Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Bikini 2012
Ierakstīts

Biju aizgājis uz Bikini. Piedāvājumā bija 6 meitenes, no kurām 3 briesmīgas, 2 nekādas un 1 nu tā puslīdz, bet kopumā vēlēšanās uzreiz pārgāja.

Kad pateicu, ka šoreiz laikam nevienu neņemšu, administratore teica, ka viņa jau uzreiz esot zinājusi, ka es nevienu neņemšot, jo 50 Ls jau neesot katram pa kabatai un ka laikam tagad es saskatījies meitenes iešot mājā noraut kulakā.

Uz to pateicu, ka par 50 Ls gan varēja piedāvāt ko labāku un devos arī mājās. Kulakā gan uz tām meitenēm nez vai kādeiz noraušu :)

Pārējiem it kā neieteiku, bet laikam tur tāpat neviens cits bez jēgu pārdzērušiem ārzemniekiem neiet.

tev vajadzeeja pateikt ko 50Ls sorrii es pie šitādām strašilām nemaseetos pat ja tu man tos 50ls piemaksaatu :) un atceroties juus nevis kulakaa vareeti noraut bet psiho traumu guut... :D

bet sitaas kuces ar savaam masaazaam man jau ZB atnaak no ielas kaut kaada šalavas kuras par masāzu nekad nav iepriekš dzirdējušas un tagad nu kaasiis 50Ls vai 30Ls ta nafig vinas. Aizmirstiet tos stulbos salonus. Ja vajag masāzu ejiet uz profesionāliem spa saloniem happy end nebuus bet relaksaacija noteikti daudz labaak par mazaakaam naudaam. Imho par kulakaa norausanu man liekas 50Ls vai 30 vai 40 etc nav veerts maksaat, nemot veeraa kaa es te lasu ka daudzas pat krūšturi nevar novilkt par to ciparu no jopcik ble....

Veselības Centrs + Nobeigums
Ierakstīts

Čau visiem,

Radusies iespēja veselības apdrošināsanas polises izmantošanai, kur tiek apmaksāta arī masāža.

Jautājums - vai kāds ir saskāries ar opciju masāža (pēc polises, piemēram) + handjob tādās iestādēs, kā veselības centri (poliklīnikas etc., sauciet kā gribat)?

Ja ir bijusi pieredze - kurās iestādēs?

Jau iepriekš - paldies!

Lol kaa angkliski saka "you gotta be kidding"

Salons Butterfly, 22444446
Ierakstīts

tur bija meitene viktorija vina nosauca ciparu 30+60 taatad 90 pateicu ka vinai liiidz Ls 90 liimenim kaa no zemes liidz meenesim un aiztinoas prom. Vipaar padebila iestaade redzeeju taas visas 5 meitenes neviena tur iipasi smuka ar nebija max ko taadaam var maksaat ir 25Ls ja cenaa ir gan masaaža (kas manaa veerteejumaa vareetu buut no pieredzes max 5 lohu veerta) gan spraudiens :D

Masazhas Saloni Ar Sexu
Ierakstīts

LadyLuxā ne to vien var dabūt.

Kolēģis reiz bija aizgājis. Meitene, masiere skaista, blonda, garām kājām, bet "izbijusi" narkomāne. Tā kā kolēģis ik pa laikam aizraujās ar balto, tad nu piedāvāja arī meitenei. Kamēr šis dušā, meitene jau līka pāršņaukusies, izdrāza nabaga veci un aizmiga.

Labssss Loool jaaiet nevis ar skanososu bet ar balto loool :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.