Pilnīgi piekrītu MajerSantos. Apstākļi galīgi garām un masāža to nekompensē. Nav vērts pie tās studentītes tērēt ne laiku, ne naudu. Pie mature neesmu bijis, vēlreiz tur iegriezties nav nekada iekāriena.
Varu padalīties savā pieredzē, esmu bijis pie Aijas. Par gadiem piekrītu, laikam vairāk, nekā raksta sludinājumā, bet kura gan to nedara Taču augums priekš viņas gadiem ir pat ļoti labā formā, izgriež pogas dažai labai jaunajai.... Attieksme arī patīk, vienmēr laipna un pieklājīga, uz zvaniem atbild pati parasti, tikai kad aizņemta, citas paceļ, kas man ne visai, jo kā jau te viens rakstīja - uzreiz uzbāžas ar citu būtni. Masāža man liekas pat ļoti ok priekš relaksējošas masāžas, jūtama pieredze, arī erotika uzbudinoša un ja vēl pati pavelkās, rezultāts super - tieši tas, ko sagaidu no erotiskās masāžas. Aiztikt ļaujas, bet ne tik, cik gribētos. Par biksītēm nezināju, būs jāpajautā. Ir doma noprovēt tantrisko, šis tas dzirdēts un man jau patīk ik pa laikam paeksperimentēt...un kaut kas tanī "meitenē" ir, žēl, ka nepieņem privāti. Ja aiziešu, padalīšos iespaidos. Vienvārdsakot, rekomendēju tiem, kam patīk noņemt dienas stresiņu ar erotisku piesitienu.
Ierakstīts
Pilnīgi piekrītu MajerSantos. Apstākļi galīgi garām un masāža to nekompensē. Nav vērts pie tās studentītes tērēt ne laiku, ne naudu. Pie mature neesmu bijis, vēlreiz tur iegriezties nav nekada iekāriena.