Es ieteiktu Barbaris, jo patika tur meiteņu attieksme un ir no kā vismaz izvēlēties ( ne tikai skaita, bet arī izskata ziņā). Cena paliela 35 LVL par stundu ( nu man gan vienmēr sanāk ka kopā ar visu meiteņu izvēli, dušu pirm un pēc min 40 maksimums). Kā mīnus neko vairak par masāžu pagaidām nav izdevies sarunāt.
Es ar tiko biju salonā Barbaris. Liekas ka masieri sauca Alisa. Ļoti jauka masiere lielām krūtīm ( domājus ka 4 izmērs). Meitenes attieksme tīrī labi patika, gan parastās masāžas daļa, gan erotiskās. Parasto gan varēja taisīt drusku lēnāk, savādāk radās sajūta ka baigi steidzās. Par piemaksu bija ar mieru novilkt stringus un masēt pilnīgi kaila, ļāvās glāstiem un viņas skaisās krūtis izspaidiju pēc sirdspatikas , vienīgu tā arī neizdevās ieslidināt pirkstiņus viņas pežiņā - vienmēr vieksmīgi izvairijās ar vieglu gurnu kustību ... ehhh. Vienīgais, kas īsti nepatika bija administrātore, nepārāk laipnā balsī runāja pa telefonu, durvis ar pati neatvēra, bet gan meitene°, ar meitenēm pat formāli neiepazīstināja, kā arī pa telefonu tika solīts, ka varēšu izvēlēties no trim meitenēm, bet bija tikai divas .
Kopējais vērtējums visnotaļ pozitīvs.
relaksējošā masāžas daļa 7/10 ( bišķi par ātru taisija)
erotiskā masāža 9/.10 ( vienmēr var vēl labāk, varēja nedaudz vairāk ar krūtīm pastrādāt, bet neko īpaši pārmest nevar, taču līdz desmitniekam bišķi pietrūkst)
pats salons 6/10 ( lielākais mīnus dēļ administrātores, pārāk pūcīga, tad mīnusīņš par skaļo Enigmas mūziku istabīņa, tā mani jau ir izbesījusi, kā arī mīnus par to ka solīja 3, bet bija tikai 2 meitene no kā izvēlēties. un vēl šādi tādi mīnusiņi)
Ierakstīts
Es ieteiktu Barbaris, jo patika tur meiteņu attieksme un ir no kā vismaz izvēlēties ( ne tikai skaita, bet arī izskata ziņā). Cena paliela 35 LVL par stundu ( nu man gan vienmēr sanāk ka kopā ar visu meiteņu izvēli, dušu pirm un pēc min 40 maksimums). Kā mīnus neko vairak par masāžu pagaidām nav izdevies sarunāt.