Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura 26389079, Laurux712@inbox.lv
Ierakstīts

Es arī esmu bijis. Piecstāvenē 4.stāvs, ja nemaldos? Solīja, ka drīzumā masēs arī ar karstiem akmeņiem, tik akmeņi jānopērk. 

Masē pēc pieredzes, it kā ir kaut kur mācījusies. 

Izmantoja eļļu ar mentosa efektu, tā kā smarža garantēta.

Ar krūtīm jau forši bija. 

Beigās piedāvāja HJ, bet biju atslābis un necēlās uz viņu. 20 eiro.

Sieviete OK, bet neko daudz neļauj sevi aiztikt.

Tāds mehānisks darbiņš minūte minūtē, bet nodarbojās visu laiku ap mani.

29669013
Ierakstīts

Šonedēļ biju pie šīs masieres un varu uzrakstīt kā man gāja. Tātad sazvanījos, kā jau iepriekš minēja kolēģi, tad 10 minūtes pa telefonu stāstīja kā aplinkus tur var aizbraukt. Beigās sapratu, ka Bolderājā pie Gobas/Stūrmaņu ielas. Atrast ļoti vienkārši. Piedāvāja kopējo masāžu, beigās HJ ar beigšanu par 30EUR. Nolēmu, kaut masāžas pēc var aizbraukt. Pieņem savā dzīvoklī 3.stāvā. Bildes viņas, sagaida laipni. Satiekoties, izrādās papildus piedāvā orālo par 10EUR un ar seksu +20EUR. Kopā sanāk 50/60. No 'ekstrām' atteicos pirmajā reizē.

Kā jau rakstīts, izdeva čībiņas, ierādīja vietu, kur jāiet, kas jādara. Dušā nomazgājos (palīdzēja). It kā dīvaini, bet tomēr higiēnu ievēro. Pati kānekā tur dzīvo. Devāmies uz istabu, tur masāžas galds. Uzlika tantrisku mūziku, piedāvāja arī ko citu. Un sāka masēt. Apģērbta sākumā. Muguru feini izmasēja, patika, diezgan atslābinoši. Esot medmāsa vai tml. Erogēnās vietas arī. Ļāva sevi aptaustīt, novilka drēbes, pati arī izbaudīja. Krūtis stingras, ļāva paspēlēties ar mēlīti. Pa vidu arī papļāpājām. 

Tikām līdz priekšai ~40min. Tā kā biju satraucies un relaksējies reizē, jo baigi nevazājos, tad nu nebija domu par orālo vai turpinājumu. 

Gods kam gods, precīzi stundu izbaudīju relaksāciju un patīkamus pieskārienus. Aizgāju apmierināts.

Vai iesaku - es teikšu - jā, bet seksa baudītājiem, iespējams, būs vilšanās un nepatika pret viņas noteikumiem. Vai iešu vēl - iespējams. Ja tu viņai patiksi, viņa būs laba pret tevi.

Izskats 6.5/10

Attieksme 8.5/10

Vieta 7/10

Cena 7/10.

25289507 Sanita Fists
Ierakstīts

Esmu bijis pie šī krokodila. Pieņēma uz Vienības gatves uzreiz aiz pagrieziena no Ulmaņa gatves uz Jelgavu (Pie Dinaz?). Dzīvoklis briesmīgs, šķiet tēvs tur arī bija, ko aizsūtīja prom. Pa 10Ls piedāvāja klasiku, bet nee, neņēmu. Domāju, tur pa piecīti arī aizietu. Teica, ka nav ko ēst. Riepa briesmīga, pati arī nolaista. Nerekomendēju.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.