neapšaubāmi manā top.1.viss iepriekš teiktais patiess,un galvenais nav konveijera sajūtas.besī,kad aizej pie visām, šeit apspriestām ,ar retiem izņēmumiem ,top masierēm,pie kurām Tavs laiks it kā ir stunda, bet realitātē tas ir laiks starp iepriekšējo un nākošo klientu.dažas piedāvā arī pusstundu , interesanti,starp ienākšanu ,iziešanu,ģērbšanos un dušu,kāda piedāvā arī tēju,cik laika paliek pašai masāžai.,ieskaitot pašu galveno-dročku.
Viss ļoti formāli. Ienāc, sveiks, ģērbies nost, duša, gulies. Kaut ko pamasē, pabraukā ar krūtīm, apgriezies, ķeras pie metamā un aizet rrrrrrrrrrasssssss. Pēc procesa pieceļas un aiziet pati uz dušu, pēc tam nozūd virtuvē. Principā, palika tāda aqqista sajūta. Vai iesaku citiem? Nē, noteikti nē.
Meitenei pašai nav ne vainas, bet nav arī nekas tāds dēļ kā maksāt trīs zilos. Ir daudz citu labāku variantu.
Biju nesen. Laba masazha, bet nau tik lieliski ka Dzolijai, bet laba. Patikama meitene, bet nau mana gaume... Piekritu septinieku no desmitiem baliem. Biskinj dargi pret tadu massazu.
Biju paris nedelas atpakal. Nau ko meklet. Masazha nekada... Ljoti viegli... Happy end parasta mehaniska drochka... Nothing special... Vel neiesu. Alauksta 16. Par citiem papildpakalpojumiem neprasiju, jo nepatika...
Sveiki. Nesen biju. Man patika. Ja, ljoti lidzigi Dzolijai, bet interesantak... Biju tikai ar masazu... Man vis patik un domaju ka nacu velreiz. Par dislokaciju un vietu viss pareizi.... Nekur nesteidzies. 50EUR.
Volosi pomoemu bili tjomnie... ne blondinka tochno! Strizhka ne korotkaja... no i volosi po mne ne rassipalisj.... znachit bili sobrani! :-) Grudj navernoe dvoechka... mozhet troechka.... Ja v razmerah ne ochenj razbirajusj)))))) Ne silno zamorachivalsja na detaljah, bil uveren chto escho raz smogu prijti be problem! :-(((( Vot tak
Nee, taa nu gan nav Nika uz bildes. Nika ir slaida un garaaka kaa shii meitene. Es Niku esmu atradis, padaliities ?
V svjazi s zakritiem salona La Perla, hotel bi najti odnu iz devushek rabotajushih v etom salone v blizhajshee vremja pered zakritiem.
Dlja stradajushih paranoej, ja ne iz policii, prosto devchonka ochenj ponravilasj i kak escho ejo najti ne znaju!
Za nedelju-dve do zakritija posetil dannij salon i massirovala menja devushka kotoruju i hotelosj bi najti! Imja ne znaju, tak kak nastojashee ne sprosil, a to chto nazivali pri pokaze devushek ne zapominal, tak kak ne nastojashii obichno! Devushka latishka pa nacionalnosti, no ochenj horosho govorit po russki! Videl kak kurit na ulice! :-) Po sravneniju s temi devushkami chto bili v tot moment, bila samaja visokaja! Figura krepkaja, sbitaja! Skazala chto rabotaet okolo dvuh mesjacev. Sama ne iz Rigi. Rabotaet tolko dnjom! Massazh mne ochenj ponravilsja, da i razgovor podderzhatj umeet!
Gde iskatj ne znaju, poetomu obraschajusj k Vam za pomoshju! (Mozhno pisatj v lichku)!
Zaranee priznatelen za ljubuju informaciju ili napravlenie gde iskatj!
Bil nedeli dve-tri nazad! Remont v salone neplohoj! Po golosu administratorshi pri sozvone pokazalosj chto ja ego uzhe gde-to slishal! Prishel, provodili na divan, vishli devochki! Bilo tri devushki.... Dve srazu mimo(polnovati) a vot s tretjej ja ostalsja! Skazala chto segodnja estj escho i chetvjortaja devushka, no sejchas s klientom. Vozmozhno devchonok nemnogo, tak kak eto salon "cooll" na Martas zakrilsja v svjazi s remontom i devchonki razbrelisj kto, kuda! Te kto ne razbrjolsja zdesj! :-) Masazh obichnij...devushka vesjma staratelnaja i temperamentnaja, ne pozhalel chto s nej ostalsja.... Oshushenija bili voshititelnie! Esli devchonki pojavjatsja simpotichnie, mozhno i zagljanutj escho! Ochenj udobno chto estj parkovochnie mesta vo dvore i v odnoj iz komnat dushevaja kabinka prjamo v komnate!
Nedavno bil v etom salone! Bila Nikolj i Simona! Vibral Simonu! Blondinochka s neboljshoj no krasivoj grudju! Masazh 30lvl, striptiz 15lvl! Na bolshee ne dogovorilsja... Da i ne nastaival! :-) Dush - neplohaja dushevaja kabinka! Imejetsja nebolshaja banjka! A tak zhe vanna s gidro-massazhem! V obshem ponravilosj!
V Barbaris na Stabu dush v komnate bil! V Sofije (gde Sola ) odin dush i iz odnoj komnati nikuda idti ne nado a iz drugoj cherez koridor v sosednee pomeshenie! Sam dush ochenj malenjkij!
Ierakstīts
Biju Februari. Patika ka vienmier. Massazha ok.