Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Salons Sofija
Ierakstīts

Bedziet cepties! Suhails aktuālu tēmu pacēla. Par Sofiju tiešām līdz šim ir gana daudz rakstīts, bet viedokļi mēdza dalīties. Man pašam pret to ūķi nebija lielu iebildumu - var būt vienkārši veicās uz normālām masieriem uztrāpīties. Diemžēl pirms kāda laiciņa situācija radikāli pamainījās. Nezinu, kad tieši tas notika, bet mani abloms noķēra pirms aptuveni 2 nedēļām. Piezvanīju, sarunāju vizīti, ierados.... Jau pa gabalu viena meiča kliedz, ka erotisko masāžu netaisa, tikai klasisko. Izkalisījās pēc stulbas konspirācijas, tādēļ atbildēju, ka visu zinu, neesmu pirmo reizi, un gribu visu "kā parasti". Uz to saņēmu atbildi, ka nevis "kā parasti", bet pilnīgi bez jebkādas erotikas un bez laimīgām beigām. Man nekas cits neatlika, kā novēlēt šai veiksmi un devos prom... Ja viņi tiešām tādā veidā maskējas, tad vaēja to darīt mazliet saprātīgāk, lai klientus neaizbaidītu, jo maz ticams, ka tur ir savāktas augstākās klases fizioterapeites, kuras prot labu un pareizu masāžu.

Es ari gribeju aizit, biju daudz reizes. Pedejo pus gadu nebiju. Piezvaniju pa telefonu pajautaju to pašu. Teica viss, neka nebus.

Es iedomajos ka tagad visu ta ir?

bet Sofija masaza tagad ilgst 1 h 20 min.

Masažas Saloni - Pedējas Ziņas
Ierakstīts

Šodien biju salonā "Sofija". Es nekad nebūtu tur gājis ja zinātu ka tas ir tas salons, bet tā kā sludinājums bija tad domāju ka tas ir privātsludinājums. Kad atnācu uz norunāto ielu un pazvaniju bija skaidrs, ka tas ir salons, bet griezties atpakaļ un meklēt ko citu negribēju.

Tātad - Meitene 3/10, masāža 3/10. erotiskā daļa 1/10. Ja gribi izmest naudu vējā vari iet, bet tiešām neiesaku.

Kadu meiteni tu ņemi?

Var būt trapijais stulba..

Masažas Saloni - Pedējas Ziņas
Ierakstīts

Sveiki!

Gribetu aiziet uz labu masažas salonu.

Es biju:

Salon Sofija (Gertrudes iela) - tur meitenes nav smukas, bet atteiksme ir laba.

Decolte - ( Lačpleša iela) - liela izvele ar meitenem, bet neņem nost krušturi, un masaža ilgst 20 -30 min

Preti Decolte uz Lačplešas tur izvele ar meitenem nekada.

Barbaris - tur viss skaidrs

Indigo - tas pats

Papildinat info par saloniem? Kadas vel ir? Kur labak aiziet?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.