Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kaunumlupas
Ierakstīts

es Tevi kaut kā aizskāru?!  Ja viņa ir sevi izlikusi sexdraugiem, tad tas nozīmē, ka ir sevi publiski parādījusi... vēl kaut kas nav skaidrs?

Ak tā. Sanāk, ka jebkurš, kas reģistrējies kādā iepazīšanās portālā automātiski ir devis atļauju savu telefona numuru publicēt jebkur? Tas man tiešām ir jaunums..

No Ss.lv
Ierakstīts

Patiesībā, nekas īpaš, masāžā vāja nobeiguma nav. Meitene gan atbilst bildei un ir izskatīga. Kad zvanīju pa telefonu, vecāka kundze (secinājums pēc balss - laikam administratore) teica, ka ir nobeigums, ka tik ievilinātu slazdā!

Nav nekā, masāža vāja, hj nav, sarunāt nevarēju. Piedāvāja atsūtīt citu, lai norausta, teicu paldies - nevajag,

Un cik naudas atstaaji par nesanjemto pakalpojumu? ;)

252-98-111 Ss.lv
Ierakstīts

neiet runa jau par naudu, tas vienkārši ir neērti staipīt līdzi 2 aparātus, bet es peronīgi tā darīju ja pie maukas braucu

Nafig vins buutu jaastaipa liidzi? 2x dienaa ej pie maukaam? :D Man parasti meetaajas mashiinaa, kad paliek aktuaali, tiek izmantots B)

252-98-111 Ss.lv
Ierakstīts

Ir arī trakāki varianti, man viena šitā pēc dažām stundām atsūtīja sms ar tekstu "Kādus seksa veidus gribēji". Labi, ka nebiju mājās jau...

Vai tad grūti iegādāties ZZ komplektu un tad zvanīties maukām? :) Nesaprotu tos, kas izmanto savu privāto numuru šiem mērķiem..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.