Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts
1 hour ago, Camry1212 said:

Tad tu Juļku izdarbināji turpat uz masāžas galda?? Man izlikās ka šādi pakalpojumi nav piedāvājumā, varbūt tapēc ka vīra kungs bija tuvumā🙄

gluži otrādi, kad vīra kungs ir tuvumā, tad tu darbini Juļku, bet kungs darbina tevi, win win 😎 

Airina88, masāža TG: @masazapirts
Ierakstīts
On 6/11/2025 at 3:59 PM, mamma said:

Man patīk šie komentāri...pilnīgs marasms!!! Neviens  no komentētājiem nav bijis,bet sarakstīts tikai un vienīgi negatīvisms! Kruta😅😅😅 tipiskie lv zemās kategorijas pilsoņi

čau mamma, varam ar džekiem pieskriet un saremontēt izpuvušo pirti, vienīgi ar dročku cauri netiksi, būs jāļauj ieņemt rezervuārus, abus, vienlaicīgi 😎 

ELVA 34, 281648**
Ierakstīts
22 hours ago, Camry1212 said:

Kopā ar slaveno Vanesu visas 3 ņēmās pa to dzīvokli. Tagad Vanesa atsevišķi, jo ar trako Annušku nevarēja sadzīvot😃

nu annuška vismaz uztaisīja labu masāžu tajos laikos, un vēl šo to ekstra, man ar viņu nekad nekādu problēmu nebija, pat bija komplimenti no viņas puses diezgan bieži. biju arī reiz pie šīs elvas un arī reizi pie vanesas, abas ne ar ko atmiņā nav palikušas, pie annas gan biju reizes desmit točna, bet nu tas arī bija gadus desmit un vairāk atpakaļ 😎 

ss.lv 22456806
Ierakstīts

šitās abas nav kaut kādas basketbolistu vai kriptomagnātu ex-piegulētājas, kuras jau palielā noskrējiena dēļ un apritē jau pabijušas zem visiem kaut cik naudīgajiem Rīgas uzdzīvotājiem, bet tagad izsviestas uz ielas un spiestas kaut kā vilkt pierasto luksusa dzīvi? :D 

29702154 Milking Table
Ierakstīts
23 hours ago, fruity said:

A vi breete ochko, pered tem kak zakazivatj rimming? Ja hochu zakazatj takuju uslugu, no vot ne znaju kak po etiketu, nuzhno britj ili net?

ne tak, vēl ieteicams, pirms rāpšanās uz galda, nocirst sulīgu rungaini un pavirši atslaucīties 😎 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.