Jau ieraugot bildes, tajā pašā ss, man personīgi ir skaidrs, ka tur nekāda masāža nebūs. Vienkārši lēta mauka.
Es tikai brīnos par tiem kas pie viņas iet.
Tagad tāda tendece lētajām maukām, kurām galīgi vairs neiet, jo neviens pie viņām neiet, pārkvalificēties par masierēm, tā ir vieglāk naudu nokāst, paglaudīja muguru, paraustīja bib un klientu ārā pa durvīm. Un ja grib kaut ko papildus masāžai, tad tikai par papildus samaksu. A tā bija pa 20 visos caurumos jāraujas.
Mogo - viņa šajā biznesā jau ir ļoti sen, tā kā droši vien no tā arī tāda attieksme, pirms tam ir strādājusi arī salonā, kur serviss bija ar visām ekstrām.
Tici man, ja tev katru dienu būtu jāmasē kaut kādas resnas vecenes, ātri gribēšana pārietu ;D
* Masāžas laikā runā pa telefonu, mierīgi pārtrauc masēt un aiziet uz virtuvi minūtes 5 parunāt pa telefonu, vairākas reizes.
* Gadi dara savu, izskats man kautkā nevisai, gribējās pateikt lai velk drēbes atpakaļ.
* Tāds dīvains smakonis dzīvoklī, liekas pēc pelējuma, dvielis arī, dušā aizkariņi līdz pusei nopelējuši
* Pēc visa pasākuma sajūta nekāda , kā te mēdz teikt palika nelabs osadoks
Neskatoties uz to ka solīja super puper sensuālo masāžu, beigās bija parasta dročka, pat neskatoties uz to ka iepriekšējā vakarā biju kārtīgi noņēmies, finišēja mani rekordlaikā es pats pat tik ātri nevarētu. Vajadzēja uzņemt laiku, iespējams ne vairāk par minūti izturēju
Kā jau visi ajūrvēdas, reiki utt "meistari" masē ar eļļu kurai ir kadiķu vai skuju aromāts, kas man īsti neiet pie sirds.
Man pašam ir doma aiziet uz parastiem masāžas kursiem, lai apgūtu pareizu masāžas tehniku, a parējo, tai skaitā erotisko utt var pats apgūt patstāvīgi, galvenais lai ir uz kā trenēties. Mācību materiāli ir pieejami vairāk kā vajag.
Protams ātrāk un vieglāk ir kad tev ar pirkstu iebaksta ka vajag tā.
Acimredzot meitene ir pamanijusi pieeju,bet ne pret patstavigajiem. vienkarshi nevajag ari padomaat,ka pirmajaa reizee aizejot sazin ko var dabut. vajag iepazities,aiziet vel kadu reizi,pieklajigi uzjautaat. Nekads hvz nav jadara,jabut normalam cilvekam.
Tajā postā tieši iet runa par pirmo reizi ... bet what ever
Es protams arī saprotu viņu, ka nāk visādi ...
Bet es iešu vēl dēļ masāžas, pārējais po... ir vai nav, priekš tam ir citas meitens.
Palasot atsauksmes par šo masieri un to kā strādā šad tad mēģināju sazvanīt. Domāju jau ka ignorē nezināmu apsvērumu dēļ, bet nu beidzot izdevās sarunāt vizīti. Apartamenti zolīdi. Viss tīrs jauks un kārtīgs. No meisterītes puses šķita stipra vienaldzība, pat acīs neskatījās. Necilvēcīgi lietišķi. Masāža ļoti spēcīga, īsta masāža! Tur nav ko piebilst. Nekā relaksējoša vai erotiska... pēc masāžas devos uz dušu un viņa pa to laiku jau ātri atrada kaut kādu krievu seriālu pa TV kuru laikam biju norāvis viņai baudīt. Nekādas draiskas dzirkstelītes nevienā acs kaktiņā. Var jau būt ka viņai augums skaists. Masēja kitelītī (halātiņā), ne jau medmāsiņas...
Ja kādam kārtīgu, spēcīgu masāžu tad uz priekšu! Es otrreiz neiešu.
Biju kādu nedēļu atpakaļ, +/- kā iepriekš rakstītis. Kas nepatika, ka visu laiku vārās pa telefonu, tobiš ja zvana tad paceļ. Masāža arī tāda uz 3 labākajā gadījumā.
Ierakstīts
Kāds ir pēdējā laikā bijis? Interesē kas šobrīd notiek, kā izskatās.