Domāju ka Rīgā nav Nuru. Kad būsiet vācijā, iesaku izprovēt.Berlīnē neko prātīgu neatradu. Frankfurt am main, Dīzeļdorfā, Ķelnē gan ir, bet nu padārgs tas process.Ja vēlas izsmalcinātu kvalitāti n stundu garumā + tantrikas izdarības, jārēķinās ap 300-800eur. Par 300 nebūs tantra.Iesaku izvēlēties meitenes at kādu savādāku ādas krāsu un no aziātu virziena - nu tomērcita attieksme un piegājiens. Kaut kas jau tajos austrumos tomēr ir.
Nē, būtība tāda ka ir jātiek šur tur klāt nenoliekot modeli špagatā un pie tam jāparāda konkrēti ar pirkstu - pieskaries šeit! Ja ir tādas krietnas tauciņu krunciņas, to tā nevar pastāstīt - iebrauc tur un pieskaries šeit. Tas ir jāparāda.
Nu jau man ir vairāki studenti, kuri vēlas lai parādu ko daru masāžas kabinetā.Ieliku reklāmu Gribu.lv ka vajadzīga modele. Ak, jēziņ, kāda sūdu straume uzgāzās no meiteņu puses! Tādiem vārdiem kurus veči reti lieto. It kā es prasītu perversu seksu pa velti stacijas laukumā.
Nu tad jau atliek tikai viens variants - kungi, sameklējiet savas modeles. Kaut vai finansējiet profesionālu meiteni. Tādai lietai vajadzētu slaidu, jo tas ir svarīgi. Pabrīdiniet, ka tas nav vienas stundas pasākums.
Newbie, to ko īstenībā vēlas sieviete, to jau var redzēt. Ķermeņa atbildes reakciju nevar noslēpt. Tikai jāievēro ceļazīmes. Ne jau tā uzreiz uz kājstarpi - ir jau vēl visādas jūtīgas vietas. Reizēm viņas pašas to nezin.
Ja tā uzmanīgi paskatās uz sievieti kamēr viņa vēl ir apģērbta tad jau redz tās jūtīgās vietas. Ar prātu var noslēpt, bet zemapziņa to tik un tā izcels. Reizēm ir redzamas fantastiski krāšņas un graciozas sievietes ar savu "Es"
Tur daba nav skopojusies ar sajūtu gammu. Ne jau vienmēr jābūt ar 6 izm. krūtīm. Ja ir riktīgi krietns tauku slānis apkārt, tad parasti jūtība ir pazudusi. Diemžēl.
Ja jau sieviete vispār atnāk uz masāžu tad vairāk vai mazāk ir gatavas sajūtām. Nu vismaz interese ir kas tas ir. Tās, par kurām jānodomā - sorry, gaidam nākamo dzīvi! - tās jau nemaz nenāk izbaudīt dzīvi.
bet par tām muguras sāpēm - tā arī ir - ja ilgi nekas nav bijis un viss ir sabremzēts, pamazām tā truluma sajūta no iegurņa pārvirzās uz muguras lejas daļu. Tādas noliekot uz vēdera labprāt izstiepj muguru kūkumā jo tā ir mazliet vieglāk. Kad mugura ir izstiepta, tad pēc tam "uzšauj asti gaisā" kā kaķenes. un ļaujas glāstiem. Galvenais visu nesačakarēt ar savām iegribām, jo ne jau pēc manis ir nākusi. Nākusi pēc savām sajūtām. Tā drošības sajūta ka neuzklupšu - tā ir tā bremžu atlaišanas poga.
Nu ko lai saka. Es jau vairākus gadus strādāju kā masieris un dāmas nāk uz galdiņa. Citas jau kādus 4 gadus. It kā muguriņa sāp bet īstenībā vēlās lai noglāsta.....
Nu vienkārši dariet to un tas tiks novērtēts un atnāks vēl. Arī ļoti jaunas - knapi 18, jo vēlas zināt kas tas ir. Ir tādas kuras iemācījās erotisko masāžu un pašas sāka strādāt.
Diemžēl nu dažas ir prom eiropā, dažas pie vīriem. Pats mācījos Vācijā un Francijā pie japānietēm. Pēdējā laikā meitenes nevēlas neko smalku iemācīties un tad nu sanāk tās "kulačkovas"..
Tāpat jau arī esot klienti. Skumji. Galu galā tās kuras māk varētu pat lielākus ciparus prasīt, jo tas ir savādāk nekā parasts sekss. Bet tad ir jāpacenšas. A slinkums...
Esmu mācīts masieris un pats strādāju. Biju izlūkos, kas tad nu tur tāds ir. Nav tā masāža un erotiskā ne tik. Viņa principā nevēlas zināt kā to darīt. "a vot tu guli un iztēlojies"... nu tad jēga no tādas?
Ierakstīts
Domāju ka Rīgā nav Nuru. Kad būsiet vācijā, iesaku izprovēt.Berlīnē neko prātīgu neatradu. Frankfurt am main, Dīzeļdorfā, Ķelnē gan ir, bet nu padārgs tas process.Ja vēlas izsmalcinātu kvalitāti n stundu garumā + tantrikas izdarības, jārēķinās ap 300-800eur. Par 300 nebūs tantra.Iesaku izvēlēties meitenes at kādu savādāku ādas krāsu un no aziātu virziena - nu tomērcita attieksme un piegājiens. Kaut kas jau tajos austrumos tomēr ir.