " iznemot braukaataja durakiem ar pezu pa seju non stopaa? Kas zina, vai vinai ir kaads beerns????
Klau,dzeki, bet - ir interese, kas ir sii dzoolija, kurai pie pizdas nomirst visi LV pimpji?
Es vienkaarsi saucu lietas iistajos vaardos.
Kas ir juusu ahuhennaa dzolija???????????
Man ir savs staasts.
Bet kas ir taa dzoolija, kurai juus esat atdot vispaar savu visu un savus kaaatus??????
Kaaa Dzolija nonaaca liidz taadai MAUCIIBAI?????
Dzolija tacu laikam ir no katolu kloostera, vina svetdienas skrien uz bazniicu skrien, nozeelot greekus, klientu grekus, vinai greeku nav, jo vina taada sveeta taada te lv ir vieniigaa, ar pliku dirsu apeeram 9 gadus braukaa pa seju un viiriesi saka, ka no vinas nevar buut nekaadu sliimiibu, jo sexa nebija tacu....... sveetaa marija un citas taadas luudz vinai par savu kaadreiz exitesteesanu.
Musu dzolija maaca un maaciis muuss visas, kas ka dziivot, vinai visi gali mentos vai politikos. Manu so komentu driiz vien izdzeesiis.
Vina kaa jau politiku vai izredzeeto no beerniibas zinaaaja par to, lai braukaatu visiem iespeejamiem veciem ar pliku dirsu pa sejaa, bet ir tacu kosmoss aplaimoto!!!!!!!!
Man nevajag. , kas vinas teetis.
Nabaga dzolija. Laikam lasa un pati ahujā no tik daudz jaunumiem par savu personību.
Un jā, Lienna, Dzolijai ir masāžas diplomi, un pie tam diezgan advancēti .
Es , savukārt, izlasīju až 2 reizes. Un ne sūda nesapratu. Negribās dāmu abižot, bet tas savārstījums (arī iepriekšējie posti) ir pilnīgs bezsakars. Lēkšana no tēmas uz tēmu, lāga neko nepasakot.
Bet izfiltrējās sekojošas problēmas:
1. Džolija griež acīs tā nevāji. Vai nu dēļ masāžas pasniegšanas veida un tehnikas. Vai nu dēļ daudzajām atsauksmēm, attiecīgi, iespējams milzīgā darba apjoma un peļņas.
2. Pašai Liennai kremd savs vecums. Tāpēc Ļoti saasināti reaģē uz jebkuru repliku par vecumu.
3. Nepārliecinātība par sevi. Ļoti uzsver savu skaistumu, lielisko figūru, lielās krūtis, krāsotos matus un jaunos zobus. Rodas sajūta, ka cenšas pati sevi pārliecināt par pārākumu.
Ierakstīts
Šis bieži dzirdēts pie fejām par anālo vai arī citām specifiskām vēlmēm 😅