nu visas, kuras sludinās pieņem, loģiski, ne? vienīgi Rīgā vienkārši problēmas ar masierēm, kopš slēgti saloni un nekā nav.. tā, ka tiešām nekā nav. nav jau arī, kur rasties masierēm, jo salonos viņas apmācīja, skoloja, vervēja jaunas meitenes utt.. bet tagad jau nav kur viņām rasties. tik pāris maukas rodas un viss
tas ir pizģec vienkārši.. blin gribu uz normāl erotisko masāžu.. nu nahujam nav ? parādiet man to, kura dēļ aizklapējas indigo, barbaris.. da vēl citus salonus.. kur zbis, ieej, izvēlies no rindas to, kas patīk un aiziet..
tagad arī.. ja grib simpātisku meiteni jāņem ukraiņu maukas, bet nu gribas masāžu, ne pisties.. bet nu mas''azu viņas nemāk un sucks tas viss
kura valsts ir tuvumā, kurā vismaz kas līdzīgs? nesen polijā biju, nu tur it kā kādā slaonā trāpīju, bet nu tā švaki švaki..
jaa, tas bija nereāli..vienmēr ieej kādā no saloniem un iznāk smuka rindiņa priekšā.. nereāli kruti! tagad pilnīga huiņa.. jo tās individuālās masieres kaut kādos dzīvokļos piedod tādu sūdīgu sajūtu.. salons tomēr bija salons
tak IG viņa neliek nekādas ģimenes bildes, pat no striptikluba, kurā strādājusi likusi bildes un te liek max atļauto, ko vien Instagram nebano. tue nav daudz jautājumu par viņu un nodarbošanos skatoties tās bildes masāža būtu mazākais, kas nāktu kādam prātā
bet es domāju, ka notiekti te jāprasa kāda akcepts un pamācības kā kontaktēties soc tīklos
Nesaprotu - pilns ar 40-50 gadīgām masierēm - kur viņas bija pirms 20-30 gadiem?
paies 10-20 gadi un atkal būs pins ar 40-50 gadīgajām, bet kur šobrīd ir tās 20-30 gadīgās masieres? viņas taču kaut kur rodas? vai pēc 20 gadiem būs tikai 60-70gadīgās?
zb vienkārši.. gribu izvēlēties kādu no vairākiem masažņikiem.. ieiet iekšā, rindā sastājas 3-6 jaunas meitenes, izvēlies un ej.. ahujennaa.. kur tas viss ir? zb
Paldies! Pastāstiet man kā nezinātājam, pa telefonu es sarunāju laiku, un pārējo jau uz vietas ja? Neesmu nekad šādas lietas darījis, negribās jau startā visu salaist dēlī.
tak nē, šajā gadījumā, kad visiem skaidrs, ka erotiskā masāža - ieej dušā un ar pliku vafeli apgulies, kur liek un viss :D nekas nav jārunā un nav nekāda saruna jāuztur. kad sāk aiztikt krānu sāc aiztikt pupus un ko vēl tur gribi mēģināt
Mjāāāāāāāāā .... šodien sagribējās masāžiņu erotisko nu paskatijos sludinājumos - viss viena figņa, aizgāju uz pārbaudīto Indigo, bet nu veči emsu SMAGI vīlies...
Meitene ļoti skaista, masāža sākumā ari forša, pat ļoti, bet BET kāpēc tikai 20 - 25 minūtes ilga viss es tā arī nesapratu...
Biju reāli vīlies - agrāk vismaz Indigo un Barbaris meitenes reāli savas 45+ minūtes vismaz masēja...
Neesmu nekāds "nagļaks", bet reāli nākamreiz paņemšu pulksteni un pateikšu - masāža 1 stunda/60 eur, ja masēsiet 25 min attiecīgi 26 EUR ....
kā sauca? droši vien Kristine vai Stella - pie tām nevajag iet, ja grib ilgāk par 25min
Ierakstīts
tad te nevajag iet? asutija bildi - izskaās viduklis satieivnats, jo aizkari kaut kā izliekti