Izlasīju komentārus par vecumu un uzlabotām bildēm un padomāju, ka tik traki nevar būt.
Aizgāju.
Secinājums, ka šeit rakstītajam var izticēties🙂.
Mans īsais komentārs. Gadi noteikti vairāk kā sludinājumā rakstītie 39. Noteikti 10 gadi klāt. Figūra ir glābta ar operāciju palīdzību kaut kad un ir pienācis laiks kad atkal ir jāglābj vai jāmaina foto. Foto atbilst tikai seja. Darbones attieksme šausmīga. Bija sajūta, ka man bija jābūt pateicīgam, ka man ir bijusi unikālā iespēja viņu apciemot.
Izlasīju pretrunīgas atsauksmes, tāpēc nolēmu pats aiziet, lai varu šeit paspīdēt ar savu atsauksmi.
Par masieri - simpātiska milf. Bilde atbilst.
Par komunikāciju - nedomāju, ka tā ir augstprātīga. Drīzāk tas ir tāds borzīgs runas stils pa dzīvi. Parasti esam pieraduši, ka masierītes saziņā ir maigas, tāpēc šāds šerpums var nosist noskaņojumu. Tā kā esmu no maskačkas, tad man šis runas stils netraucēja.😀😀😀
Par pašu masāžu - piekrītu vienā atsauksmē rakstītajam, ka masāža ir nekāda. Ir masāžas stils, ir sistēma, nav slikti bet sajūta ir nekāda. Varbūt problēma ir ar masieres enerģētiku, bet es 1,5 h tiku masēts un emocionāli kāds atnācu tāds aizgāju.
Pat HJ - man nebija, netika piedāvāts un nekas neliecināja, ka būtu varianti kaut ko tādu sarunāt, tāpēc arī nejautāju. Atzīšos ka HJ pievienošana kaut vai par papildus samaksu uzlabotu sajūtu
Cena 50 EUR
Rezumejošā daļa - ja būtu HJ ar pašas masieres atkailināšanos, tad būtu vērts uz turieni iet un to 1,5h atgulēt. Par cik nav tad manā ieskatā velti iztērēts laiks.
Šī kundze regulāri maina foto, bet īsto savējo tā arī nepievieno. Par viņu šeit ir atsevišķs topiks, bet nevaru to tagad atrast.
Par pakalpojumu- sieviete ap 45 +, pēc sejas man nepatika. Nepatika arī palielā riepa :). Masāža kā masāža, vienīgais pozitīvais moments bija tas, ka viņa krānu pamanījās kaut kā pie sevis piespiest tā, ka radās orālā seksa sajūta.
Kopumā man nepatīka, jo bija liela vilšanās strap sludinājuma foto un dzīvi. Samaksāju 40 vai 50 (neatceros).
Iekritu uz iepriekšējo bildi. Pēc telefona sazīmēju to pašu darboni. Galīgi nav līdzīga un galīgi garām. 50 euro par muguras paglaudīšanu un nodračīšanu + vēl gribēja ar pirkstu manu ānusu izvagot - no šī pakalpojuma gan atteicos
Ierakstīts
Izlasīju komentārus par vecumu un uzlabotām bildēm un padomāju, ka tik traki nevar būt.
Aizgāju.
Secinājums, ka šeit rakstītajam var izticēties🙂.
Mans īsais komentārs. Gadi noteikti vairāk kā sludinājumā rakstītie 39. Noteikti 10 gadi klāt. Figūra ir glābta ar operāciju palīdzību kaut kad un ir pienācis laiks kad atkal ir jāglābj vai jāmaina foto. Foto atbilst tikai seja. Darbones attieksme šausmīga. Bija sajūta, ka man bija jābūt pateicīgam, ka man ir bijusi unikālā iespēja viņu apciemot.
Viena no sliktākajām pieredzēm vispār