Meitene ir slaida un simpātiska. Masāža ir superīga, bet dažas lietas var nepatikt. Tomēr viņa nav pelnījusi kritiku. Ja tu izturēsies adekvāti, viņa būs atsaucīga, protams, līdz robežām.
Nesaprotu - pilns ar 40-50 gadīgām masierēm - kur viņas bija pirms 20-30 gadiem?
paies 10-20 gadi un atkal būs pins ar 40-50 gadīgajām, bet kur šobrīd ir tās 20-30 gadīgās masieres? viņas taču kaut kur rodas? vai pēc 20 gadiem būs tikai 60-70gadīgās?
zb vienkārši.. gribu izvēlēties kādu no vairākiem masažņikiem.. ieiet iekšā, rindā sastājas 3-6 jaunas meitenes, izvēlies un ej.. ahujennaa.. kur tas viss ir? zb
Arī man tie laiki patika, žēl, ka beidzās. Par to pasakies policijas reidiem.
Nu, ir jau arī vēl divi "Labi" diennakts saloni, kur arī sniedz diezgan labu erotisko masāžu. Protams, ka ne vienmēr tur ir tās jaunākās un skaistākās, bet tas ir vairāk veiksmes jautājums.
Kādu dien pavasaris mani saķēra aiz riekstiem pašā Pārdaugavas nomalē!
Pēkšņi izbrīvējās pāris stundas, bet biju tajā mirklī Pārdaugavā, un pēc pāris stundām darīšanas arī turpat Pārdaugavā, braukāt šurpu turpu pa pilsētu īsti nebija kad!
Apzvanīju kādas 6-7 darbones kas manā katalogā figurē ar koordinātēm Pārdaugavā, vienīgā kas vispār dienas vidū pacēla klausuli bija meitene ar šo nummuru!
Pēc īsas un ļoti lietišķas sarunas noskaidroju, ka pieņem viņa Imantā, cena 40 EUR par erotisko masāžu, aprakstīja arī ļoti detalizēti visu ko un kā darīs, īpaši uzsvēra, ka būs tikai masāža un viņu aiztikt arī nedrīkst!
Par masāžu skaidrs, bet tam, ka viņu aiztikt nedrīxt es uzmanību nepievērsu, jo daudzas tā saka, bet vēlāk šo to var sarunāt!
Pēc 15 min ierados "objektā", daudzstāvenes pirmajā stāvā, dzīvoklis ļoti pieticīgs, bet tīrs un kārtīgs! - 7
Meitene simpātiska neliela auguma blondīne ar palieliem pupiem, glītā, sarkanā kleitiņā, mazliet par daudz sakrāsojusies, bet nu tā vairāk gaumes lieta, liekais svars - uz vēdera neliela riepiņa ir, bet nekas traks!
Sarunas laikā lielījās, ka esot nometusi, 6,5 kg, bet tagad nekur nekas nekarājās, pupi arī forši! Tātad seja - 8, augums - 8 jo man patīk maza auguma mečas!
Sākumā pārrunājām procesa norisi, nauda atkal uz priekšu, bet nu tā kā meitene simpatiska, tad man nebija būtisku iebildumu!
Aizgāju nodušoties, un kad atnācu atpakaļ meitene, jau kaila mani gaidīja, augums tiešām bija "garšīgs" tā vien prasījās paknakstīties, bet norāde par to ka aiztikt neko nedrīkst, mani atgrieza realitātē! Vāverīte gludi skūta!
Masēja gultā, sākumā ar rokām, kājas, tad mugura,pēcpuse, tad ar krūtīm, pēc tam riekstu masāža, tad lika man apgriezties, vel padarbojās ap mani ar krūtīm, - masāža 6, šeit es atkal sāku knakstīties un atkal mani atšuva - par ko lieku - 5, par 40 eur jau nu rokām vajadzēja atļaut darboties bez ierobežojumiem!
Bet tad nāca pats pārsteidzošākais, krāna masāžas tehnika viņai tiešām ir perfekta, izšāva mani bez parastās dročkas. - stabils 9! Šo tehniku pat grūti aprakstīt, to vajag izbaudīt!
Karoče ļoti pretrunīgas izjūtas, no vienas puses dusmas un aplauziens, no otras, tāds šāviens kāds man sen nebija bijis!
I togo kopumā nasing spešl, BET izšāva tiešām KAIFĪGI! Kopvērtējumā - 7 , bet par šāvienu - Izcili!
Vai iešu vēlreiz - noteikti paprovēšu varbūt tomēr pielauzīšu vismaz uz paknakstīšanos!
