tad appisa tevi uz 35 EUR un tas vēl skaitās labi? 40min ar 2 dušām tas ir pusstunda ja un vēl piš prātu? un par to jūs maksājat 70eur? tad labāk Juglas vai teikas masieres
es uzreiz pēc telefona zvana sapratu ka normāli
Labi -bija rakstīts par pašu masažu ( vai kopumā darba procesu) , nevis kā vsparīgu vērtējumu. Principā labāk lai 40 min kvālitāte un pārejais kas tev patīk, nekā stulbi 60 minūtes kaut kāda atstrādāšana...
Par prāta pišanu, tas jau brīdinājums citiem, es vairs neeju.Bet varbūt citam to arī vajag🤡
Tāpēc arī pieminēju ka masāža ok, lai nebūtu melnie toņi...
Masaža ir diezgan OK, pat teiktu laba.Nepiekrītīšu ka halturē un arī laika ziņā, ka jau gandrīz visām ar dažiem izņēmumiem, 1h tas ir 40 min ar dušam😈Bet te diemžēl lielāka problēma ar galvu. Bipolārie traucējumi laikam , un ja trapīsi nepareizajā laikā, tad morāli atrausies par visiem, kuri šai meitenei kaut kad nodarīja🙈😵Diemžēl nav visai adekvāta...
Ieliekot viņas numuru Google meklēšanā, pēc iegūtās informācijas, var secināt, ka ir vismaz 40 gadi vai kāds pa virsu. Tas skaitlis arī atbilst viņas vizuālajam. Masāža visumā laba. Kad pagriezos uz muguras, bija tikai bilsītēs, kuras nost nevilka. Tiesa gan nemaz arī to neprasīju. HJ nebija slikts, bet ir baudīt arī labāki. Bija bez īpašas izdomas. Iespējams apmeklēšu vēl kādreiz, cerībā, ka novilks arī biksītes
Pirmkārt, pēc numura atrod pavisam citu masieri no Tukuma.Tur saitā redzamajā bildē ir pavisam cita sieviete.Nezinu kāpēc tā sanāk... Otrkārt, Lindai, kuru te apspriežam pēc izskata nu noteikti nav nekādi 40... Vai nu viņa ir fantastiski saglabājusies! It īpaši salīdzinājuma ar ar daudzām kuras te liek 35-40, tad Lindai ir 25 ))). Nu bet reāli ap 30 domāju...
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 25. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Jā, neesmu progresīvais,man to nesaprast👬🌈, es pa meitenem💞!!!Es jau tikai uzdevu jautājumu, priekš kam pie Lindas to mums te raksti🤣