Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Salons Sofija
Ierakstīts

Vot tā viņi dara :D 

Nez kā ar visiem, bet zinu, ka tiem kas to salonu apmeklējuši gadus atpakaļ (kad gāja uz urrā) salons ir paņēmis par ieradumu laiku pa laikam atsūtīt sms. 

Vot domāju, ka tas arī varētu būt sava veida čekings. 

Iespējams ka kļūdos. 

Ss 25203514
Ierakstīts

zajebaļi bļaģ! 

Cilvēkam 96 posti un ņehuja nav iemācījies tēmu noformēt. 

Kā teica Znaroks - sukas bļaģ. 

Dzēsīšu nahuj ārā šitādus. 

Nu jau pat arī man ir par daudz. 

Piedodiet par manu franču valodu. 

Ss,lv Gjertudes Iela ,22455693
Ierakstīts

Biju paris nedelas atpakalj, laipni uznema, piedavaja kafiju, teju. Pastastija par iespejam ka var relexejoso pa 40 eur vai ari klasisko 80 min 35 eur. Ta ka pati masiere simpatiska, protams piekritu uz relax, ko teikt ne masaza ne ari nobeigums nebija no tiem labakiem, bet attieksme diezgan laba. Ta ka pec 10 balu sistemas uzlikshu 6.

Es pirmajā brīdī izlasīju - laipni uzMeTa :D 

Kas savukārt raksturo šo iestādi :D 

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Eto SPA Nams v Garkalne? Nichego interesnogo net, i happy end toze net.

Zrja vremja potratil chtobi dobratsa v etu diru.

Garkalne dira ? :D 

Ko darīt ja tur uz mājām jābraukā katru dienu - uz to dirku ? :D 

Nav jau protams purčiks, bet nu tā ka par diru nosaukt :D 

25253915 Ss.lv
Ierakstīts

ņemot vērā to, ka man arī ar to muguru ir kā ir (sports savulaik ir ņēmis savu). Tad es uz masāžām eju pie sporta ārsta (masāžista) kuram paskaidrojot kas un kā tur uzreiz saprata kas ir jādara un jau ļoti ilgu laiku eju tikai pie viena cilvēka kur ir tikai muguras masāža. Ar rokām, kājām kaklu utt man tiks galā sieva.  

Viss pārējais - masāža ? C'moon. Muguras paglaudiišana, patrīšanās, žūžošana ausīs utt.

Bet nu, galu galā, ne jau tas ir tas iemesls tur iet un vēl maksāt. Kā roberto82 pareizi saka - tādu naudu (haķa nauda ir relatīvs jēdziens - vienam 50 daudz, citam 500 maz).  iet jau visi citu iemeslu vadīti. 

Bet nu ne jau ar tādu eksemplāru. mature ir baigi ok, bieži vien pat labāk kā tās 'cmitgadīgās. Bet nu te biš pereborā jau iet.

P.s un tevi ne viens dedede13 neapdirš, drīzāk Tu raisi tādu kā apbrīnu. Nu kak že tak ?  

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.