Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Inese Rēzekne/balvi 28368019
Ierakstīts

Uz tās foto 6lpp var viņu redzēt. Viņa ir bomba, tikai ne sex ((( bet anti sex )))

Par šo dāmu tālu nav jāmeklē, caur māti gugli var atrast un palasīt 6lpp.

http://www.balvi.lv/files/Balvu_Novada_Zinas/2013/2013_18.pdf

Varēja jau šo aparātu Rīgā piedāvāt, varbūt bizness būtu aizgājis :)

Vai tomēr vieglāk ar rokām masēt un vēl paraustīt...

Prostatas Masāža
Ierakstīts

Par 8 Eur prostatas masāža??? :) Nu gan Tu sapņo.. :) Vai nu arī tā meitene ir altruiste. :)

P.S. Ja kāds vēlas normālu spēcīgu muguras/plecu/dupša masāžu (rokas man ir stipras un masāžu esmu mācījusies), turpinājumā ar maigu prostatas masāžu līdz laimīgajam happy end, var droši rakstīt man. Bet saprotams, ne jau par 8 Eur. :)

Sveika EVA

Varat te uzrakstīt savu tel. nr? Es gribu pieteikties ))) Nezinu kur zvanīt

Ss.lv Ziepniekkalns 27-192-904 ; 27192904
Ierakstīts

Туфта нет тут никакого секса.

Фантазии... Массаж так себе, девушка общительная, но не хватает какой-то изюминки, хенджоб делает, но не эротично, а так себе, поскольку по другому никто на такой массаж ходить не будет.

Она замужем и насчет секса врядли будет подписываться с кем попало, даже за деньги, может по симпатии...

Я ее не заинтересовал. А машина на которой она ездит (мерс хороший) и поездки в Италию говорят о том что не бедствует. И вряд ли за доп 20 Евро будет продавать себя. Может только за дорого.

Но лучше тогда сразу к блядям. Там хоть знаешь что получишь ))) или в ночной клуб

28927170 No Ss.lv
Ierakstīts

Labāk iet uz labu masāžu. Nevis sacelt cenas par neadekvātu piedāvājumu.

Esmu bijis diezgan daudz reizes pie viņas un šeit es nepiekritīšu KlientXXX , jo meitene tiešām skaista pēc sejas un liek savas reālās bildes. Tas ka figūra nav modeles tipa un viduklis lielāks nekā gribētos- tas jā, bet teikt ka некакущую женщину būtu melots. Protams gaumes dažādas un maciņu biezumi arī atšķiras, bet tāpēc jau nevajag te nolikt masieri un stāstīt, ka viņai jāiet par kasieri strādāt. 

Par sexa izmaksām neko nezinu, jo kad jautāju, tad bija konkrēts nē un pēc tam vairāk nejautāju, jo atnācu ne jau pēc sexa. 

Masāžu taisa viduvēju, jāiet viņai pamācīties vēl kursos un to esmu viņai teicis.

Par tām papildmaksām, par halātiņš, topless u.c. - piekritīšu tas nav forši, tāpēc ja ejat pie viņas, tad ar to rēķinieties. 

Bet kur vēl var Rīgā aiziet uz masāžu pie skaistas meitenes, kur beigās uztaisa HJ - nu ļoti maz to skaisto meiteņu palicis ( ap 5 gab pa visu Rīgu), tāpēc manuprāt labāk šādi nekā nekādi.

29669013
Ierakstīts

Uz šejieni nebrauciet nekādā gadijumā/

Tas ir ārprāts. Kad man pateica ka no manis ar sviedriem smird, bet biju nomazgājies pirs doties pie viņas, es pateicu dod man piķi atpakaļ.

Un šī atdeva..

Kā vispār var ar viņu ielaisties, uz visu galvu viņa jobnutaja!!!

Kāds var rekomendēt labas masāžistes?
Ierakstīts

Valmierā ir laba masāžā. Sex nav izdevies sarunat. Meitene smuka, masē labi . 28648679 masāža ilgst apm 1,5h. labss relax, ja pēc tā kāro.

Vai tik grūti uzrakstīt normalo atbildi, kur būtu procesa apraksts un informācija par erotisko daļu, ja vispār tūr tāda ir?

Kad Es taj dāmai uzrakstiju, viņa atbildēja man kad tikai masāža un nekā vairāk.