Vai Jums iesaku, Roberto82 neiesaku, viņam viss būss slikti, bet pārējie droši provējiet!
Ja kāds sarunā ko vairāk, obligāti ziņojiet!
Kā allaž Jūsu Gators - Degustators!
Par 40 EUR vajadzēja atļaut aiztikt??? "Kaprīzē" trāpīju uz tādu meiteni, kas par 50 EUR pat neizģērbās, par aiztikšanu nemaz nerunājot!!!!!
"Aleksa" vairāk nav, kā saprotu? Vienreiz tur ieklīdu!
+100500
man prakatiski, ar retiem izņēmumiem(salonā Aleksa(bija tāds pie sporta pils) bija pāris reizes, pirms gadiem 5-6, ok dažas reizes) , nav nevienas pozitīvas pieredzes biušas tajos appisēju kantoros, kurus kaut kādi krimiki pa stāromu krišo un kaut kādas kraļas ir salasītas, kuras imitē masāžu. Nosauciet tak vietu par bordeli un nebūs aplauziena- rakstiet, jums blakus būs kaut kāda karaļeva, nopīpējusies un sašņaukusies, padračīs jums un to visu nekaunīgi nosauks par erotisko masāžu un iekasēs tricāru vai vairāķ, lai redz' var viņai arī pačamdīt.
Nu, salīdzinoši ar Decolte, kur par LS 30 meitene pat neizģērbās, tad DolceVitā par LS 25 var izbaudīt perfektu erotisko masāžu, masiere vienīgi pieskarties neatļāva un arī uz seksu nevarēja noskaņot, bet citādi man patika. Aizietu vēl!
Karoče huiņa šitas salons. Samaksā 30 latu un ir parasta masāža. Nekādas erotikas vai kas tamlīdzīgi. Aizgāju nakts vidū - sagribējās meiteņu glāstus. Prasu masāža cik maksā - 30. Ok, izvēlos meiteni, ejam uz istabiņu. Šī paliek veļā. Prasu vai kaila nemasēs? Vai vismaz topless? Nē, masē veļā. Tād pati huiņa kā SWEET. Kas te šeit par uzmetiena kantoriem sākuši strādāt?
Var padomā, man 3jos naktī prasās medicīnisko masāžu, lai sprandu izmasē... Ja baidās no mentiem un ko tur vēl, tad netaisi tādu salonu un nečakarē klientus. Es tak neiedomājos paprasīt, vai ir erotiskā masāža. Pieļauju, ka salons kas strādā 3jos naktī piedāvā erotisko masāžu.
Kādreiz šajā vietā bija salons Kleopatra. Tālrunis palicis tas pats. Nomainijās martā īpašnieki un nomainijās arī nosaukums.
Esmu bijis kādas sešas reizes un man patika.
Salons gaumīgs. Interjers labs. + duša istabiņā. Meiteņu izvēle skaita ziņā liela, bet skaistums jau ir gaumes jautājums. Attieksme laba.
Masē labi. Uz neko vairāk neparakstās. prasiju meitenēm kapēc- atbilde: menti ļoti regulāri pārbauda.
Ir viens liels mīnuss- administrātore mani ir divas reizes ielaidusi salonā, kad tur vēl tusē ārzemju tūristi. Vienreiz man vajadzēja pagaidīt, kamēr viņi izvēlēsies un tad es varēju izvēlēties no tām kas paliek. Otreiz viens ārzemnieks sēdēja un malkoja viskiju, kamēr viņa drugāns masējās un viņš noskatijās kā es izvēlos meiteni. Manuprāt tas ir tāds diezgan intīms pasākums un admines teksts par to ka viņi ir ārzemnieki un mani neatpazīs, manu komforta līmeni nepaaugstina un liek justies nedaudz neērti. Tagad vienmēr pirms eju, pārjautāju vai salona uzgaidāmā telpā neviena nav un tikai tad dodos iekšā.
Tie kas piestaigā pa saloniem biežāk, noteikti šeit satiks meitenes no tiem saloniem, kuri kādu laiku atpakaļ aizvērās ciet. Masāžas jomā meitenes ar pieredzi.
Bet, kā es saprotu, šajā salonā nesniedz erotisko masāžu. Vismaz, kad es tur pēdējo reizi biju, meitene informēja, ka nesniedzot to
Em, biju ari aizgājis. Iznāca 2 meitenes, paņemu kaut kādu Evu. Ieejam istabā, (jāteic gan, ka apartamenti forši, duša istbabā utt, viss labi). Apguļos, meitene paliek veļā un krūšturī un sāk paijāt muguru. Pati man saka: masāža laikam nekāda, ja? Es saku (pietēlojot) ka nu nav tik traki. Prasu, kapēc tu tā domā. Ai, es tikko pamodos. NU TAD NAFIGAM TU VISPĀR NĀC LAUKĀ UN PIEDĀVĀ???? kā lai es klients uzminu kurai ir spēks strādāt un kurai nav?
