Par 8 Eur prostatas masāža??? Nu gan Tu sapņo.. Vai nu arī tā meitene ir altruiste.
P.S. Ja kāds vēlas normālu spēcīgu muguras/plecu/dupša masāžu (rokas man ir stipras un masāžu esmu mācījusies), turpinājumā ar maigu prostatas masāžu līdz laimīgajam happy end, var droši rakstīt man. Bet saprotams, ne jau par 8 Eur.
Sveika EVA
Varat te uzrakstīt savu tel. nr? Es gribu pieteikties ))) Nezinu kur zvanīt
Фантазии... Массаж так себе, девушка общительная, но не хватает какой-то изюминки, хенджоб делает, но не эротично, а так себе, поскольку по другому никто на такой массаж ходить не будет.
Она замужем и насчет секса врядли будет подписываться с кем попало, даже за деньги, может по симпатии...
Я ее не заинтересовал. А машина на которой она ездит (мерс хороший) и поездки в Италию говорят о том что не бедствует. И вряд ли за доп 20 Евро будет продавать себя. Может только за дорого.
Но лучше тогда сразу к блядям. Там хоть знаешь что получишь ))) или в ночной клуб
Labāk iet uz labu masāžu. Nevis sacelt cenas par neadekvātu piedāvājumu.
Esmu bijis diezgan daudz reizes pie viņas un šeit es nepiekritīšu KlientXXX , jo meitene tiešām skaista pēc sejas un liek savas reālās bildes. Tas ka figūra nav modeles tipa un viduklis lielāks nekā gribētos- tas jā, bet teikt ka некакущую женщину būtu melots. Protams gaumes dažādas un maciņu biezumi arī atšķiras, bet tāpēc jau nevajag te nolikt masieri un stāstīt, ka viņai jāiet par kasieri strādāt.
Par sexa izmaksām neko nezinu, jo kad jautāju, tad bija konkrēts nē un pēc tam vairāk nejautāju, jo atnācu ne jau pēc sexa.
Masāžu taisa viduvēju, jāiet viņai pamācīties vēl kursos un to esmu viņai teicis.
Par tām papildmaksām, par halātiņš, topless u.c. - piekritīšu tas nav forši, tāpēc ja ejat pie viņas, tad ar to rēķinieties.
Bet kur vēl var Rīgā aiziet uz masāžu pie skaistas meitenes, kur beigās uztaisa HJ - nu ļoti maz to skaisto meiteņu palicis ( ap 5 gab pa visu Rīgu), tāpēc manuprāt labāk šādi nekā nekādi.
Dāma +-50, sen nav daiļava, bet ir savs šarms- kaut vai tādā ziņa, ka daudz nepļurkst, bet masē
seksa nav, čamdīties neļauj,
Masāža- viena no labākajām klasiskajām masāžām(man patīk riktīgi stipri !, sen nebiju tadu krampi jutis ) ko es esmu baudījis 8/10- dāma velk uz pro un, jā turpinās, tad būs pavisam ok.
Salūts 6-7/10 tīri ok, bet tas jau ir gaumes jautājums
Apstākļi apmierinoši, tīrs.
Ļoti ērts masāžas galds-sajūtas, kā uz pro.
Masāžas laikā skanēja '80 mix , bet neuzbāzīgi, masē ar eļļu bez smakas-ok.
Kāpēc tu domā, ka viņa mase arī krānus? Zvanīji pats jau?
Es jautāju vai kāds ir bijis un kāda bija masāža. Pēdējā laikā patīk prof masāža. Ja neko citu nemasē, bet masāža ir ok. Tad tik un tā vērts iegriezties.
Ne jau visiem olas dzīvot nedod. Ir kur citur izšaut )))
Vairāk par masāžu arī kaut ko piedāvā? Es kad zvaniju pirmo reizi uz vienu talruni, kaut ko nesaprotamu teica par turpinājumu, Bet kad zvaniju sarūnat otrajā diena, uz otru numuru atbildēja otra, un teica ka esmu pārpratis.
Koroče izlēmu nebraukt un cipars 40 LVL tikai par masāžū ir padaudz IMHO.
Ierakstīts
На массаж конечно можно... Массаж простаты делает хорошо... Но чтоб еще что-то.... Она же старая ... Но добрая )))