Tāpēc jautājums tiem kas ir bijuši: vai ir erotiskā masāžā? Ar rokām? Dodiet atbildi

22477705 Irina
Ierakstīts

Aizgāju vēlreiz, ļoti viss patika...

Ja nāc ne pirmo reizi jau pavisam savādāka attieksme. Jau zin ko tu vēlies. Protams ja tu pasaki tieši ko tev vajag.

Un prot masēt ļoti labi. Viena no labākām pieredzēm.

Jā viņa nav jaunava, bet vinai ir savs šarms un ļoti pozitīva un laipna attieksme.

Par nobeigumu nestāstīšu daudz, bet kopumā 9/10 par visu pasākumu.

Ir vērts, vēl iešu.

PS> Man tās jaunās un smukās meitenes kuras masē par 25-30 LS jau zakolebali, neviena neko nemāk un negrib mācīties, arī attieksme

ļoti biežī konveijera. Maksāt tikai par labu izskatu? Aizver acis un relaksējies. Šeit tas izdevās ))

22477705 Irina
Ierakstīts

Nolēmu ievērtēt.

Cena ls 18,

Dāma +-50, sen nav daiļava, bet ir savs šarms- kaut vai tādā ziņa, ka daudz nepļurkst, bet masē :)

seksa nav, čamdīties neļauj,

Masāža- viena no labākajām klasiskajām masāžām(man patīk riktīgi stipri !, sen nebiju tadu krampi jutis :) ) ko es esmu baudījis 8/10- dāma velk uz pro un, jā turpinās, tad būs pavisam ok.

Salūts 6-7/10 tīri ok, bet tas jau ir gaumes jautājums

Apstākļi apmierinoši, tīrs.

Ļoti ērts masāžas galds-sajūtas, kā uz pro.

Masāžas laikā skanēja '80 mix , bet neuzbāzīgi, masē ar eļļu bez smakas-ok.

Iesaku masāžas mīļotājiem(kam patīk ,ka tevi tā- pa īstam, klasiski izmasē).

Vērtējums- man patika, pozitīvi iespaidi, nav dješas osadoka- ķipa , ka tik norausta un piķi iekasē tikai , iešu vēl dēl masāžas.

Pilnīgi piekrītu augstak minētam/teiktam.

Masāža super.

Bet tādu pašu masāžū var dabūt par 10 Ls.

Protams ja tev nevajag salūtu beigās.

Ar erotisko daļu ir pavisam švaki. Bet sieviete ļoti laipna un eleganta.

Neko nost nevelk. Drēbes ir tādas: caurspīdīgas baltas bikses un maiciņa, izskats nav pārāk seksīgs, bet masāža tiešām patika.

Man pat negribējās nobeigumu.

Atmosfēra un pieeja loti patīkama.

Ja nolaistu cenu un būtu par 15Ls būtu vērts iet patstāvigi.

Mugura pēc masāžas vairs nesāp.

22477705 Irina
Ierakstīts

Kāpēc tu domā, ka viņa mase arī krānus? Zvanīji pats jau?

Es jautāju vai kāds ir bijis un kāda bija masāža. Pēdējā laikā patīk prof masāža. Ja neko citu nemasē, bet masāža ir ok. Tad tik un tā vērts iegriezties.

Ne jau visiem olas dzīvot nedod. Ir kur citur izšaut )))

Prostatas Masāža
Ierakstīts

Spartanskaja nozīmē ka dušas nav, telpas ir garām vecas kā Sovetskaja slimnīcā. Galds man arī nepatika un kundze ir priekš pensionāriem.

Tāpēc arī cenas ir tādas zemas.

Tur agrāk bila jauna studente (praktikante). Vot pie tās es biju. Tā jauniņā kompensēja visu ar savu jaunimu.

Bet pie šīs var iet tikai uz medicīnas masāžu. Kam reāli ir problēmas ar muguru. Nevis pēc erotiskiem piedzīvojumiem. ))

Massaža Salaspili
Ierakstīts

Vairāk par masāžu arī kaut ko piedāvā? Es kad zvaniju pirmo reizi uz vienu talruni, kaut ko nesaprotamu teica par turpinājumu, Bet kad zvaniju sarūnat otrajā diena, uz otru numuru atbildēja otra, un teica ka esmu pārpratis.

Koroče izlēmu nebraukt un cipars 40 LVL tikai par masāžū ir padaudz IMHO.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.