Tālāk, glauga muguru, pēc 5 min, griezies riņķī. Prasu, ar krūtīm nemasēsi? Nē, šeit ir eksotiskā nevis erotiskā masāža. Es vaicāju, krūšturi nost nevilksi, nē nevilks. Nu lab, pagriežos. Šī divas minūtes kaut ko mēģina man vēderu masēt. Kaut ko sapņaini skatās, tad sāk locekli kaut kā spaidīt ( spēlētīes ar pincītī kā mazs bērns) apmēram tā varētu nodefinēt viņas darbības. Piebesija man viņas attieksme, izdarība utt, ne noskaņa, ne vēlme bija.
Tas bija tik traki, ka es viņai pateicu, lai kāpj nost, un vācās. Šī gan neizpratnē, saprata, ka es nejokoju tikai,kad otreiz pateicu lai tinās. Nomazgājos dušā un gāju prom.
Vienkārši PIZĢETS uzmetiens !!! Pirmo reizi tik slikta meitene un masāža, ka pat nepacietos līdz beigām, bet vienkārši pārtraucu un pasūtiju viņu.
Jāā, Indigo bija līdzīgi. Kaut arī, ja meitene jūt, ka esi agresīvs un nelabvēlīgi noskaņots, viņa masāžā ne novilks krūšturi, ne masēs ar krūtīm, vispār neko negribēs darīt.
Ir doma iet uz salona LaPerla. Varbūt ir ieteikumi pie kuras meitenes iet, par cik tā būs pirmā reize? Pašlaik skatos uz Niku un Danu, varbūt ir kādi citi ieteikumi. Vajadzētu normālu attieksmi un kaut cik labu masāžu.
P.S. Vai vispār Latvijā ir atļauti šādi saloni, un tur viss ir 100% oficiāli?
P.S.S. Kā arī, cik tas viss ir droši, vai ir iespēja no handjob'a dabūt kaut kādu slimību? Reāli, cik pats noprotu iespēja ir ap 0%, vienīgā iespēja būtu, ja asinis vai arī siekalas tiktu manā ķermenī, taisnība?
Tā ir dažreiz laimes spēle, kā izvēlēties labu meiteni masāžas salonā. Mēdz būt labs kontakts ar parastu, neizskaistinātu masieri, bet dižākās skaistules ne vienmēr ļauj pat pieskarties. Atkarībā arī no klienta.
Tu pats uz salonu aizgāji? Es tur biju kaut kad maijā. Tajā brīdī bija 2 meitenes. Izvēlējos vienu krievieti gariem, tumšiem matiem tā ap 30 gadiem, lielām krūtīm, diezgan seksīga. Viņa masēja labi, bet uz seksu netaisījās, pat knapi krūtis paspēju apčamdīt . Meitenes jau tur glītas. Atkarībā arī no tā, kādā diennakts laikā tur iegriežas.
Man gan šis salons sagādāja vilšanos. Nakts vidū sagribējās erotisko masāžu. Izvēlējos kādu glītu tumšmati. Jutu, ka šī pārāk ilgi masē muguru un visu pārējo. Beigās izrādās - tikai klasiskā masāža 1 stundu. Ja citos salonos par 30 lašiem var dabūt erotisko, tad...
Apmeklēju šo "Bikini", bet, nu, ja šajā vietā masāžu var baudīt par 50 LS, bet citos salonos to pašu par 30 Ls, tad jābūt biezajam. Varbūt, ka šīs meičas arī piekrīt seksam. Glītas jau ir, bet cena baigi augsta priekš masāžas.
Pagājušo nedēļu vienreiz biju iegājis. Meičas tīri glītas. Izvēlējos vienu blondu būtni vārdā Maija, kura bija apaukstējusies. Visu laiku aiz muguras varēja dzirdēt šņaukāšanos, tāpēc arī īsti nevarēju noskaņoties ne uz ko nopietnu. Masāža bija ok. Tas gan
A kto bil nedavno v Ladyland? Sto tam proishodit?Kakie vpečatlenija?
Ierakstīts
Meitene ir slaida un simpātiska. Masāža ir superīga, bet dažas lietas var nepatikt. Tomēr viņa nav pelnījusi kritiku. Ja tu izturēsies adekvāti, viņa būs atsaucīga, protams, līdz robežām.