Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Interesanta Pļavniekos
Ierakstīts

Tika apmeklēta, kā vienīgā pieejamā uz sitiena. Masāža pilnīgi nekāda, haotiski kaut ko cenšas spaidīt, glaudīt. Nobeigums tikai ar rokām, saistošs pirmās piecas minūtes. Ja tajās nefinišē, tad aiziet ritīga dročka ar patstāvīgu frekvences palielināšanu.

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Te tāda veca tēma panesās, ka jāieliek sava artava;). Biju gadus 3/5 atpakaļ pat divas reizes. Toreiz masiere bija nama sainiece (nu vismaz es tā noprotu, jo bijām tikai divi), simpātiska sieviete un visā citā ziņā viss bija pozitīvi - telpas, dvieļi utt. Telpas drusku interesantas, velk uz tādu izvirtuļu pritonu, bet OK;), katram savas ipatnības.

Abas reizes masāža bija OK, un abas ar HJ, tur pat nebija jautājumu. Man pat tika piedāvāti citi varianti - klātienē vērot seksa orģiju, bez piedalīšanās (bet aizdomas ir, ka varēja runāt arī ar piedalīšanos). Viņa seksa orģijas arī netā kaut kur reklamēj, tā ka tas bija 100%. Cenas un sīkumus neaceros, baigi sen tas bija..

Cepuri nost džeku priekšā, kuriem ir izdevies saimnieci pierunāt uz HJ. Nez kādus labumus viņi piesolījuši...

Jūlija 22344843
Ierakstīts

Nopietni, nu un skatoties uz citiem komentariem nebiju vienigais))

Nu bet tagad gribetos ko jaunu atrast, bet pagaidam neka((

Sorry par kljudam, nav dzimta valoda

Pastāsti kā pierunāji uz anālo, iedošu vienam labam zaķim kontaktus, tik masāžas tur nav. Var PM.

Jūlija 22344843
Ierakstīts

Izskatas katram sava pieredze. Paris gadus atpakalj esmu drazis vinju visos caurumos un dazas reizes.. Un tas bija pilnigs GFE.. Ir ar ko salidzinat..

Tagad gribas atrast kadu jaunaku masieriti ar labu attieksmi.. Velams pardaugava.. Varbut kads var palidzet ar PM?

Tu par tiem visiem caurumiem nopietni? Es gan viņu uzvilku par to pašu masāžas cenu, bet orālo un anālo ni un ni....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.