Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vashe Mnenie..... Podskazhite, Pozhalujsta!
Ierakstīts

Jautājums ne pa tēmu - Kurā brīdī juridiski beidzās masāža..un sākās sexxxxxx ? Vaginālā masāža  :P utt. Ierubī +/- 100Ls un taisi NURU uz stundu. Klienti būtu bariem. Atkal atvērt figņu ko apmeklēt pilnīgas garlaicības gadījumā.nesaprotu investorus. 

Rakstu kā piemēru kāViņtur Jaunajai Masažistkai : ja IR telpas +/- 100metrus no tā Masāžas vai kā to Salonu sauc - kur konkrētā čiksa, Sava 'oficiālā" bezjēgas ;) seansa laikā pasaka: (..arī protams piemēram)" ..Tu Man patīc un ejam darbināties tālāk ..citā vietā tepat blakus un tjipa tūlīt,vai pēc pusstundas kaut vai.." tālāk - nu jau "privāti" (kā jau minēju sagatavotās "privātās telpās" , kas, protams, "nepieder" attiecīgā Salona juridiskajam īpašniekam utt.) darbojas tālāk uz Savu "brīvprātīgo simpātiju pamata" :) par "vēlamu konkrēta apmēra dāvinājumu" . 

Vai tad to tik grūti izfīčot?! Ātri vien naudas skaitāmo mašīnīti vajadzētu EBayā pirkt :P

Un pasakiet, ka daudzi no šeit blogojošajiem neapmeklētu? Es aizietu..vidējo labas kvalitātes Pasaules cenu arī pateicu, kas būtu adekvāta +/- 100Ls (..izņemot Austrāliju un Kanādu :P tur ir nenormāli cipari :) )

Emor..laikam ;)
Ierakstīts

Par cik nenāk miegs - jāuzraksta atsauksme par pēdējo "pasākumu" :)) (principā 1. Mana atsuksme par cik LV neesmu apmeklējis neko līdzīgu..nu DolceVita nekas iev;er;ibas cienīgs neskaitās :)))

Ar čomu pēc "Ģoogles"parametriem vakarā aizripinājāmies līdz Cēsu ielai..Super vietā blakus Ļeņina piemineklim(..Esot te pa Rīgu tusējis šis..moš arī masējies pat :)) un Viņa muzeja pagalmā, nomaskējies piedūrīgs saloniņš..laikam Emor saucās..Interjers OK, Madamma administratores amatā izrādīja samērā zolīdas telpas, pasauca 3 meičas (2 bija +/- OK), paskaidrojot, ka neko sīkāk nezinot par pakalpojumiem, ar meitenēm privāti jārunājot esot :))) - protams, ka tīrā zamanuha, jo privāti parunāt var tikkai pēc 30 zivju iedošanas :P..nu ok..tas tā..duša istabiņā..arī TV..ja garlaicīgi kļūst - var paskatīties :)) Nu tad sāka masēt Mani..un pēc nieka 15 min. jau uz muguras Man jāguļās un jau sākās ātslaukšanas"process..nu nez..Mani tas baigi neķer, ja tik konkrēti ķerās lietai klāt - sāku ar meiču pļāpāt. Jāpiezīmē, ka Forš, samērā gudra meitene - bet nu nav tas talants Viņai masēt un lai kā arī Pasaules "pieredzi"piesaucu, nemaz par cenu nerunājot..nu nekāds FULL SERVICE nedrīkstot ņotikties"kluba telpās..pirmās 10 minūtes vispār Mani satopīja, ka Esot "Mentovskijs smaids" Man utt..par ko sāku smieties, ka gandrīz vajadzēja uz WC skriet :P (smaids..pzdcss :)) no kā ta jāšugājās, ja tāpat neko nedarot citu ??!! Pofig - kaut vai BetmenaProkurors būtu.. Meitene bija OK kā čiksa, ar kuru uz Kino vai teātri ietu utt, bet masāža pēc definīcijas nu 6/10 ..nu protams, ka par bikšelēm arī 10Ls jārēķina..bet nu cerības, ka tas ko ietekmēs "turpmākajiem soļiem" neattaisnojās. Kopsavilkumā - vieta laba, pirts ar pseido baseinu arī lēta(esot 10Ls /h) bet adminKundze gan māk mānīt iekšā ar zemtekstiem, ka viss iesp;ejams utt...bet īstenībā NEKAS nenotiekot iekšā pēsc pilnas programmas..Man vēlāk to čiksa tā apstiprināja. Var iet 3atā un interesanti pavadīt laiku - 1am pašam domāju, ka nav tur ko darīt.

THE END :)

Dolcevita
Ierakstīts

Yo!

Es te kādu laiciņu atpakaļ taja Stabenes DolceVitā iekāpu, un vēlos pajautāt - vai čikai paprasot 50Ls salonā par ekstrām ( no sākuma it ka 70 gribēja) ir jēga tos dot..?? Vai tā ir normāla stavka, jo te it kā par dubultu čaju gāja līdz šim runa...nu ja 30 dod tai "kasierei" tad par 30 var pašai masažistkai iegrūzt..nu kaut kā tā, bet moš viss mainījies...vai nu neesmu patstāvīgais klients :P (P.S. neesmu no "orgāniem" :))))

P.S.

Ļika laikam izmasēja samērā labi, bet Liānai arī tas vēl jāmācās...pārējās bija ...ne īpaši skaistas :))))))))))))

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.