Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
The Art Of Penis Pleasing
Ierakstīts

Jā, vēl instrukciju izveidojiet, ko klientam darīt masāžas laikā :D tas vairs nav interesanti...

Patiesībā ir grūti ko ieteikt tādos gadījumos, kad klients atļaujas vairāk par piedāvājumu. Nu sūdīgi tev, ko man citu teikt -_- Vienīgais ko es varu pateikt, ka tāds vecis savā dzivē tā arī nekad neapjēgs jēgu no tās erotiskās masāžas. Pirmkārt- tai nav nekāda dinamika, salīdzinājumā ar seksu, kas arī ir tas, kas daudziem traucē to saprast un izbaudīt- viss liekas pārāk lēni. Otrkārt- man ir nācies sastapt tikai vienu meiteni iekš LV, kura patiešām prot to erotisko masāžu. Noteikti ir vairākas, bet ne jau 20-25 gadu robežās, kas ir mans lauciņš.

Tādus uzskatus par saloniem ir izveidojušas meitenes, kuros tiek piedāvāts viss pēc kārtas, un te pēkšņi kaut kādas Emor salona meitenes uzdrošinās nepiedāvāt seksu, šausmas vai ne? Gluži vai manas domas.

Tad kādā sakarā tu mums stāsti, ka mēs esam tādi maitas, kas bojā visu ballīti??? Varbūt patiešām labāk būs, ja pirms masāžas veiksi 5 min sarunu ar klientu par tēmu- ko drīkst un ko nedrīikst darīt?

Ierakstīts

Sludinājumos nekā divdomīga nav, tur ir skaidri un gaiši rakstīts piedāvāto masāžu klāsts, un vēl par tām saunas procedūrām. tikai pēdējajos sludinājumos esmu aizmirsusi pielikt klāt, ka intīmpakalpojumi netiek piedāvāti, kas daudziem sagādā ļoti lielas problēmas. Bilde kā bilde, nekā vulgāra.

Varbūt nevietā izkliegšu savu bēdu, bet vienu dien atkal viens iepeldēja, izvēlējās mani, gribu sākt viņu masēt, viņš man neļauj, saka gulies, es viņam prasu vai viņš vispār zin uz ko nāk, viņš atbild jā, protams, uz intīmu, te taču kārtējais bordelis atvērts. Es viņam palūdzu apģērbties un iet projām, viņš mūs visas par maukām nosaukāja, un aizgāja bļaustīdamies.

Un vaina nekādā gadījumā nevar būt sludinājumā, jo tur nekas vairāk par masāžu netiek piedāvāts, un ir rakstīts, ka tas ir salons. Un pēc šādiem tipiem, kas, diemžēl, ir vairākumā, es secinu, ka vīrieši nemāk ne lasīt, ne arī piezvanīt un pajautāt par piedāvājumu klāstu. Uz dullo kaut kur aizbrauc, un tad ir kaudze ar pārpratumiem. Un, protams, vainīga vienmēr paliks meitene, nevis cilvēks, kas nemāk piezvanīt un apjautāties.

jums tur višibalas nav???

es pateikšu godīgi- ja tu sevi uzskati par tādu "nedatrjogu" ("neaizskaramā" skan galīgi ne pa tēmu, bet nu esi tu skaista sieviete, kura pēc savām domām var arī protestēt), tad ej uz high class vai exclusive un ruka uz turistiem vien. studija izveido bildes, uzliec ceņņiku 100 lati par masāžu, uztaisi striktus noteikumus. tad pēc pāris mēnešiem samazini uz 50- un tad pie tevis cilvēki stāvēs rinda ;) šī formula darbojas jau 20 gadu, vienīgā problēma- kurš ir spējīgs izdzīvot to pusgadu (laikam) bez klientiem?

Piedod, bet pa manam tas sludinājums liek domāt, ka tur var dabūt ko vairāk nekā tikai masāžu.

Ierakstīts

Nu redzi, forsameitene, interesenti pamazām sāk uzrasties :) un es arī noteikti apciemošu tevi :)

Bet par to tavu "manai praksei tas ir gājis secen" es varu pateikt sekojošo. Vai tu domā, ka klienti paši uzminēs, ko tu vari viņiem sniegt? Veltīgi. Tev kā pakalpojumu sniedzējam ir skaidri jānoformulē pakalpojumu klāsts un tad visādu nepatīkamu brīžu būs daudz mazāk. Vai tu esi iedziļinājusies, kādu īsti ziņojumu tu ar reklāmu, piemēram, gribu.lv raidi sabiedrībai. Es tur redzu tekstu par masāžu un ... ļoti vilinošu kailas meitenes foto. Nav nekāds brīnums, ka daļa klientu uzvedas ne tā, kā tev gribētos :) Te katra detaļa ir svarīga :)

Ja tas sludinājums nebūtu tāds kāds viņš ir, ar klientiem būtu diezgan lielas problēmas. No otras puses- ieraugot to bildi- klients uzskatīs, ka tur var dabūt arī ko vairāk. Tas tāds koks ar diviem galiem- rakstīsi/rādīsi kā ir, nebūs daudz nācēju; kaut ko piepušķosi- atkal varbūt kāds vilsies. Nemaz nebrīnos, ka dažreiz gribas vnk izdzīt klientu laukā no salona :D Tas tāds darbs.

