Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Gribu Rokas
Ierakstīts

es veelreiz saku. nejau peec seksa eju. peec seksa es zinu kur iet. 

nesaprotu, kas taa par modi... es pajautaaju normaalu jautaajumu - kur veel ir kaads salons?????? Kaapeec man te visi atkal rinkjii apkaart runaa. Es neprasu kas ko tur dod un kur mekleet to, kas dod un arii to, cik naudas es izmetiihu. es to nejautaaju. mana nauda, manas izveeles. bet jautaajums bija pavisam vienkaarsh.

Gribu Rokas
Ierakstīts

A zin, tas ir sports. Nedzenos peec paarpaaraas baudas. Tadiem meerkjiem es zinu, kam piezvaniit. Es esmu sportists peec dabas. Viss ko vajag, jaukus apartamentus un vairākas daiļavas no kuraam izveeleeties. Un taalaak apiemrinaat savu sportista iekaari un uzkachaat skilus. Taads sheku reku sekass mani nemaz neinteresee. Taapeec saloni. Saporti?

Kur Dabuut Rokas
Ierakstīts

Atvainojos, pazuda garumziimes. Un saprotu, ka visiem slinkums lasiit taalaak par pirmo postu. Tad nu postoju veelreiz.

Esmu atgriezies dzimtene... Gribeeju latvju zeltenes apciemot un aplauzos. Barbaris ciet un sirds pilna. 

Ko nu? Kur tagad iet?

Ir veel kaads salons Riigaa. Google neko nesaka. Privaatprakses dziivokliishos neinteresee.

Dzirnavu 20 veel valjaa? Kaads tur telefons? Ir kas mainiijies, vai liimenis pa vecam? Kuras meitenes tur dziivojaas?

Kur veel kaada vietinja?

Mazaak interesee, kas pa cik un ko var vai nevar sarunaat. Nav nemaz tik aktuaali. To es zinaashu ar ko un kur sarunaat. Vairaak gribu sieveites pieskaarienus sajust. Bet vairs nezinu kur.

Gribu Rokas
Ierakstīts

Cho za? Kur palika manas garumziimes? 

Taatad nu dzejoju veelreiz savu dzeju...

Esmu atgriezies dzimtene... Gribeeju latvju zeltenes apciemot un aplauzos. Barbaris ciet un sirds pilna. 

Ko nu? Kur tagad iet?

Ir veel kaads salons Riigaa. Google neko nesaka. Privaatprakses dziivokliishos neinteresee.

Dzirnavu 20 veel valjaa? Kaads tur telefons? Ir kas mainiijies, vai liimenis pa vecam? Kuras meitenes tur dziivojaas?

Kur veel kaada vietinja?

Mazaak interesee, kas pa cik un ko var vai nevar sarunaat. Nav nemaz tik aktuaali. To es zinaashu ar ko un kur sarunaat. Vairaak gribu sieveites pieskaarienus sajust. Bet vairs nezinu kur.

Gribu Rokas
Ierakstīts

T.. p ilgiem laikiem esmu atgriezies dzimten.. Pilnu maku gu latvju zeltenes apciemot. Barbaris durvis ciet. Indigo ar Mana sirds ir rtuma pilna...

Un tagad ko? Nu nepat man privprakses, nu negribu iet pie dim uz m. Kur man b iet?

Da maz interes ko pa kam var sarun. Lab arneinteresies. Aizinteresies jau lz barbaris slšanai. 

Bet jautumus ir ts un ti aktus:

Kur Rv ir ks salons visp? 

Google vairs pat neko nesaka.

Dzirnavu iela 20 v str Ir kam telefons? Kas tur meitenes tagad? 

Kur v ir ks? 

Salonu Adreses
Ierakstīts

La perla saucās tas, ja? Tur ar biju, nu jau baigi sen. Nu vot, kāda mājaslapa ir la perlai? Gogle nesaka neko. Veel straadaa? Tur bija divas smukas meitenes. Bet nu visticamāk jau ka vairs nestrādā tur. Zinot, cik viņas bieži rotē pa tiem saloniem. Nu vot, es domāju, varbūt vēl, ja lapas varētu kādas sameklēt, varētu varbūt kādu, kas kādreiz patikās pēc dupshiem sazīmēt. :)

A kā ir ar jaunajiem saloniem? Ir varbūt kas labs tagad atvēries?

Salonu Adreses
Ierakstīts

tikumibas policija? :D kapec? izstos pēc tāda? es vienkārši nesaprotu, kāpēc nevaru atrast vairs nevienu mājaslapas adresi. A uz dullo iet netaisos. Aizgāju šitā uz vienu vienreiz. Divas beibes ko izvēlēties, un viena par otru nesmukāka. Man princips tāds. Apskatu lapu, metenes, interjeru un tad eju.

Salonu Adreses
Ierakstīts

Klau, vot, man problēma. Biju arzemes, atbraucu atpakal uz Latviju. Nu gribās uz kādu masāžas saloniņu. Bet man patīk apskatīt pirms tam mājaslapu. Kādas meitenes tur strādā. Pavisam kruti, ja grafiks ir. Bet nesaprotu, kas tie saloni nobankrotējuši? Nevienu lapu atrast nevaru.

Nu zinu www.indigostudio.lv, www.barbaris.lv par tiem viss skaidrs un, ja nav kur, jādodas turp. Nu vel www.cooll.lv, bet tur vairs savu kāju nesperšu.

Bet kur ir pārējie? eden, extasy, ladyland bija vēl sweet kaut kāds. Un citi? Nu veči, padalās ar adresēm. Visu vakaru goglē nosēdēju, ash nelabi palika.

Kuri Ir Labaakie Masazhas Saloni Riigaa.
Ierakstīts

Esmu dzirdeejis, ka Barbaris arii esot viens no labaakajiem. Neesmu tur bijis veel. Bet ir doma aiziet. Un Shiacu esot labs. Tur tikai profesionaalji straadaajot. Nu tipa, ar sertifikaatiem.

Es, liidz shim, esmu drusku viilies shajaa biznesinjaa.... Biju cooll. Pilniigs meesls. Drochiishana tikai un vieniigi. Un kriebienu sarunaat bez probleemaam. Piemaksaa tikai veel 30 latus un jaadeleejies. Skolas ielaa bija viens. Tur arii biju. Tur arii kaut kaa ne paaraak. Tur biju divreiz. Viena meitene... Madara laikam... taa bija neko. Tiiri labi patika. Tikai taapat nodrochiija beigaas ta pa rupjo... bet tas veel taa... Tad biju pie veel vienas veelaak.... nepatika... Sarunaat tur ari laikam visu var. Nezinu....

Jaaiziet buus uz to barbari. tev patika tur?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.