Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
26460192 Torņakalns
Ierakstīts

Kolēģis jau pareizi uzrakstīja, - sūkā vidēji... ne paŗāk dziļi, un jā, pelējums un veca pagaraba smaka ir ļoti jūtama. Man vienīgais pluss par minetu, ka vienmēr velk zeķes, kas mani personīgi uzbudina vairāk, plus nostājas aŗi smukās pozās, vai nu sūkājot atliec dupsi, vai platas kājas uztaisa, nu tā :)

Link to post
26460192 Torņakalns
Ierakstīts
On 1/18/2024 at 10:54 PM, aspirin777 said:

Отпишитесь кто у нее был на массаже в последнее время? Отсасывает по прежнему в конце массажа?

Man bija tā nesen, kad beigās sāka tikai ar roku, un neizskatījās ka taisījā ko viarāk, tad es pateicu, ka it kā visas iepriekšējās reizes bij BJ, viņa uzreiz bez iebildumiem, " aaa, u ja es tā darīju, tad labi' un aizgāja uz plauktu pēc prezervatīva :)

Link to post
Vaksings plus happy end
Ierakstīts
6 hours ago, RT888 said:

Savulaik uz Perses ielas bija meistare kas taisija vaksingu un hj. Diemžel kontakti pazūda. Varbūt kādam ir? 

Pareizi! Jā, tā man patika, bija gan apaļīga, bet kompensēja attieksme, - tāda viegla komunikacija bija, man laikam otrajā reizē pat blow uztaisīja. Bet kontakti pazuduši, atceros tikai ka bija kaut kas 256 un daudz nulles. :)

Link to post
26460192 Torņakalns
Ierakstīts

Es biju pie viņas jau 2 reiz pēdējo divu mēnešu laikā un  pirmoreiz, vispār super sen. Strādā viņa un viss tur kā parasti, kā kadreiz un kā iepriekš aprakstīts. Par telefonu skaidri noprasīju un skaidri izstāstīja, - ka strādā tikai un vienīgi darbadienās un tikai līdz 13:30, telefonu attiecīgi ceļot tikai līdz 12:30. Teicu viņai , ka sūdzoties citi, ka grūti sazvanīt teica, ka kad klients esot, tad neceļ, un vēlāk protams, neatzvana, bet ja ir viena, tad līdz 12:30 ceļ visiem, un man attiecīgi zvanot ap 11:00 arī pēdējos mēnešus cēla ar pirmo, otro reizi.

Link to post
20551803
Ierakstīts

Te bija kas jocīgs, jā... bija topiks, tad pazuda... Es biju sazvanījies, sarunāju tikšanos, - vieta ir Katoļu ielā. Pa telefonu teica, ka taisa profesionāli klasisko masāžu, pajautājot par " intīmu nobeigumu" teica , ka tas iespējams, pie abpusējām simpātijām, ko biņa izlemjot uz vietas, redzot klientu :)
Bet sliktākais bija tas, ka pēc dažām stundām uzrakstīja, ka esot radušās problēmas ar vietu, un ka lai zvanot pēc 2 nedēlām...

Link to post
205726**
Ierakstīts

Kāpēc šeit jāliek parastu meiteņu/ masieru bildes, kam nav nekāda sakara ar erotisko masāžu?

Tad jau var sākt apspriest spa pakalpojumu personālu arī. Vai fizioterapeites. Un prasīt vai pupus rāda.

Tāpēc ,ka viņas sludinās starp masierēm,kas piedāvā aŗi sex... Tieši tajos pat portā;os un tajos pat sludinājumu sarakstos...tāpēc ir labi, ka var  atskirt. Pārmetums būtu vietā, ja džeks būtu publicējis aprakstu par masieri Ziepniekkalna poliklīnikā... :)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.