Bet šis nav tas lauciņš, kur meklēt kašķi šādā veidā vai bezjēdzīgi nervus bendēt. Personīgi es tam neredzu jēgu... jo no tā tāpat nekas nemainīsies :(

26734995
Ierakstīts

Pie sis biju aizbraucis uz Maskavas ielu. Sausmiga vilsanas. Vecene ir virs 40, izpludusi un sameran nesakariga tekstos, ko megina bidit. Tikai pec tam kad biju iznacis no dusas un sakam micities pamaniju, ka sama ir palii. Maset vina neko tur nemaseje, bet uzreiz keras pie sexa, bet bija tik sausa, ka nekas tur nesanaca. Es laipni ieteicu, ka vajadzetu izmantot lubrikantu, uz ko vina tieca, ka viss esot ok, beigas teicu, ok, lai nemokas, lai panem un vismaz ar roku piepalidz man beigt. Ari to vina nevareja, jo nezinot, ka isti man vajagot... glastija un nurcija kaut ka nemakuligi, kamer man pilnigu besi parava! Pec tam saka kaut ko plurkstet, un tad kad kads saka zvanit pie durvim, tad pat ta pavisam maza gribesana, kas vel bija palikusi, izzuda (vispar jau aizbraucu baigi nogribejies)! Es jautaju, vai si kadu gaidot? It ka nee... Beigas ta ari nebeidzis aizgaju. Pilnigs sviests! Nevienam neiesaku. Vertejums? Kads te vel, blj*** vertejums!?

ja tu šo lasi, man interesē viens: vai tiešām tik nenormāli gribējās, ka pat biji gatavs ar šādu krokodila-dinozaura-alkoholiķa apvienojumu likties vienā gultā??? :blink: tev pašam neradadās tāds jautājums: ko tu padomāsi pats par sevi pēc ši, atvainojos, negadījuma ??? :D :D :D

Ierakstīts

varētu padomāt, ka visi klienti ir uzmācīgi seksuālie maniaki. nu jāa, visi jau mēs te esam vairāk vai mazāk tādi :P un tāpēc mēs arī attiecīgi maksājam.

bet man nāk rēka par to, ka kāds masāžas laikā pēkšņi sāk uzvesties kā nenormāli seksuāls suns :D :D :D pilnīgs [fēēīīll] :D

Ierakstīts

mana pieredze tada, ka nav buts ne pie vienas privatas, kura negribetu "fiks un kartiba" variantu un tad plerkstet pusstundu... iznemot vienu meiteni, kura bija diezgan apaliga, mazam krutim, nebij nekada skaista. bet del tas erotiskas masazas ari ir bik funkcijas uzlabojusas- iemacijos kontrolet kad man beigt (kas nav mazsvarigi). nu nonemamies tur ari tris stundas lidz kadiem sesiem rita laikam. vel beigas lielo chaju devu, un sii nemaz negribeja nemt. bet nu- kartibai jabut- nekad neesmu aizgajis neatstajot vairak neka prasits.

vienmer ierodoties, pats ari noverteju kada taa situacija ir- var ko pats ieteikt, vai nu galigi nav jegas. nu ja pasam riebums, tad gan eju prom (diemzel tas ir bijis vairak neka palieku). parasti lauju meitenei pasai darboties. nu ja jau pagajusi pusstunda un man no taa ne silts ne auksts, tad ko man- gaidit kamer atlidos engelis un laus sevi izdrazt??? :D

isak sakot- klienti/ meitenes ir dazadi: pasiem japrot novertet un saprast kads tev kadrs ir ieradies vai pie kaa esi aizgajis ;)

Salons "emor"
Ierakstīts

@ Anna, evita.

Tātad, pēc kā jūs spriežat, ka masāžas prasmi esmu apguvusi kaut kādu pāris nedēļu laikā? No kurienes vispār man nepazīstami cilvēki var pieņemt kaut kādus secinājumus, ko es māku un ko nē, un vēl labāk, cik ilgā laikā, ko esmu apguvusi?

Šeit nevienam nav noslēpums, ar ko nodarbojos iepriekš, un arī tajā laikā manas masāžas prasmes nebija zemē metamas, tobrīd man pašai bija privātais masieris, tā kā man masāžas māksla vienmēr ir interesējusi, savam masierim uzdevu visādus jautājums, vadījos arī pēc savām izjūtām. Tagad, lai arī, neesmu vēl sertificēta masiere, bet es mācos, labi var mācīties no klientiem, kas apmeklē piem. masierus sporta zālēs, mēdz būt ļoti atsaucīgi cilvēki, kas pateiks priekšā, ko un kā darīt labāk, tā visa ir prakse. Jeb kurš cilvēks, kam kaut kas patīk un viņš ir gatavs mācīties var iemācīties visu. Es saprotu, ka, varbūt, individuāli strādājošām meitenēm tagad tiek atņemta kaut kāda klientūras daļa, bet es stipri par to šaubos, nu meitenes dzīvojam draudzīgāk.

tu neuztraucies... suņi rej, karavāna iet uz priekšu :D

p.s. tas labi, ka mācies :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.