Nu ja, pēc teksta (Ne jaunāki par 25) un augšā atsauksmēm var jau saprast ka nav plānots ilgi rosīties, fiksi norauj vecam opim un viss.
Tagad tas teksts ko rakstas izskatās pēc "Сглаживать углы" IMHO
Tu esi tas jaunais padsmitnieks, kurš tagad ir apvainojies, ka tevi atraidīju, jo neesi sasniedzis 25 gadus? Starp citu, šai vecuma robežai pamatojums! Palasi likumus, pirms raksti kaut kādas muļķības!
Un iesaku paizglītoties kas ir Lingam masāža! Tas nav nekāds "fiksi norauj un viss"! Ja neko nejēdz no tādām lietām, tad labāk nemaz nesāc rakstīt!
Bet ja nemaldos, viss kopā nesanāca stunda... Kādas 40-45min...
Besī tā tandence ka raksta stundas cenu, tikai izrādās ka stunda sākās jau brīdī kad tu izkāp no mašīnas un beidzās kad jau kādu laiciņu esi atpakaļ mašīnā...
Kurā vietā ir rakstīta stundas cena? Pie manis nav nekādi konkrēti laika limiti, ar hronometru laiku es nekad neuzņemu, un arī sludinājumā nav rakstīts, ka pie manis apmeklējums būtu kaut kādu konkrētu laika posmu. Var būt gan pus stunda, ja redzu, ka cilvēks ir steidzīgs, un var būt arī vairāk kā stunda, ja cilvēks nav ierāvies sevī intraverts, un māk aprunāties ar masieri par savām vēlmēm, ka vēlās ilgāk. Ja nekas netiek pirms tam īpaši pieteikts, tad parasti muguras masāža ir apmēram 25-30 minūtes, un tālāk seko intīmo daļu masāža, kas atkarībā no cilvēka, var būt pavisam ātra, ja viņš ir no ātrajiem beidzējiem (vīrieši, kā zināms, ir ļoti dažādi), gan arī līdz pat pus stundai lēnām un mierīgi, līdz baudas sasniegšanai. Komentārus rakstīt mākam, bet aprunāties pirms masāžas nemākam.
Varbūt kāds tomēr zina kur šī palikusi? No Bikur aizgāja, bet vai strādā vēl kaut kur? Šitai bija vislabākā prostatas masāža.
Tagad nezin kur var tik labu dabūt par 8 Eur )))
Par 8 Eur prostatas masāža??? Nu gan Tu sapņo.. Vai nu arī tā meitene ir altruiste.
P.S. Ja kāds vēlas normālu spēcīgu muguras/plecu/dupša masāžu (rokas man ir stipras un masāžu esmu mācījusies), turpinājumā ar maigu prostatas masāžu līdz laimīgajam happy end, var droši rakstīt man. Bet saprotams, ne jau par 8 Eur.
Reti gan te iegriežos, bet pamanīju postu par prostatas masāžu.
Ja kādam ir interese par šāda veida pasākumu, dodiet ziņu man PM.
Piedāvāju relaksējošu muguras masāžu (masāžu kā tādu esmu mācījusies, veicu to labā līmenī), kas pāriet maigāerogēno zonu masāžā, turpinājumā ar maigu anālo prostatas masāžu.
Beigās paralēli anālajai masāžai tiek maigi stimulēts arī dzimumloceklis līdz laimīgajam nobeigumam.
Viss notiek maigi un lēnām, ar eļļiņas un lubrikanta palīdzību, sajūtas ir tikai patīkamas.
Tikšanās vieta ir Rīgā, Juglā, netālu no Brīvības ielas. Nav salons.
Esmu mature kategorijā, man nedaudz pēc 40./175cm, simpātiska gaišmate, sievišķīgu figūru.
Ierakstīts
Un kādēļ vispār raksti kaut kādus komentārus, ja nekad neesi bijis pie manis?