Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Biedri Vajag Palīdzību
Ierakstīts

Kur tu strādā? :rolleyes:

Tas noslēpums ;) Kolēģe jau smuka, bet pilnīgi izslēgs kas vairāk par masāžu, jo man te vēl ar jāstrādā ;)

Par barbaris vai indigo, man mazliet bail par to, ka kolēģe izdomās, ka tas ir bordelis un līdz masāžai nemaz netiks. Lai arī par kvalitāti tur nešaubos. Par Šiacu, itkā bija nosliece uz to, bet es nekur nevaru nevienu atsauksmi atrast no sievietēm, kuras tur bijušas.

Vēl interneta atradu labas atsauksmes par salonu Lagūna. Šobrīd principā domāju starp šiacu un Lagūnu, bet varbūt kādam ir sīkāka infa vai kas labāks padomā?

Paldies par ieteikumiem.

Biedri Vajag Palīdzību
Ierakstīts

Gribu uzdāvināt darba kolēģei dāvanu karti uz erotisko masāžu, liels lūgums kādam ko ieteikt. Ideāli būtu ja masāžu protams veiktu vīrietis, bet domāju sieviete ar derēs, galvenais, lai tā vieta neizskatas atbaidoša normālai sievietei. Nu īsāk sakot, bordelis īsti nederēs un tikai erotiskā daļa arī nē. Būtu ideāli, ja to visu varētu paslēpt zem vārda "masāža". ;) Kādam varbūt ir kas padomā? Būsim atklāti, jebkurš no mums būtu priecīgs saņemt šādu dāvanu ;) Ps, pateikšos par jebkura veida infu arī caur pm.

Iesakat Kādu Meiteni, Kura Veic Tkai Masāžu
Ierakstīts

Noteikti iesaku sho. Loti laba masaaza manaa skatijumaa un nekaads intim, tikai relaksejoshaa dala ar rokaam un ja labi uzvedaas un ir pieklajiigs tad ari ar krutiim ;-) talruniitis: 27176449 links http://www./msg...sage/jexnb.html

Aizdevos pie šīs, kā jau solīju te būs atsauksme.

Sazvanījos ar kādu trešo reizi man liekas, Pa telefonu attieksme pieklājīga, mazliet lietišķa, bet ilgi nebija jārunā, noskaidroju kā atrast un tas bija galvenais. Pēc stundas jau stāvēju pie durvīm, dīvaini, bet pašam bija mazliet satraukums, Pirmais iespaids, biju iztēlojies, ka masiere būs mazliet garāka augumā, bet pēc sejas, lai arī nav īsti mans tips, tomēr simpātiska, skaistas un labsirdīgas acis. Pēc bildes laikam, ka atbilst, bet tomēr izskatās dzīvē mazliet savādāk, varētu teikt ka pat labāk un dabiskāk. Neuzkrītoši uzmeta man novērtējošu skatienu, tad paskaidroja ko darīt tālāk, un tā nu devos uz dušu. Par cik daudz nav sanācis doties uz šādiem pakalpojumiem, tad salīdzināt telpu dizainu īsti nav ar ko, bet kopumā par interjeru un dušu nav nekas slikts sakāms. Kad atgriezos, meitene jau gaidīja kailām krūtīm, lika man apgulties uz uz vēdera un sāka masēt muguru. No sākuma šķita, ka bija mazliet par stingru, bet pēc pāris minūtēm, kad ķermenis jau mazliet atslābis un saspringums pārgājis, tu saproti, ka stingrums ir tieši tik cik vajag. Kustības meitenei atstrādātas, un var saprast, ka tā nav vienkārša mīcīšana, bet gan katrai kustībai ir sava jēga. Nezinu tieši kā tas tur notiek zem ādas, bet laikam tas saistīts kaut kā ar asinsriti, rezultātā tiek panākts pilnīgs muskuļu atslābums. Sajūta, ka laiks apstājās, pēc kāda brīža meitene palūdza apgriezties, nu un tad mazliet palika interesantāk, jo gribot negribot pieķēru savu skatienu aizslīdam pie viņas krūtīm, kuras ar katru viņas roku kustību mazliet pakustējās līdzi. Būšu atklāts, krūtis arī īsti nebija mana gaumē, bet es būtu noziedznieks, ja teiktu, ka nebija smukas. Nu un tad jau lēnām pārgāja viss uz erotisko daļu. tā teikt draudziņš ar tika izmasēts. Kas te jāpiebilst, tad te pamanīju, ka meitenei tiešām ir masieres talants, jo viņa prot sajust un nolasīt ķermeņa valodu, lai arī pats gulēju nekustīgi kā dēlis un neizdvesu nevienu skaņu, tomēr viņa juta, kad vajag stingrāk, kad maigāk. ta visa rezultata tika panakts arī nobeigums. Tātad kopsavilkums. Ka masāža, viennozīmīgi liktu 5 no 5, jo meitene tiešām saprot ko dara. Augums, lai arī nav mana gaume, tomēr liktu 5. Erotika hmm, nu par cik pats parakstījos tikai uz masāžu uz diži vairak ko cerēt būtu amorāli, bet man personīgi gribējās, lai zaķis būtu pilnīgi kails. Liktu 4/5, jo tomēr stingrās krūtis un prasme darīja savu. Vissā visumā esmu vairāk kā tikai apmierināts, un, ja gribešu tikai masāžu, tad noteikti, ka došos velreiz, bet ja gribēsies kādu erotisku piedzīvojumu, tad laikam būs jāmeklē cits variants. Liels paldies Agranomam par ieteikumu ;) Varbūt ir kas līdzīgs piedāvājams, kur meitene nekautrējas masēt pilnīgi kaila?

Iesakat Kādu Meiteni, Kura Veic Tkai Masāžu
Ierakstīts

Sākšu ar to, ka jātzīstas esmu jauniņais šajās leitās, tāpec uz visu raugos baigi piesardzīgi. Gribas aizdoties pie kādas meitenes, kura ne tikai saka, ka nesniedz seksu, bet reāli piedavā visiem klientiem tikai kvalitatīvu erotisko masažu un nav pielaužama uz neko vairak. Ļoti negribas noķert kautkādu zarazu, bet iet uz salonu un piķot 50ls kadam zaķim tikai, lai šis bez biksītēm ar rociņu padarbojas ar negribas. No topikiem, kurus te palasīju secināju, ka gandrīz pie katras var dabūt iespraust, bet es gribetu aizdoties pie tādas, pie kuras to nevar izdarīt, bet tajā pašā laikā erotiskā masaža ir kas daudz vairak par pliku kulaciņu. Nu īsak sakot, lūgums iesakiet ko sakarīgu iesācejam, Apsolu atsauksmes uzdrukāt ļoti detalizeti ;)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.