Piezvaniju viņai šodien, jautāju vai masāža ir ar pilnu relaksāciju, šī man pārprasa ko es ar to domāju, es šai apskaidroju, šī saka protams.
Aizbraucu uz skolas 12a, eju iekšā, sēž jaunas meitenes rindiņā uz dīvāna, smukas
Pieju pie administratores un saku ka es uz masāžu, smukās mei4as sarosās, tad iznāk tā ko šeit apsriežam un saka seko man. Ieejam kabinetā ar stiklotām durvīm, es šai pārprasu vai būs viss kā pa telefonu sarunājām, šī apstiprina. nu ok liekos slīpi šī masē, jūtu ka hujovi būs vienkārša glaudīšana, nu ok domāju moš atraisīsies utt. Pienāk vārdi apgriezies, domāju nu būs bet nekā, šī paziņo ka viss. Es šai saku ka mēs tā nevienojāmies un šī sāk tēlot naivo kazu ka neesot mani sapratusi utt. Kaut gan smaida redzams ka saprot, saprotu esu piekāst saku tad mēs vienojāmies pa 20eur ja jau klasiskā masāža šīstostās bet beigās piekrīt. Nometu tos 20 un vilkos prom.
Vienozīmīgi ejiet pa gabalu no šīs.
Bet tās meitenes, kas sēdēja īsos svārciņos gan vajadzētu noprovēt.
vīri kas ir bijis pēdējā laikā, es pirms aptuveni gada biju pēdējo reiz. Sakiet lieta gājusi uz labo pusi vai arī nē?
Respektivi visu ko toreiz izspiedu bija topless ar roku darbiem, bet esmu dzirdējis ka pēdējā laikā ir atvertāka uz visu. KUNGI NESKOPOJATIES AR INFO. Visi kas bijuši pēdējā laikā padalieties.
Apstastiet tuvak kas un kaa... Ka mase...tada pasha terpa ka bildes...atkailinas?? pati njem mute vai jauzprasas....sez virsu ari...divreiz var beigt....ka ir neskopojoties ) cik prasa pa visu...zvaniju bet pa telefonu laga nevareju neko izviklt...nestastija neko konkretu...
Ierakstīts
Kas jauns šeit! Rapjas virsū ar? Vai tik masāža ar HJ?