Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
26734995
Ierakstīts

Pie sis biju aizbraucis uz Maskavas ielu. Sausmiga vilsanas. Vecene ir virs 40, izpludusi un sameran nesakariga tekstos, ko megina bidit. Tikai pec tam kad biju iznacis no dusas un sakam micities pamaniju, ka sama ir palii. Maset vina neko tur nemaseje, bet uzreiz keras pie sexa, bet bija tik sausa, ka nekas tur nesanaca. Es laipni ieteicu, ka vajadzetu izmantot lubrikantu, uz ko vina tieca, ka viss esot ok, beigas teicu, ok, lai nemokas, lai panem un vismaz ar roku piepalidz man beigt. Ari to vina nevareja, jo nezinot, ka isti man vajagot... glastija un nurcija kaut ka nemakuligi, kamer man pilnigu besi parava! Pec tam saka kaut ko plurkstet, un tad kad kads saka zvanit pie durvim, tad pat ta pavisam maza gribesana, kas vel bija palikusi, izzuda (vispar jau aizbraucu baigi nogribejies)! Es jautaju, vai si kadu gaidot? It ka nee... Beigas ta ari nebeidzis aizgaju. Pilnigs sviests! Nevienam neiesaku. Vertejums? Kads te vel, blj*** vertejums!?

Candyshop
Ierakstīts

Biju pagajusaja nedela apciemot.

Viss, ko Javim dispecere teica, ir patiesiba.

Salons: vieta ir ok., dvieli un cibas sausi, halats ari skita tirs... 4;

meitenes - simpatiskas (izvelejos vienu no trjam, vardus neatceros, skiet, ka ta bija Sintija)

Seja: 3+

Augusms: 5

Masaza: 2- (ta vina mani tur glastija un camdija apmeram 45 min...par masazu to nevar nosaukt, par erotisko ne tik)

Erotiska dala: 1 (garam, vina pavirzijas ta talak, lai pieskarties butu gruti, un vinekarsi norava dure...).

Iespejasm, ka citas meitenes masee labak un man nepaveicas. Uz manu piedavajumu parverst "erotisko masazu" seks rotala (par papildus $) tika stingri teikts "nee". Pec tam saruna, kad runajam par citiem masazas saloniem, vina paris reizu izteica spriedelejumus, ka "tur jau esot bordelis", tb, var sarunat ari sex... No ta secinu, ka saja kantori jus tikai izmases, turklat ar ne ipasu izdomu un iedvesmu.

Secinajums: neiesaku.

masāža Arhitektu ielā
Ierakstīts

Kristine kadreiz maseja salona, kas ir uz noliktavas ielas. Ar vinu vareja sarunaat ari seksu. Tagad vina man satstija, ka Geteraa vinam ir aizliegts seksot ar klientiem, bet ta ka mees jau bijaam pazistami, tad vinai nebija nekas pretii. Iespejams, ka, ja loti labi runa, var ar vinu sarunaat, arii pirmo reizi apciemojot...

Kaads zin???
Ierakstīts

rigsxx taisniiba. bez gumijas labaak neriskeet. nevienai uz pieres nav rasktits, ka vinai nav. turklaat vairums slimiibu ir bez jutamam paziimem tapec ta meitene noteikti nemaz nezin, ka vinai ir kada no bakterijam vai virusiem. Iedomajies, ja jau vina tev nema bez preza, tad cik dzekiem veel vina ir nemusi bez gumijas...?

Salons Geisha
Ierakstīts

kas tur bija tik savdabiigs?

Geisha vienmeer var sarunaat tmeitenes pasexot par atsevisku samaksu (+20Ls). Kopa priecins ir vispar dargs (Ls 40), jo par masazu tu vel jamaksa 20 ls. Meitenes tur, cik atceros, bija simpatiskas...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.