Sveiki!
Vai kādam ir šīs masieres kontakti? Agrāk mēdzu apmeklēt, bet tad nomainīju telefonu un kontakti pazuda. Sludinājumu viņai vairs nav, gan jau patstāvīgie klienti pietiek.
Ja šī ir tā, kas strādā Valguma ielā, tad vienreiz biju.. Nekas īpašs. Bildē izskatās labāk kā dzīvē, bet uz vispārējā fona samērā pieņemams izskats. Dzīvoklis normāls, masāža vidēja.. drusku pamasē, drusku pabraukā ar pupeļiem pa muguru un arī pa priekšpusi un tad intesīva dročka panāk ātru nobeigumu..
Es tikko biju pie viņas! Ieraugot viņu biju patīkami pārsteigts (jauna, skaista meitene ar skaistām krūtīm), jau sapriecājos, ka nu tik būs prieki )) bet viss turpmākais manu viedokli stirpi mainīja. Viņai tomēr sludinājums stāv sadaļā "kopējā relaksējošā masāža", bet tajā masāžā ko viņa sniedz nav pilnīgi nekā relaksējoša. Ja es gribēšu, lai man pārskaita ribas un nobrucina ādu līdz jēlumam es noteikti to pakalpojumu nepirktu par naudu..
Kā jau te citi rakstīja, attieksme pilnīgi nekāda, it kā laipna, bet tajā pašā laikā pilnīgi neieinteresēta procesā, atstrādā savu programmiņu, kurā nav nekā baudāma un paldies! Jāsaka, ka biju smagi vīlies. Piekrītu, ka ar tādu attieksmi un tādu masāžu nekāda otrā reize nebūs. Otrā reize būtu, ja viņa kaut nedaudz ļautu noprast, ka ir iespējams arī kāds cits variants ar nobeigumu bai tamlīdzīgi, bet nekā tāda.. Man vienkārši gribējās ātrāk tikt prom..
Vai kāds varētu ieteikt kādu foršu striptīzdejotāju, kura piekristu uzstāties vecpuišu ballītē? Ide\alajā variantā, ja vēl ar viņu varētu sarunāt, ka beigās vecpuisīti arī noslauc..
Palīdziet! Jāorganizē čomam pasākums, bet nav nekāda informācija par dejotājām
Ierakstīts
Sveiki!
Vai kādam ir šīs masieres kontakti? Agrāk mēdzu apmeklēt, bet tad nomainīju telefonu un kontakti pazuda. Sludinājumu viņai vairs nav, gan jau patstāvīgie klienti pietiek.
Ceru uz kādu info.