Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
297823** - Iespejams Jauna Masierīte No Ss.lv
Ierakstīts

Pieņiem Lačpleša ielā, starp Satekles un Gogola, ir autostāvvieta pagalmā. Masaža parasta - 20 ls, masaža ar happy end - 30 ls. Izskatas ka neko vairāk sarunāt nevar, bet neprasīju. Čamdīt arī negribējas. Izskatas vecāka un lielāka neka uz foto. Masaža (relaksejoša) bija uz 7 no 10, erotiska daļa - handjob ar eļļu. Handjob tomer bija lābs, ar vienu roku glāsta visu ķermeni ar otru - handjob. Parāda pūpus un druzsku masē ar viņiem. Lielakais minuss - nav dušas. Pirms masažas piedava izmazgaties rakovinā, pēc masaža notīr visu ķērmeni ar BabyWipes =) Interesanta pieredze bet otro reizi diez vai iešu, pa 30 latiem var atrāst jaunākus un skaistakus, vai labāku masažu, un gribas lai būtu duša. No plusiem - nerunā, man nepatīk kad viņi mēgina runāt masažas laika, man patik relaksēties un nedomat ne par ko, un viņa izsledz telefonu masažas laika.

28887445, Jūrmalā
Ierakstīts

meiteni, tu doma kā es esmu viņā vai kaut kā esmu ar viņu saistīts? Šim forumam ir tik maz aktivo dalibnieku, kuriem ir laiks, nauda un vēlme braukt pie meitenēm un pēc tam kaut ko šeit rakstīt. Es varbūt nerākstu daudz, bet kad rākstu tad tikai par to ko es zinu vai esmu patiešam pārdzivojis. Es šeit esmu jau kādus 6 menešus un laikam reizi mēnesi kaut ko rākstu, vāri paskatities. Tas laikām bija mans grandiozs plāns, sēdet šeit 6 menešus un pēc tām sākt reklāmeties )) Ak tu, visu sabojāji. Patiešam tāda reakcija prēt pozitiviem atsauksmēm parāda cik daudz mēsla šeit publicē, pat negribas neko rakstīt.

28887445, Jūrmalā
Ierakstīts

Reklāma skan kā apvainošanā <_< Vienkarši pozitiva atsauksmē, es biju tikai pie divām masieriem rigā - pie šitās, agrāk braucu periodiski pie Olgas kengaragā (25 ls), šitā patikā vairāk, bet viedoklis protams ir subjektivs. Ceru ka citiem nebus tālu no taisnības.

28887445, Jūrmalā
Ierakstīts

Es biju pagajuša nedeļā, patika.

Strada 7 dienas nedeļā līdz 10 vakarā. Atrodas Jūrmala, Majoru/dubultu robežā. Stradā no dzivokļa. Dzivoklis ir vecs, stavoklis nav labs, bet nekas nesmird un diezgan tīrs, vienkarši sen nav remontēts, bet man tas nekad nebija principiāls.

Sievietei ir ap 35 gadu, izskatas un izjutās ļoti labi priekš saviem gadiem - ir redzāms ka nodarbojas ar sportu, nav ne grama lieka svarā.

Sagaidīja mani īsa balta halatiņa, masažu taisīja apakšveļā, erotisko daļu taisija kaila, nebija pretī kad es sāku viņu glastīt.

Neko vairāk par masažu sarunāt nevār. Pat teica ka ja cilvēks nepatīk viņa piedavā tika klasisko vai medicinās masažu.

Masažu taisa uz kušetkas, izmanto baby oil un baby lotion. Zīn dažadas masažas un teica kā viņai ir svarīgāk taisīt klasisko un medicinas masažu bērniem un vēciem cilvēkiem bet ar to nevar normāli nopelnīt, tāpec piedavā arī erotisko, ja cilvēks ir kopts.

Cenās ir ļoti labas manuprāt. Es par klasisko, relaksejošo un erotisko (tadā secībā) samaksāju 25 lati, kopu sanāca 90 minutes. Duša pirms, duša pēc, dvielis bija mazs bet tīrs.

Pieeja ļoti individuala, gan cenu ziņa gan pēc piedavājuma. Telefonu atbild kad pieņiem klientus, kas nav ļoti labi manuprāt.

Nav pļāpiga bet kaut ko periodiski stastīja. Interesanta humora sajutā.

Masaža bija laba, petiešam izmasēja mani, kas mān ir svarīgs.

Kopuma (subjektīvi):

Dzivoklis - 3 no 10

Masaža klasiska - 8 no 10

Masaža relaksejoša 7 no 10

Erotiska daļa 7 no 10

Cena - 9 no 10

Laikām iešu vēl.

post-8543-0-49716100-1336911294_thumb.jpg

Reklama.lv
Ierakstīts

Массаж что надо - с счастливым окончанием хоть?

Не дождался никаких отзовов.

Сходил сам. Понравилось.Массаж что надо!

Ничего другого не было, но предполагаю что может что-то быть.

Рекомендую для ценителей массажа!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.